Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΑ...ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ.... ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;

Λαζόπουλε είσαι μεγάλος καραγκιόζης #altsantiri #παραιτηθείτε
Λίγοι είναι οι μεγάλοι διασκεδαστές του λαού, που άφησαν το στίγμα τους στην πολιτιστική εξέλιξη του έθνους ανά τους αιώνες. Ο δημοφιλέστερος ίσως....
διασκεδαστής των Ελλήνων για πολλούς αιώνες είναι ο ήρωας της λαϊκής παράδοσης Καραγκιόζης, ενώ στη σύγχρονη εποχή τον τίτλο κερδίζει ο δημοφιλής μας γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος.


Η εκπομπή του Αλ τσαντίρι αυτή τη στιγμή, δίνει το λόγο στον απλό κοσμάκη, που λέει ελεύθερα τη γνώμη του εναντίον των μνημονιακών τυράννων Σαμαροβενιζέλων, κάτι που παραπέμπει ευθέως στο concept του Καραγκιόζη, που εξέφραζε τα κοινωνικά ρεύματα της εποχής, ενώ ο ίδιος, πρωτεργάτης της ανατροπής, ξεσκεπάζει τις συνωμοσίες των καιρών, όπως είναι το κίνημα #παραιτηθείτε , για το οποίο ο εξαίρετος γελωτοποιός μας, αποκάλυψε ότι είναι απλώς ένα κίνημα εγκάθετων αλητών, που λένε "φύγετε εσείς να έρθουμε εμείς στην εξουσία, για να καλύψουμε τις αμαρτίες μας". Δεν θα μπορούσε να είναι άλλωστε αλλιώς! Πώς είναι δυνατόν να διαδηλώνουν κανονικοί άνθρωποι εναντίον της κυβέρνησης; Σίγουρα έχουν καταχθόνια κίνητρα, σίγουρα δεν είναι πολίτες με δικαιώματα, αλλά Νεφελίμ, μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους. Τα ξέρει αυτά τα κόλπα των Νεφελίμ ο Λάκης και για αυτό και τους ξεσκεπάζει.

Δικαίως λοιπόν όλοι οι τηλεθεατές αυτή την ώρα ζητωκραυγάζουν: "μπράβο Λάκη, είσαι μεγάλος Καραγκιόζης" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου