Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Τον φαγανε τα αριστερά της προοδου και του κώλου.Υπ΄όψιν 'οτι έχουν βάλλει χέρι και στο δικό μας δίκτυο... οι φωστήρες του Τσίπρα......ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!..

Το "ξήλωμα" Σφακιανάκη είναι προαναγγελία κυνηγιού μαγισσών και στο διαδίκτυο

%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%258E%25CE%25BB%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25CF%2583%25CF%2586%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25AC%25CE%25BA%25CE%25B7%25CF%2582
Μανώλης Σφακιανάκης

Μετά τα τηλεοπτικά κανάλια και την δήλωση Σπίρτζη πως ακολουθούν τα ραδιόφωνα έρχεται και η σειρά του διαδικτύου!

Έρχεται η "πρώτη φορά Αριστερά" να επιβάλει την "δημοκρατία" της

Η είδηση
Τεράστια έκπληξη (για το τι άλλο θα δούμε από την πρώτη φορά… Αριστερά), αλλά και εύλογα ερωτήματα για το τι βρίσκεται πίσω από την πρωτοφανή αυτή απόφαση της κυβέρνησης, προκαλεί η μετάθεση σε δευτερεύουσα ανενεργή υπηρεσία Διοικητικής Υποστήριξης του μέχρι πρότινος επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,Μανώλη Σφακιανάκη.

Γιατί τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από τον παροπλισμό ενός ικανότατου αξιωματικού που έχει σώσει χιλιάδες Ελληνόπουλα από κακοποίηση, αυτοκτονία και bullying, εκτός από συμφέροντα, παράνοια και κομματοκρατία ακόμα και μέσα στην Αστυνομία. Την Αστυνομία που κύριο μέλημα πρέπει να έχει τη φύλαξη της ζωής μας...

Το Μαξίμου λοιπόν οφείλει κυρίως στους γονείς των οποίων τα παιδιά έσωσε ο κ. Σφακιανάκης να δώσει εξηγήσεις για την παράλογη στα μάτια τους απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας να τοποθετήσει σε μια ανενεργή υπηρεσία έναν από τους πιο μάχιμους, επιτυχημένους και ικανότατους αξιωματικούς.

Και μπορεί να έκριναν τον Μανώλη Σφακιανάκη διατηρητέο στο βαθμό του Υποστράτηγου, δεν τον διατήρησαν ωστόσο σε μια υπηρεσία που ο ίδιος δημιούργησε, ανέδειξε και παρουσίασε μεγάλο έργο από το 1995.

Ο ίδιος ο Μανώλης Σφακιανάκης εξέφρασε εξάλλου στο περιβάλλον του τη δυσαρέσκειά του για τη μετάθεσή του θεωρώντας πως τον παροπλίζουν, ενώ περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τις επίσημες ανακοινώσεις, καθώς δεν ήθελε να παρέμβει στις αποφάσεις του Αρχηγού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Είδη Προστασίας και αυτοάμυνας, με εγγύηση κατώτερης τιμής

Και πώς να μην θεωρείται παροπλισμός η τοποθέτηση ενός αξιωματικού που έχει συνδέσει το όνομά του με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του υπουργείου! Μια υπηρεσία που δεν έχει ουσιαστικά κανένα μάχιμο ρόλο, οδηγώντας τον αξιωματικό σε αποστρατεία…

Μια αιφνίδια μετακίνηση που σίγουρα δεν εξυπηρετεί τους στόχους της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά κάποια μικροκομματικά συμφέροντα…

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτούν οι τοποθετήσεις των υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης με απόφαση του Αρχηγού του Σώματος, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, μετά και την απομάκρυνση του Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπηρεσία στην οποία υπηρετούσε εδώ και 20 χρόνια και έχει ταυτιστεί με την εξέλιξη και την αίγλη της.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου