Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Σάββας Καλεντερίδης: Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους άφησε ο Ερντογάν τους δύο στρατιωτικούς

kalenteridis_savvas-353x221
Αίσθημα ικανοποίησης και βαθιάς ανακούφισης κατέλαβε το σύνολο των Ελλήνων, όταν παραμονή Δεκαπενταύγουστου ανακοινώθηκε από τα τουρκικά ΜΜΕ ότι το δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και την άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 
OPA ...EXOYME KAI TETOIA... MERKEL-POYTIN SYMMAXIA KATA TRAMP!
Η συνάντηση του Βλάντιμιρ Πούτιν με την Άνγκελα Μέρκελ έδειξε πιο πολύ από ποτέ πως το χάσμα μεταξύ ΕΕ και ειδικότερα της Γερμανίας και ΗΠΑ βαθαίνει ολο ένα και περισσότερο. 
Όσο κι αν τα Γερμανικά ΜΜΕ προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τη συζήτηση για τον αγωγό Nord Stream 2 φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις συζητήσεις περί Ουκρανίας και Συρίας ,η αλήθεια είναι ότι Πούτιν και Μέρκελ δεν  είχαν κανέναν άλλο λόγο για να συναντηθούν και ειδικά όχι για 3 ώρες.


THEMATA YGEIAS....



O κολιός είναι ψάρι που το καλοκαίρι αφθονεί στην χώρα μας και αξίζει να το απολαμβάνουμε όσο διάστημα βρίσκεται στην αγορά.
Ο Κολιός είναι μεταναστευτικό ψάρι. Τον Αύγουστο κολυμπάει σε μικρότερα βάθη για να βρει ευκολότερα τροφή. Την εποχή αυτή δεν κάνει να τον ενοχλούμε. Και η παροιμία θα έπρεπε να γίνει «Κάθε πράγμα στον καιρό του αλλά ΠΟΤΕ τον Αύγουστο κολιός».
Γιατί; Ο κολιός είναι ψάρι που ζει σε κοπάδι, κολυμπάει σε πελαγίσια νερά κατά προτίμηση κοντά σε ακτές και αναπαράγεται Ιούλιο – Αύγουστο. Τότε λοιπόν είναι πιο παχύς, πιο λιπαρός και με την κοιλίτσα του γεμάτη αυγά γι’ αυτό και η κατανάλωσή του όπως και κάθε ψαριού τον καιρό που κυοφορεί, απαγορεύεται αυστηρά. ΄Αλλο τώρα αν κάποιοι λατρεύουν τον απαγορευμένο καρπό, στην προκειμένη περίπτωση τα αυγωμένο ψάρι. ....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου