Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...


ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΑΠΟ ΤΙΣ 7.30 μ.μ. ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ! ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Το ρεπορτάζ διαβάζουμε από τον Ελεύθερο Τύπο, αλλά εμείς σας λέμε να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο βίντεο και συγκεκριμένα από το 3.30'' λεπτό και μετά. Όταν, κάνοντας τη συγκλονιστική περιγραφή ο...

τελευταίος διασωθείς από το οικόπεδο του θανάτου, λέει ότι ενημέρωσε  το 166 από τις 7.30 μ.μ. για τους νεκρούς που υπήρχαν! Ο Τσίπρας λοιπόν αποδεικνύεται και με αυτό το ντοκουμέντο το θέατρο που έπαιξε στις πλάτες των νεκρών στήνοντας ένα σόου στον χώρο των επιχειρήσεων για την ενημέρωσή του, χωρίς να κάνει ούτε μία ερώτηση για το αν υπήρχαν νεκροί! Και ενώ γνώριζε από ώρες για την ύπαρξη νεκρών. 
Δείτε το ρεπορτάζ και το βίντεο:

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία του ανθρώπου που πρόλαβε και σώθηκε την τελευταία στιγμή από το φονικό οικόπεδο στην πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο ίδιος περιγράφει το πώς κατάφερε να διαφύγει ο ίδιος και η κόρη του και πώς εγκλωβίστηκαν τελικά όσοι δεν πρόλαβαν να φθάσουν στη θάλασσα.

«Η φωτιά νόμιζες ότι ερχόταν από τον ουρανό. Μας κύκλωνε χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε. Πρόλαβα και κατάφερα να φύγω τελευταίος. Κοίταγα πίσω αλλά δεν έβλεπα κανέναν να πλησιάζει. Ήταν ένας εφιάλτης», λέει αρχικά. «Ήταν πανικός, με συνεχείς εκρήξεις και φλόγες που μας κυνηγούσαν. Άκουγα ανθρώπους να ουρλιάζουν αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια».

Ο ίδιος και η οικογένειά του κατάφεραν να σωθούν. Η σκέψη του όμως βρίσκεται πάντα στους 26 νεκρούς και στα μοιραία λάθη που τους οδήγησαν στον θάνατο. «Δεν έπρεπε να κλείσουν τους δρόμους και δεν έπρεπε να στέλνουν τον κόσμο σε αυτή την περιοχή από τη στιγμή που υπήρχε τέτοια φωτιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου