Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

 ΣΤΟΧΟΣ - 30 Αυγούστου -  0

Η φασιστική Κυβέρνηση παράνομα Γκρεμίζει τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιερά οδός 114. Για να μην είναι μπροστά στο ισλαμικό τέμενος. Γκρεμίσαν Χριστιανικό Ναό για να γίνει το Τζαμί!


Παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η υπ' αριθμόν Ε2011/2017 Αίτησις 150 ατόμων σχετικώς με τον Ναόν της Αγίας Τριάδος - Παναγίας Ελευθερώτριας εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου επί της Ιεράς Οδού αρ. 114 (πλησίον του επιδίκου και επιδόξου τεμένους του ισλάμ) συζητηθείσα την 28/11/2017 ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας με εισηγήτρια την κ. Ουρανία Μαυρομιχάλη - Νικολαράκου και Πρόεδρο τον κ. Αντωνόπουλο, Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ...!!!

ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ

Στην υπόθεση υπάρχει έντονο παρασκήνιο, αφού με εντολή ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ακυρώθηκαν οι προσπάθειες Εισαγγελέων να ματαιώσουν την κατεδάφιση. Στο σημείο βρίσκονται ήδη Έλληνες Πατριώτες που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου