Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ «ΤΣΟΓΛΑΝΟ» ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ! ΑΠΟ «ΝΙΑΝΙΑΡΟ» ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – ΟΙ «ΠΛΑΤΕΣ» ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ «ΤΣΙΡΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!

1534847116049blob
Δείτε από πότε προετοίμαζε η «Νέα Τάξη» τον τσόγλανο για πρωθυπουργό…  Όσο για το «τσόγλανος», δείτε από πότε φέρει τον χαρακτηρισμό αυτόν στην παρακάτω εφημερίδα
Ὅταν οἱ παγκόσμιοι ἐξουσιαστές σχεδιάζουν,τά λόγια εἶναι περιττά…

ΜΑΥΡΗ ΚΙ ΑΡΑΧΝΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ...
Ο γερμανικός και γερμανόφωνος Τύπος αναπαράγει και σχολιάζει το περιεχόμενο του διαγγέλματος του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη, με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια.
«Σήμερα είναι μια μέρα λύτρωσης», τιτλοφορεί σχετικό δημοσίευμά της η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Spiegel, αναπαράγοντας τη φράση που χρησιμοποίησε ο έλληνας πρωθυπουργός. «Σε μία γεμάτη συμβολισμούς εμφάνισή του, ο έλληνας πρωθυπουργός γιόρτασε το τέλος των προγραμμάτων δανεισμού. Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τέλος 'μιας σύγχρονης Οδύσσειας', στο τέλος της οποίας η κυβέρνησή του ανέλαβε το πηδάλιο», γράφει το γερμανικό περιοδικό, σχολιάζοντας τους παραλληλισμούς που έκανε ο πρωθυπουργός με την ελληνική μυθολογία.

Σέρβος ΥΠΕΞ: «Οι Αλβανοί θέλουν μέρος της Βορείου Ελλάδας»

Σέρβος ΥΠΕΞ: «Οι Αλ
Ο Σέρβος ΥΠΕΞ Ίβιτσα Ντάσιτς είχε συνάντηση με τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ στο Σότσι, όπου έκανε δηλώσεις με ελληνικό ενδιαφέρον καθώς αναφέρθηκε στα σχέδια των Αλβανών για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, στην οποία συμπεριέλαβε και τη Βόρεια Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου