Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΈΠΕΙ Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ!


Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ  

ΔΗΜΗΤΡΑ SEMIRAMIS ΠΑΠ 

Η Δ. Παπανικολοπούλου αναλύει το φαινόμενο και αποκαλύπτει τι θα συμβεί στην Ελλάδα
Νέο χάος προκαλεί η αυριανή έκλειψη ηλίου

Σκηνές Αποκάλυψης επιφυλάσσει για την Ελλάδα η αυριανή μερική ηλιακή έκλειψη ταυτόχρονα με «σούπερ» φεγγάρι. Το... σκοτεινό φαινόμενο της 11ης Αυγούστου, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, θα επηρεάσει δεύτερη φορά τη χώρα μας με νέο γύρο καταστροφών, άγριων καιρικών φαινομένων και ανθρώπινου πόνου.


Η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologees, η οποία επιβεβαιώθηκε πλήρως στις προβλέψεις της για την επιρροή του Μπλε Φεγγαριού (Ιανουάριος 2018), αναλύει στην «Espresso» το μανιασμένο σκηνικό που προμηνύεται για τον τόπο μας, με φόντο και την ισχυρή πανσέληνο που θα σημειωθεί την 25η Αυγούστου: «Η επίδραση της έκλειψης θα κρατήσει τρεισήμισι ώρες και η επιρροή της θα είναι για τέσσερα χρόνια, προκαλώντας σημαντικές γεωπολιτικές και γεωφυσικές αναταραχές, με πλημμύρες και φωτιές που θα βάλουν σε κίνδυνο τις ζωές συμπολιτών μας. Η έκλειψη στο πέμπτο ζώδιο του αστρολογικού κύκλου συμβολίζει και την “έκλειψη” των κυβερνήσεων και των πολιτικών ηγετών. Επηρεάζει αρνητικά τον Αλέξη Τσίπρα, με τον πρωθυπουργό να βρίσκεται αντιμέτωπος με μεγάλα σκάνδαλα που θα προκαλέσουν έντονες κοινωνικές εκρήξεις. Την πιο σαφή περιγραφή όσων αναμένονται περιγράφει ο μέγας μύστης Νίκος Καζαντζάκης: “Σήκωσε ο λαός τα χέρια στον ουρανό, σήκωσε βουή μεγάλη: Ανάθεμα στους αίτιους”. Οσο για τις επερχόμενες εκλογές, θα είναι μπαρουτοκαπνισμένες» αποκαλύπτει η αστρολόγος.

Ομως και τα λόγια του Κωστή Παλαμά, σύμφωνα με τη Δήμητρα Παπανικολοπούλου, φαντάζουν επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε: «Βοσκοί, στὴ μάντρα τῆς Πολιτείας οἱ λύκοι! Οἱ λύκοι! Στὰ ὅπλα, Ἀκρῖτες! Μακριὰ καὶ οἱ φαῦλοι καὶ οἱ περιττοί, καλαμαρᾶδες καὶ δημοκόποι καὶ μπολσεβίκοι, γιὰ λόγους ἄδειους ἢ γιὰ τοῦ ὀλέθρου τὰ ἔργα βαλτοί».

Ο άθλος του Ηρακλή

Η μερική ηλιακή έκλειψη θα είναι ορατή σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη, τη ΒΑ Ασία, τη Βόρεια Αμερική και τη Γροιλανδία και σχετίζεται, όπως επισημαίνει η διάσημη πολιτική αστρολόγος, με τον πρώτο άθλο του Ηρακλή: την εξόντωση του λιονταριού της Νεμέας, που συμβολίζει τη νίκη του γενναίου ανθρώπου απέναντι στα άγρια και ζωώδη ένστικτά του. Αστρολογικά, το φαινόμενο επαναλήφθηκε το 1928, όταν σημειώθηκαν σημαντικά γεγονότα, όπως ο ξεσηκωμός των Κρητικών για την άγρια φορολογία, οι καταστροφικοί σεισμοί που ισοπέδωσαν μεγάλες πόλεις, όπως η Κόρινθος, και το 1964 (σημειώθηκε το ίδιο φαινόμενο) με τον διωγμό των Ελλήνων από τους Τούρκους.

«Αναμένονται “αναφλέξεις” μεταξύ μεταναστών που θα ταράξουν την Αθήνα. Θα υπάρξουν ακτοπλοϊκά προβλήματα (συγκεκριμένα, ένα πλοίο στο Αιγαίο θα μας απασχολήσει έντονα), ενώ δεν θα λείψουν οι “αγκίδες” στα σύνορά μας» αναφέρει στις προβλέψεις της. Και συνεχίζει: «Αναμένεται αστάθεια στις χώρες με τις οποίες συνεργάζεται η Ελλάδα, η οποία στο τέλος μένει μόνη. Η αντίθεση του Ηλιου σε σταθερό ζώδιο επηρεάζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα Σώματα Ασφαλείας αλλά και την Εθνική Αμυνα. Συμπατριώτες μας θα χάσουν σπίτια και χρήματα, ενώ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα. Αναμένεται διαμελισμός των Σκοπίων και αλλαγή συνόρων, ενώ στην Κύπρο, την πυριτιδαποθήκη της Μεσογείου, η οποία είναι Λέοντας στο ζώδιο, αναμένονται εντάσεις. Ενώσεις και διεθνείς συνεργασίες λαμβάνουν τέλος».

Επίσης, η Δήμητρα Παπανικολοπούλου προβλέπει τον διαμελισμό πολιτικών συμμαχιών, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να έρθουν πρώτοι και οι πρώτοι να εξαφανιστούν! «Ισχυρά πρόσωπα θα εξαερωθούν από τον χάρτη της πολιτικής σκηνής» ανέφερε χαρακτηριστικά η αστρολόγος, κρούοντας τον κώδωνα για την Τουρκία και τη Ρωσία, όπου αναμένονται τρομοκρατικά χτυπήματα και δολοφονίες, ενώ η πρώτη θα βιώσει ισχυρούς σεισμούς και τριγμούς στην οικονομία της.

«Η κεντρική Ευρώπη θα σείεται από ακραία καιρικά φαινόμενα και επιθέσεις. Η Ιταλία θα έχει σεισμούς και ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ δολοφονίες θα “κλυδωνίσουν” την Αγγλία, και συγκεκριμένα το Μάντσεστερ αλλά και την καρδιά του Λονδίνου» καταλήγει η διάσημη αστρολόγος.

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Κριός
Στον επαγγελματικό τομέα έχετε ανησυχίες και αναζητείτε συνεχώς καινούργιες ιδέες ή τρόπους προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερη αίγλη και μεγαλύτερες επιτυχίες. Ειδικότερα, όσους Κριούς είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο η περίοδος αυτή ευνοεί τα συναισθηματικά ζητήματα. Ενα νέο πρόσωπο θα εισβάλει στη ζωή σας και θα φέρει τα πάνω κάτω. Χειριστείτε το θέμα με σύνεση και προσοχή, ώστε να αποφύγετε πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση που φανείτε απρόσεκτοι.

Ταύρος
Η έκλειψη του Σαββάτου θα σας ταλαιπωρήσει. Αναμένονται καβγάδες, χωρισμοί και εντάσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας, ωστόσο από την άλλη εβδομάδα τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν και η ζωή σας θα μπει επιτέλους σε ευθεία τροχιά.
Οι καταστάσεις ισορροπούν και όσα προβλήματα προέκυψαν αρχίζουν σιγά σιγά να βρίσκουν τη λύση τους. Ειδικότερα, ευνοούνται τα επαγγελματικά. Θα σας γίνουν νέες προτάσεις, γι’ αυτό φροντίστε να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες που στο μέλλον θα αποδειχθούν ευεργετικές. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία!

Δίδυμος
Η περίοδος αυτή δεν είναι και η καλύτερη για σας, τους Διδύμους, ωστόσο εκμεταλλευτείτε τις ημέρες για μια εσωτερική αναζήτηση. Σκεφτείτε καλά τι ζητάτε από τον εαυτό σας και προχωρήστε, αν χρειαστεί, σε γενική αναθεώρηση της ζωής σας. Είναι ημέρες γεμάτες σκαμπανεβάσματα και αλλαγές, γι’ αυτό πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή.
Εχετε τον νου σας όσοι εμπλέκεστε σε παράλληλες σχέσεις, αφού υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν! Ωστόσο, στον οικονομικό τομέα τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και αναμένονται έσοδα από εκεί που δεν το περιμένατε.

Καρκίνος
Οι ημέρες είναι δύσκολες και εσείς τις κάνετε ακόμα δυσκολότερες. Ασχολείστε συνεχώς με το παρελθόν, γεγονός που δεν σας ωφελεί, αφού πληγώνεστε και θυμώνετε άσκοπα. Αφήστε πίσω τα παλιά και γυρίστε σελίδα στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε νέα συνεργασία, αφού η ένταση των ημερών μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το εργασιακό μέλλον σας.
Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ύφεση, γεγονός που θα εντείνει περισσότερο τον εκνευρισμό σας, ενώ και στα αισθηματικά η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Κάντε υπομονή και όλα θα διορθωθούν.

Λέων
Η ερχόμενη εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες είναι αρκετά καλή. Σας δίνετε η ευκαιρία να διευθετήσετε με επιτυχία θέματα με το Δημόσιο και να τακτοποιήσετε γενικότερα διάφορες οικονομικές υποχρεώσεις.
Είναι ευνοϊκές ημέρες για να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους ή τον σύντροφό σας.
Στα αισθηματικά τα πράγματα πάνε πολύ καλά, γεγονός που αν το εκμεταλλευτείτε ανάλογα θα σας εξασφαλίσει ένα ευτυχισμένο μέλλον. Είναι πολύ καλή περίοδος για να θέσετε βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Παρθένος
Για σας, τους Παρθένους, είναι η ιδανική εβδομάδα για χαλάρωση, ξεκούραση και ηρεμία. Ο έρωτας καραδοκεί και είναι πολύ πιθανό να εισβάλει στη ζωή σας ένα νέο πρόσωπο, που θα σας αποσυντονίσει ευχάριστα. Αν χειριστείτε το θέμα με σύνεση και προσοχή, όλα θα πάνε καλά!
Στον οικονομικό τομέα έρχονται καλύτερες ημέρες και οι κόποι σας καρποφορούν. Να είστε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα σας παρουσιαστούν, καθώς μπορεί να αποτελέσουν για σας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο μέλλον.

Ζυγός
Την περίοδο αυτή, χωρίς υπερβολή, οι Ζυγοί είστε στην καλύτερη φάση.
Η διάθεσή σας είναι στο αποκορύφωμα και νιώθετε ότι μπορείτε να πετύχετε τα πάντα.
Αν το προσπαθήσετε, μπορεί και να το καταφέρετε! Σίγουρα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα, γεγονός που θα αποφέρει εντυπωσιακές εξελίξεις στο άμεσο μέλλον. Φροντίστε να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί, μέσα στη δυσκολία των ημερών, νιώθετε έντονα την επιθυμία να προχωρήσετε σε ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στη ζωή σας, σε συνεργάτες, φίλους αλλά και στον στενό οικογενειακό κύκλο σας.
Μια τέτοια κίνηση δεν θα ήταν καθόλου ευνοϊκή, ειδικά για τις ημέρες που διανύουμε, γιατί γρήγορα θα μετανιώσετε για όποια επιλογή σας. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης καλό θα ήταν να αποφύγετε συναντήσεις με άτομα του στενού κύκλου σας ή γνωστούς που σας εκνευρίζουν.
Στην ανάγκη κλειστείτε στο σπίτι! Είναι προτιμότερο από μια πιθανή καταστροφή που μπορεί να προκαλέσετε.

Τοξότης
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας, που σταθεροποιούνται και σιγά σιγά μπαίνουν σε ανοδική τροχιά.
Αντίθετα, στο οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρξουν εντάσεις, προβλήματα και λογομαχίες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και όλα θα πάνε καλά.
Στα αισθηματικά, γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν θα εμφανιστούν μπροστά σας, ενώ είναι αναγκαίο να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας και να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές.

Αιγόκερως
Σε γενικό πλαίσιο η εβδομάδα που έρχεται είναι καλή, με μοναδική εξαίρεση τα επαγγελματικά ζητήματα, στα οποία θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Μην απογοητεύεστε! Εχετε μάθει να αποκρούετε τέτοια προβλήματα.
Στα οικονομικά θα υπάρξει σταθερότητα, ενώ στα ερωτικά αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις. Οσοι είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.
Για όσους είστε ήδη σε σχέση, σίγουρα τώρα αυτή θα σταθεροποιηθεί. Μεγαλύτερη εύνοια θα έχετε προς το τέλος της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο.

Υδροχόος
Εύνοια δείχνουν τα άστρα για σας και μάλιστα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Θα αρχίσετε σιγά σιγά ένα ξεκαθάρισμα, που θα αποβεί λυτρωτικό για τις μελλοντικές κινήσεις σας. Πιθανό πρόβλημα να υπάρξει στα αισθηματικά ζητήματα, αφού παραμελείτε τον/τη σύντροφό σας.
Οι αντοχές του/της τελειώνουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και η κατάσταση σιγά σιγά θα διορθωθεί.

Ιχθύες
Παρά πολύ καλή εβδομάδα για όλα τα θέματα που σας απασχολούν.
Ο οικογενειακός και ο αισθηματικός τομέας, που βρίσκεται πάντα στην κορυφή του ενδιαφέροντός σας, είναι σε πολύ καλή τροχιά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και δυσκολίες.
Επίσης, τα οικονομικά σας αρχίζουν σιγά σιγά να ευνοούνται, γεγονός που σας βγάζει από το άγχος και την αγωνία.
Είναι περίοδος κατά την οποία θα κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα αναπτύξετε ιδιαίτερα τις κοινωνικές σχέσεις σας.
Το γεγονός αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για το μέλλον, οπότε φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου