Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Παλιά μου τέχνη κόσκινο...ΣΤΗΛΙΑΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ!


Πρωτοφανής εργοδοτική αυθαιρεσία στη “Μακεδονία”
Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταγγέλλει για άλλη μια φορά τη “Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ” (εφημερίδες “Μακεδονία” και “Θεσσαλονίκη”) και τις συνεχείς μεθοδεύσεις της σε βάρος των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους.
Αυτή τη φορά μάλιστα η εταιρεία προχώρησε σε μια κίνηση απύθμενου εργοδοτικού θράσους και κυνισμού, απολύοντας τον εργασιακό εκπρόσωπο Κώστα Κεκελιάδη ενώ βρισκόταν σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του! Παρουσιάζει μάλιστα την άρνησή του να επιστρέψει στην εργασία του χωρίς να έχει εξοφληθεί ως... παραίτηση, στερώντας του έτσι την αποζημίωση και το δικαίωμά του σε επίδομα ανεργίας!
Με τον τρόπο αυτό εκδικείται τον συνάδελφο, που εκτός των άλλων αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση, και χρησιμοποιεί την εξουθένωσή του ως παραδειγματισμό των υπολοίπων...
Και όλα αυτά σε μια επιχείρηση που χρωστά μισθούς τουλάχιστον 8 μηνών στους εργαζομένους της και που είναι απολύτως ασυνεπής σε όλες τις συμφωνίες και υποχρεώσεις της.
Σε μια επιχείρηση που προχώρησε σε μαζικές απολύσεις, υποχρέωσε τους εργαζόμενους σε ατομικά συμφωνητική με μειώσεις 30%, χρηματοδοτήθηκε με κρατική επιδότηση 10,2 εκατ. ευρώ, πήρε διαδοχικά δάνεια και κρατική επιχορήγηση, εντάχθηκε στο άρθρο 99.
Η ΠΟΕΣΥ καταγγέλλει και τη νέα εργοδοτική αυθαιρεσία της “Μακεδονίας” και διακηρύσσει ότι θα αγωνιστεί για τη ματαίωσή της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΚΟΜΗ!

ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα άκουσε φωνές κι έτρεξε έξω από το σπίτι, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Άσπεν, όπου και βρήκε το λιοντάρι πάνω από το πεντάχρονο αγόρι, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.


http://fonaklas.blogspot.gr/2016/06/5_19.html  -ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ < ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


http://fonaklas.blogspot.gr/2016/06/5_19.html 


Η μητέρα “είχε τη φυσική δύναμη ν' απομακρύνει το γιο της από το...
λιοντάρι,” ενώ ο πατέρας του κάλεσε την αστυνομία καθώς μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο.
Το αγόρι είχε τραύματα στο πρόσωπό του, στο κεφάλι του και στο λαιμό του, ενώ ήταν σε καλή κατάσταση. Η μητέρα του είχε τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπό της, κι έλαβε εξιτήριο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του νοσοκομείου.
Το λιοντάρι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και την αρμόδια δασική υπηρεσία στην αυλή του σπιτιού και το σκότωσαν.
Οι αρχές ψάχνουν για τον εντοπισμό ενός δεύτερου λιονταριού, καθώς υπήρξαν αναφορές και για δεύτερο λιοντάρι που κυκλοφορούσε στην περιοχή.


http://fonaklas.blogspot.gr/2016/06/5_19.html

ΑΥΤΟΣ Ο...ΤΥΠΑΚΟΣ (ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΑ!) ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ...ΚΑΙ ΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!



Γιατί στόλισαν τον Μανώλη Καψή οι εργαζόμενοι του Mega;
Η εμφάνιση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Θανάση Ανδρεούλη στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του MEGA που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής προσγείωσε για τα καλά όλους…
Και κυρίως έβαλε τέρμα στην ψεύτικη αισιοδοξία που καλλιεργούσε τις προηγούμενες ημερες ο Μανώλης Καψης, χωρίς να έχει κανένα ουσιαστικό σημάδι από τους μετόχους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ...

Οι ξηροί καρποί αναδεικνύονται σε δυνατό «σύμμαχο» των αντρών με καρκίνο ... του προστάτη, αφού η συχνή κατανάλωση μειώνει τον κίνδυνο θανάτου λόγω της νόσου.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, με τα σχετικά ευρήματα να δημοσιεύονται στην επιθεώρηση British Journal of Cancer. Πρόκειται για την εκτενέστερη μελέτη στο είδος της μέχρι σήμερα.

ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ...ΜΑΣΤΟΡΑ!

Ποιος έσφαξε την Αγγλίδα βουλευτίνα;

Γραφει ο Γιωργος Κουρης...

Με τέτοιου είδους προβοκάτσιες και εγκλήματα δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι
κάνει καλό στους Άγγλους, η Γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση
AYTΑ τα κόλπα και αυτές τις προβοκάτσιες με την ΕΚΤΕΛΕΣΗ αθώων πολιτών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τεράστια πολιτικά και οικονομικά, παγκόσμια εμβέλειας συμφέροντα, εμείς οι Έλληνες τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε πληρώσει ακριβά και μας οδήγησαν κάποτε μέχρι και σε εμφύλιο.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ...ΑΛΑΧ...ΒΕΡΙΜ!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ Πνεύματος...EΠΕΙΔΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΔΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Κούνια που μας κούναγε! 

17-06-2016
agioy_pneymatos_2016.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου