Τρίτη 7 Αυγούστου 2018


Δι ευχών του Αγίου Πατρός ημών...


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ


Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ  ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ" 
_________________________

*** Η ΕΛΛΑΣ αυτή τη στιγμή βρίσκεαται  ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΜΠΑΧΑΛΟΥ. Υπό την ηγεσία του θλιβερού καραγκιόζη ΤΣΙΠΡΑ ...ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ!..Αν δεν είναι ήδη διαλυμένη... ποικιλότροπα!

Πάμε κατά διαόλου! Αν ήδη δεν είμαστε στη φωλιά του διαόλου!

***Οι ΄Ελληνες στις προηγούμενες εκλογές υπερψήφισαν  το σχήμα ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ!... Και τώρα  ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΟΥΛΟΙ ΜΑΣ!

*** Φαινομενο μαλλον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ!

*** ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΆΡΕΙ...ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ... ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΊ ΜΑΣ! Αυτή τη λεπτομέρεια δεν  Πρέπει να την ξεχνάμε... Ωστε να ξέρουμε από την καλή τους ...τα ΔΗΘΕΝ φιλαρακια μας  ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ να μάθουμε με ποιούς ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ...

*** Από τη μεγάλη δημοσιογραφική μου πορεία δεν ενθυμούμε -πλην κάποιων μικρών εξαιρέσεων ...σταση λεβέντικη από μέρους των δήθεν συμμάχων μας και φίλων... ΦΙΛΩΝ ...μεν αλλά που μας τα χουφτώνουν ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ! Δεν αλλοιωθηκαμε μόνον εμείς... αλλά κυρίως ξεσαλώνουν και οι μπάσταρδοι της ...φιλίας μας!! ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΎΤΕ!

*** Ο Μίστερ Τσίπρας  έκανε -ας πούμε φιλότιμα - τα όσα νόμιζε για το καλύτερο της χώρας! Και δεν προτίθεμαι  να αμφισβητήσω  την ειλικικρίνεια του...μα και την ανικανότητα  ως τιμονιέρη μιας χώρας ιστορικότερης πάσης άλλης... Κάπου σ΄αυτή τη λεπτομέρεια βρίσκεται το μπάχαλο της -περιέργως- ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΣ!

*** ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΟΙ ΣΎΓΧΡΟΝΟΙ ΗΓΈΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΎ...'έχουν ξεχάσει την καταγωγή τους -ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ... Με αποτέλσμα να τρώμε στη μάπα τις αρλούμπες τους... 

ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
    

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου