Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΡΑΝ
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Μοχάμεντ Τζαβάντ Ζαρίφ κατηγόρησε την Ουάσινγκτον για «εθισμό στις κυρώσεις και στον εκφοβισμό» τασσόμενος υπέρ της Τουρκίας στη διένεξή της με την Ουάσιγκτον.
Δεν είναι τυχαίο ότι η δήλωση αυτή του Ιρανού ΥΠΕΞ έρχεται μετά την υποστήριξη της Ελλάδας στις αμερικανικές κυρώσεις κατά του Ιράν, η οποία Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που συμμετέχει στις κυρώσεις αυτές.

Announcements   


    Αν καλά και σώνει θες να φαίνεται το Μακεδονία να το βάλεις σε παρένθεση και το Fyrom απ 'έξω. Το άλλαξαν πάλι και το έκαναν Rep.of Macedonia και σε παρένθεση το Fyrom!
    Τα μυστικά του επαγγέλματος! Στον παρακάτω σύνδεσμο θα μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπαίνετε και να βλέπετε την παραγωγή της Ηλεκτρικής ενέργειας κάθε Ευρωπαϊκού κράτους, από που προέρχεται! Βλέπετε τις παρακάτω ενδείξεις :
    Wind = ανεμογεννήτριες
    Solar =φωτοβολταϊκά
    Hydro= υδροηλεκτρικά
    Nuclear=πυρηνικά
    Biomass=βιομάζα
    Gas = φυσικό αέριο
    Coal = λιγνίτης
    Oil =πετρέλαιο
    Θα δείτε επίσης στην Γερμανία πόσο πολύ περισσότερο καίνε τον άνθρακα (λιγνίτη ), εμείς μολύνουμε κατά τα άλλα την Ευρώπη και μας έχουν ταράξει στα πρόστιμα! Δείτε επίσης και την Γαλλία πως την περισσότερη ενέργεια την παράγουν τα πυρηνικά εργοστάσια! Εμείς, στην Ελλάδα, σε πρώτη θέση έχουμε το φυσικό αέριο που το εισάγουμε! Με αυτά τα διαγράμματα θα καταλάβετε πόσο λιγότερο θα κόστιζε το ρεύμα στη χώρα μας, εάν δεν μας φόρτωναν τις ΑΠΕ και το φυσικό αέριο!!


    ELECTRICITYMAP.TMROW.CO
    Electricity Map is a live visualization of where your electricity comes from and how much CO2 was emitted to produce it.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου