Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

0 XIOΣ ...ΞΕΣΑΛΩΣΕ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΣΠΟ ΤΟ ΑΡΤ ΤV;

ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: Επειδή θέλεις «ΠΟΛΕΜΟ» μαζί μας: Σου λέει κάτι μια υπόθεση ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ένα χειμωνιάτικο βράδυ στις 22.00 σε βίλα στο ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ;;; Και κλείσε το ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ γιατί φαίνεσαι… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

spiros

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΟΗΤΕ ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:  ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙΣ «ΠΟΛΕΜΟ» ΜΑΖΙ ΜΑΣ: ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22.00 ΣΕ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ;;; ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Σάλο προκάλεσε το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα το πρωί στα περίπτερα όλης της χώρας. Βροχή έπεσαν τα τηλέφωνα στα  γραφεία της εφημερίδας μας και απ ότι πληροφορηθήκαμε το ίδιο έγινε και στο ΑΡΤ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μέσα από την έκτακτη εκπομπή που έβγαλε το μεσημέρι μίλησε για «καλοκαιρινό αστείο» χωρίς να διαψεύδει αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της Δέσποινας Κατακουζηνού.
1.indd
Πριν μια ώρα περίπου είχαμε αντίδραση από τον αδερφό του, Σπύρο Καρατζαφέρη, για όλα όσα γράψαμε τα οποία ήταν απόρροια ρεπορτάζ και όχι δημοσιογραφικής εμπάθειας. Άλλωστε τόσο τον Σπύρο όσο και τον Γιώργο Καρατζαφέρη τους γνωρίζουμε πάρα πολλά χρόνια αλλά ως δημοσιογράφους. Είναι ικανοί ως ρεπόρτερ. Όμως ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος και οπωσδήποτε θα δεχτεί κριτική στην οποία είναι πάντα καλοπροαίρετος. Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι ο εκνευρισμός και η τσαντίλα του αδερφού Σπύρου. Μιλάει για λογαριασμό του Γιώργου; Δεν κατανοούμε την αντίδρασή του μπροστά στο ρεπορτάζ το οποίο και ο ίδιος έχει τιμήσει στο παρελθόν. Για λόγους δεοντολογίας είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουμε την αντίδρασή του. Είμαστε όμως και υποχρεωμένοι, αν μας το επιτρέπει βέβαια, να συνεχίσουμε και εμείς το δικό μας. Όποτε ευκαιρήσει ας απαντήσει στο τίτλο της ιστοσελίδας «Μakeleio.gr». Είμαστε ανοιχτοί 24ωρο και κερνάμε και μεζέ.
Δείτε τι έγραψε  στο προσωπικό του προφίλ στο φέισμπουκ
«Ειμαι σε διακοπες και καποιος ανοητος δημοσιογραφος εγραψε στην εφημεριδα του οτι δηθεν εγω επικοινωνω με τον υπουργο Επικρατειας κ Φλαμπουραρη για να αλλαξει γραμμη το καναλι του αδελφου μου το ΑΡΤ Ειμαι υποχεωμενος να το διαψευσω κατηγορηματικα και να δηλωσω οτι με τον εν λογω πολιτικο εχω να συναντηθω απο 25ετιας Χειροτερο και απο το συκοφαντικο και ψευδες δημοσιευμα ειναι ο λογος που κατασκευασθηκε Το καναλι δια των αρμοδιων υπαλληλων αρνηθηκε να μεταδωσει δωρεαν διαφημιστικο μηνυμα της εφημεριδας του εν λογω απιθανου δημοσιογραφου οπως πληροφορηθηκα Ανοησιας το αναγνωσμα.»
38739789_1198878296918638_6426934665973596160_n
Δημοσιογραφικά ανόητε Σπύρο Καρατζαφέρη σου λέει τίποτε ένα θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης πριν μερικά χρόνια – όχι και πολλά – στις 10 το βράδυ σε βίλα στο Ψυχικό με τις αυτόματες πόρτες;
Κλείσε το μπουρνούζι γιατί φαίνεσαι… Θα σου αφιερώσουμε ακόμη ένα εξώφυλλο της εφημερίδας μας την Τετάρτη το πρωί… Aν η μνήμη σου δεν σε βοηθάει λόγω ηλικίας θα σε βοηθήσουμε εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου