Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΕΠΕΙΔΗ ΠΆΝΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΨΑΧΝΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΌ ΤΟΥ



Η ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ   

ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ:

Η ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ 



 Η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου αναλύει τα δεδομένα και συνιστά
προσοχή και ψυχραιμία
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ
Θάνο Μακρογαμβράκη
«Στην κόψη του ξυραφιού» οι επιρροές της πρώτης μεταμνημονιακής για τη χώρα μας
πανσελήνου, η οποία,
αν και θα εμφανιστεί την Κυριακή 26 Aυγούστου στην 3η μοίρα των Ιχθύων, χρειάζεται ιδιαίτερη
προσοχή και
ψυχραιμία σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, καθώς η υπερβολική έκφραση των γεγονότων,
η παραπλάνηση
και η αδυναμία θα οδηγήσουν σε λάθος δρόμους.
Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, σε προσωπικό επίπεδο
η αυγουστιάτικη
 πανσέληνος θα είναι γεμάτη από πάσης φύσεως δώρα για όλους, ωστόσο εκείνοι που
θα επηρεαστούν
περισσότερο θα είναι όσοι ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες).



«Η 3η μοίρα των Ιχθύων θεωρείται αστρολογικά η μοίρα της άμυνας, γι' αυτό και η συγκεκριμένη πανσέληνος
θα φέρει ποικίλες επιρροές, άλλες φορές με ρευστό κι άλλες με έντονο χαρακτήρα. Κύριο χαρακτηριστικό,
η υπερβολική έκφραση των γεγονότων και τα πολιτικά ξεσπάσματα, που θα αποσυντονίσουν τελείως το όλο
σκηνικό. Η περίοδος αυτή θέλει μεγάλη προσοχή, περισσότερο ρεαλισμό και ψυχραιμία. Από την άλλη,
 οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο θα επιταχύνονται για άλλη μια φορά όλο και περισσότερο στα διεθνή
ζητήματα, με στόχο πάντα τις οικονομικές ανακατατάξεις».
Ο ανασχηματισμός του Τσίπρα ανοίγει τον δρόμο στη Ν.Δ.
Εκτός όμως από την πανσέληνο, το όλο σύστημα επηρεάζεται αστρολογικά και από την ανάδρομη φορά του Αρη στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, όπως αναλύει η εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers.
«Ραγδαίες θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο κι αν διατυμπανίζει ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια, θα κληθεί να αντιμετωπίσει σοβαρές καταστάσεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας με πολλές πολιτικές αλλαγές όσο και από το εξωτερικό. Ο ερχόμενος ανασχηματισμός φέρνει ρήξεις και ανοίγει τον δρόμο για μια κυβέρνηση κοινής αποδοχής, με πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία. Το Κίνημα Αλλαγής χάνει βουλευτές, ενώ θα έχουμε δυστυχώς αύξηση της εγκληματικότητας στους νέους και σοβαρά θέματα με το Μεταναστευτικό, όπου θα χρειαστούν λύσεις εδώ και τώρα» αποκαλύπτει και προσθέτει ότι θα σημειωθούν προβλήματα στα χρηματιστήρια Ευρώπης και Τουρκίας, ενώ θα έχουμε ρήξεις στους κόλπους της Εκκλησίας.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ
«Τα φαινόμενα επηρεάζουν τη διπλωματία, την εξωτερική πολιτική και τις πρεσβείες» σημειώνει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου και συνεχίζει:
«Τελεσίγραφα και απειλές σε πολιτικό επίπεδο θα φέρουν τα πάνω κάτω στις οικονομίες, με τις κυβερνητικές απώλειες να διχάζουν και να προκαλούν αναστάτωση. Επιδείνωση στις διμερείς σχέσεις της Ελλάδας, κοινωνικές αναταραχές, ενώ θέματα με τα Βαλκάνια απασχολούν ξανά. Σημαντικά γεγονότα θα προκύψουν στην Ουκρανία, ενώ τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ρωσία και στην καρδιά της Αμερικής προκαλούν παγκόσμια αβεβαιότητα. Αναταραχή στην οικονομία της Γερμανίας, με σκοτεινές υποθέσεις και σκάνδαλα να βγαίνουν για πρώτη φορά στο φως και να προκαλούν ραγδαίες εξελίξεις. Κίνδυνος για απόπειρες δολοφονιών του προέδρου της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ και της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν».

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια
KΡΙΟΣ
Διακατέχεστε από πολύ καλή διάθεση, κυρίως για γενικότερη ανανέωση. Η libido είναι ιδιαιτέρως αυξημένη, ενώ ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Ξεκινά μια εβδομάδα μέσα στην οποία έχετε τη δυνατότητα να επιλύσετε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Εκτός αυτών, βέβαια, επειδή είναι γενικά η εβδομάδα των ξεκαθαρισμάτων, έχετε τη μοναδική ευκαιρία να ξεδιαλύνετε και τα συναισθηματικά σας. Η υγεία σας είναι πολύ καλή, χωρίς κάποιο πρόβλημα.
ΤΑΥΡΟΣ
Νέο πρόσωπο εισέρχεται δυναμικά στη ζωή σας για εσάς τους Ταύρους, με το οποίο θα ζήσετε έντονες ερωτικές καταστάσεις. Ηρθε ο καιρός για εσάς τους Ταύρους να αλλάξετε λιγάκι έως πολύ τη ζωή σας. Βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου ο ερωτισμός σας είναι ανεβασμένος και αναζητάτε, αλλά και θα ζήσετε ερωτικές περιπέτειες. Τώρα, σας ανοίγονται νέοι δρόμοι και θα επιδιώξετε νέες συνεργασίες, οι οποίες ευνοούνται ιδιαιτέρως αυτή την εβδομάδα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρχίζει μια εβδομάδα με πολλά απρόοπτα, τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν, με τους οποίους θα υπάρξει πιθανόν επανασύνδεση ακόμα και ερωτικής φύσεως. Στα επαγγελματικά, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή, γιατί ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα ανοίγματα. Η υγεία σας είναι αρκετά καλή, όπως επίσης η διάθεσή σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι συμβαίνει με εσάς του Καρκίνους; Διανύετε μια περίοδο με αρκετά προβλήματα, αλλά γρήγορα βρίσκετε τις ισορροπίες σας, κυρίως μέσα σε ένα ταξίδι. Η κατάστασή σας είναι πολύ περίεργη. Ζείτε για να βασανίζεστε και να υποφέρετε, γεγονός που προκαλείτε μόνοι σας. Καιρός να συνέλθετε, να μαζέψετε τον εαυτό σας και να δείτε τα πράγματα με πιο αισιόδοξη ματιά. Εξάλλου, έχει αρχίσει, τουλάχιστον στα επαγγελματικά, η προσωπική άνοδός σας.
ΛΕΩΝ
Μοιράζεστε τρυφερές και γλυκές οικογενειακές στιγμές, μέσα στη θαλπωρή και την ηρεμία που σας αξίζει. Για τους αδέσμευτους έρχονται μεγάλες στιγμές, καθώς θα πρέπει να ετοιμαστούν για νέες ερωτικές γνωριμίες, που θα τους ανανεώσουν αρκετά και θα τους χαρίσουν επιπλέον γοητεία. Στα επαγγελματικά, τα πράγματα πάνε πολύ καλά για εσάς, με οικονομική σταθερότητα προς το παρόν. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, και αυτό φαίνεται και στους άλλους που σας πλησιάζουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και διανύετε μια εβδομάδα με κυρίαρχο στοιχείο την ερωτική ρουτίνα, ετοιμαστείτε να αλλάξει η κατάσταση, και μάλιστα από τη μια στιγμή στην άλλη. Νέες γνωριμίες και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, που πραγματικά την αναστατώνουν, μάλλον προς το καλύτερο. Εχετε κουραστεί πολύ, όμως οι κόποι σας από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να αποδίδουν και θα έχετε επαγγελματική και οικονομική άνοδο. Οσοι είστε ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία να δεσμευτείτε.
ΖΥΓΟΣ
Διατηρείτε για άλλη μια φορά τις ισορροπίες. Κάποιες επαγγελματικές αλλαγές είναι πιθανό να συμβούν αυτές τις ημέρες. Ηρθε ο καιρός να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και τις καταστάσεις, και να βάλετε ένα τέλος στα προσωπικά προβλήματα. Δείτε καλά τα δεδομένα, πριν αποφασίσετε τι θα κάνετε. Πάντως, επειδή πατάτε γερά στα πόδια σας, θα πάρετε σωστές αποφάσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί έχουν προβλήματα, τα οποία όμως ξεπερνιούνται. Κάποιοι πρόσθετοι προβληματισμοί εμφανίζονται, κυρίως από εσάς τους... άτακτους Σκορπιούς, που ενδέχεται να διατηρείτε κάποια παράλληλη σχέση. Προσέξτε λιγάκι, γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι, αφού τα πάντα θα αποκαλυφθούν, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί. Ελέγξτε ακόμα και το άγχος σας, γιατί στο τέλος θα τα καταφέρετε και θα βρείτε λύσεις σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ολοι όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη θα ζήσετε μοναδικές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, αρκεί να είστε έτοιμοι. Αρχίζει για εσάς μια περίοδος που κάνετε νέες γνωριμίες, νέα επαγγελματικά ανοίγματα, νέους έρωτες, νέες προσεγγίσεις. Συναισθηματικά προβλήματα και συνεχιζόμενοι προβληματισμοί υπάρχουν, αλλά ξεπερνιούνται με ιδιαίτερο χειρισμό. Καλό θα ήταν να ζήσετε τον έρωτα που σας προκύπτει αυτή την περίοδο και μην τον αναβάλετε για αργότερα, γιατί θα χάσετε και είναι κρίμα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ηρθε ο καιρός να βγείτε από το καβούκι σας, στο οποίο έχετε κλειστεί εδώ και πολύ καιρό. Προσπαθήστε να βρείτε τον εαυτό σας, γιατί έχετε χαθεί μέσα σε έναν λαβύρινθο σκέψεων και καταστάσεων που δεν σας οδηγούν πουθενά. Μήνας θερμός για γνωριμίες, έρωτες, πάθος και συναισθηματική κάλυψη, που την έχετε εδώ και πολύ καιρό ανάγκη. Είναι καιρός να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, γιατί, εάν δεν το πράξετε, θα πνιγείτε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οσοι είναι δεσμευμένοι περνούν πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, το οποίο είχαν παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και παραδοθείτε σε αυτό που αισθάνεστε. Απολαύστε τον έρωτα και ανανεωθείτε, γιατί το έχετε ανάγκη. Οι αδέσμευτοι, αν και θα έχετε αρκετές προτάσεις για νέες γνωριμίες, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Στον επαγγελματικό τομέα, η κούραση των τελευταίων μηνών είναι εμφανής, αλλά έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς.
ΙΧΘΥΕΣ
Τα ψαράκια, όπως πάντα, ζείτε σε έναν δικό σας, μοναδικό και φανταστικό κόσμο. Ονειροβατείτε και βρίσκεστε πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι - έχει ενδιαφέρον να μας πείτε πώς το κάνετε αυτό. Ηρθε, όμως, η ώρα να ξυπνήσετε και να προσγειωθείτε. Οι αδέσμευτοι βρίσκουν τον σύντροφο της ζωής τους, γεγονός που τους βοηθά να τα βρουν με τον εαυτό τους, με τον οποίο είχαν χάσει επαφή εδώ και αρκετό καιρό.

1 σχόλιο:

  1. zeed slot168 ของพวกเรา วันนี้สามารถ ช่วยเพิ่มเดิมพันที่เหมาะสมที่สุด ให้กับนักร้องเพลงทุกคน pg slot สำหรับเพื่อการเลือกเข้าใช้บริการตรงนี้ กันแน่ๆ ค้ำประกันได้เลยว่าการสร้างรายได้

    ΑπάντησηΔιαγραφή