Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016


του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr

Οκτώ χρόνια οικονομικής κρίσης έχει επιφέρει πολλά δεινά στην χώρα. Έχει αναπτύξει μια κοινωνία ανάλγητη και έχει δημιουργήσει, ωχαδελφιστές, ανθρώπους που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που τους παρουσιάζονται, ανθρώπους που αγόγγυστα δέχονται ότι τους σερβίρουν. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι πολιτικοί της (όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι απαράδεκτοι αφού έχουν την τάση να βαπτίζουν το άσπρο μαύρο και να λένε ό,τι πιο λαοπλάνα λόγια, που μπορούν να στρεβλώνουν την πραγματικότητα για σφετερισμό της ψήφου του λαού. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεκαετίες τώρα οι πολιτικοί λένε τα πιο απίθανα ψέματα στο λαό, εφαρμόζοντας την τέχνη της επικοινωνίας προκειμένου να τον παραπλανήσουν. Μοιράζουν υποσχέσεις απίστευτες και ανεφάρμοστες και στο τέλος αφού έχουν την ψήφο του κόσμου, χρόνια τώρα, λένε ότι αφού μας ψηφίσατε τι μας φωνάζετε και διαμαρτύρεστε! Πολιτικούς φαύλους που είναι του θεαθείναι και που λειτουργούν μόνο για το δικό τους συμφέρον και το συμφέρον των ολίγων που μπορούν και τους συντηρούν στην θέση τους για να τακτοποιούν τα όποια ανομολόγητα καμώματά τους. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου η δικαστική εξουσία βρίσκεται σε διένεξη και ο ένας μεγαλοδικαστής κατηγορεί τον άλλο και ο άλλος τον άλλο και κανείς δεν παρεμβαίνει προκειμένου να δοθεί λύση στη διένεξη. Στη δε συνείδηση του κόσμου υπάρχει η άποψη ότι και αυτοί είναι τα παίρνουν, εξαγοράζονται και οι έχοντες τελικά βρίσκονται στο απυρόβλητο. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου δημοσιογράφοι επηρεάζονται από μεγαλοσυμφέροντα και που οι "ηθικοί¨ κατηγορούν τους ¨ανήθικους¨. Τεράστια ποσά αλλάζουν τσέπες πάνε και έρχονται, και ο κόσμος μαθαίνει για χρηματικά ποσά που έπαιρναν κάποιοι για να νουθετούν τον κακόμοιρο λαό βοηθώντας την εκάστοτε εξουσία να κάνει ανεμπόδιστα την δουλίτσα της. ......................

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το άρθρο σας , όντως ζούμε την νέα μορφή πολέμου , την αναίμακτη πια ψυχολογική εξουθένωση , με ποικίλους τρόπους ( γραφειοκρατία , χρέη στα κόπια μας , μειώσεις μισθών , μειώσεις συντάξεων ) , ναι , συνάξατε ένα υπέροχο άρθρο . Τα σέβη μου , Βασιλοπούλου Παναγιώτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για το άρθρο σας , όντως ζούμε την νέα μορφή πολέμου , την αναίμακτη πια ψυχολογική εξουθένωση , με ποικίλους τρόπους ( γραφειοκρατία , χρέη στα κόπια μας , μειώσεις μισθών , μειώσεις συντάξεων ) , ναι , συνάξατε ένα υπέροχο άρθρο . Τα σέβη μου , Βασιλοπούλου Παναγιώτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή