Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ,,,ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ,,,ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!! ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ!!! ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!!!..Ω...ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ!

Στενεύει ο δικαστικός κλοιός γύρω από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδος. Η ...

μια μετά την άλλη οι δικαστικές αποφάσεις ανοίγουν όλο και περισσότερο την πόρτα της κτιρίου της οδού Αχαρνών.
Τώρα διορίστηκαν με δικαστική απόφαση δύο πραγματογνώμονες για να διεξάγουν οικονομικό -και όχι μόνο- έλεγχο από το 2006 έως σήμερα.
Οι δικαστές του Πρωτοδικείου αναζητούν τώρα τις διαδρομές των υπεξαιρεθέντων χρημάτων, τα πρόσωπα που έδιναν εντολές, τους πραγματικούς αποδέκτες των χρημάτων που λείπουν από τα ταμεία, το τελικό ύψος της «μαύρης τρύπας» των ταμείων, αλλά και όσα διαδραματιζόντουσαν μέσα στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος.
Σημειώνεται ότι από τα ταμεία της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, που απαριθμεί 107 μασονικές στοές ανά την Ελλάδα και καταγράφει 3.418 μέλη, υπεξαιρέθηκε ποσό κάτι λιγότερο από δύο εκατομμύρια ευρώ(!), με φερόμενους ως πρωταγωνιστές τον λογιστή (έχει αναγνωρίσει ότι ευθύνεται για τμήμα του ελλείμματος) και μια υπάλληλο του Τεκτονισμού της Αχαρνών.
Ήδη από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου με δικαστική απόφαση διορίστηκε προσωρινή διοίκηση στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος. Δηλαδή αποβλήθηκε το παλαιό Διοικητικό Συμβούλιο και διορίστηκε προσωρινό, με 11 τακτικά και 5 αναπληρωματικά μέλη, ενώ προσωρινός, πρόεδρος αναδείχθηκε ο Βασίλειος Κούτσης. Στη συνέχεια, ο κ. Κούτσης και ο δικηγόρος Ηλίας Κοντογιάννης, οι οποίοι είναι μέλη της στοάς «Μιαούλης» ο πρώτος και της στοάς «Ελευθερία» ο δεύτερος (του Πειραιά είναι οι δύο αυτές στοές), προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος και του λογιστή, αλλά και της επίμαχης υπαλλήλου που εμπλέκονται στην δημιουργία της «μαύρη τρύπα».
Οι δύο τέκτονες ζήτησαν από το δικαστήριο τη διενέργεια οικονομικού ελέγχου από πραγματογνώμονες ορκωτούς ελεγκτές (από το 2006 έως σήμερα) οι οποίοι θα οριστούν από τον υπάρχοντα, για το σκοπό αυτό, ειδικό πίνακα του Πρωτοδικείου Αθηνών. Πράγματι, εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. 132/2017 δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) με την οποία διορίστηκαν δύο πραγματογνώμονες για να πραγματοποιήσουν οικονομικό έλεγχο στο κτίριο της οδού Αχαρνών.
Συγκεκριμένα, το Πρωτοδικείο παρήγγειλε στους δύο πραγματογνώμονες να διερευνήσουν, όλες τις κινήσεις των βιβλίων εσόδων και εξόδων και των τραπεζικών κ.λπ. λογαριασμών. Ακόμη, να ερευνήσουν: «1) τους ισολογισμούς από το έτος 2006 έως τώρα και τις διαφορές που προκύπτουν από τα στοιχεία που θα ελεγχθούν, 2) τις εκθέσεις των εξελεγκτικών επιτροπών και 3) τα αντίστοιχα πρωτόκολλα παραλαβής των ταμείων από τους αντίστοιχους ταμίες κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους».
Παράλληλα, η δικαστική απόφαση ζητεί από τους δύο ορκωτούς λογιστές «να αποφανθούν με έκθεση τους δεόντως αιτιολογημένη» ως προς «το ακριβές τυχόν υπεξαιρεθέν ποσό από τα ταμεία» για το επίμαχο χρονικό διάστημα, αλλά και «ποιοι εισέπραξαν τα ποσά αυτά και για ποιο σκοπό».
Τέλος, οι πραγματογνώμονες οφείλουν να αναζητήσουν «τυχόν φαινόμενα κακοδιοίκησης – κακοδιαχείρισης και τυχόν διαφθοράς ή και τυχόν οικονομικών ατασθαλιών».

https://www.google.gr/search?site=&source=hp&q=ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ%21%21%21+ΣΤΕΝΕΥΕΙ+Ο+ΚΛΟΙΟΣ+ΓΥΡΩ+ΑΠΟ+ΤΗ+ΣΤΟΑ+ΤΩΝ+ΜΑΣΟΝΩΝ%21%21%21&oq=ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ%21%21%21+ΣΤΕΝΕΥΕΙ+Ο+ΚΛΟΙΟΣ+ΓΥΡΩ+ΑΠΟ+ΤΗ+ΣΤΟΑ+ΤΩΝ+ΜΑΣΟΝΩΝ%21%21%21&gs_l=psy-ab.3...64.64.0.265.2.1.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1.1.64.psy-ab..2.0.0.0.nJPVaI4IsO0

Το ‘έλα να δεις’ γίνεται στην κορυφή της ελληνικής μασονίας….

Επταψήφια  «κ α τ α σ κ ό τ ε ι ν η» …’μπόχα’!
Συμφώνως με δημοσιεύματα του Τύπου, αλλά και ειδησιογραφικών ιστοσελίδων του διαδικτύου, διαπίστωση υπεξαιρέσεως 1.504.327 ευρώ, στήν ‘Μεγάλη Στοά’ της Αχαρνών, είναι φανερό, ότι ανοίγει πλέον ‘ο ασκός του Αιόλου’ στον ελληνικό τεκτονισμό! Το νέο «αδιάφθορο» διοικητικό συμβούλιο που διορίσθηκε, θα κάνει «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά στοιχεία και όχι μόνο της Τεκτονικής Αδελφότητος…
Το ‘έλα να δεις’ γίνεται στην κορυφή της ελληνικής μασονίας, μετά την δικαστική απόφαση, που διόρισε προσωρινή διοίκηση στην ‘Μεγάλη Στοά της Ελλάδος’, ενώ ορισμένοι τέκτονες δηλώνουν, ότι οι οικονομικές ατασθαλίες «θα βγουν στο φως» και οι υπεύθυνοι θα παραπεμφθούν στις εισαγγελικές αρχές…
(ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΣΤΟΑΣ, ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ, ΠΩΣ «ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ» ΟΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ… ΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ …ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ;)
Πάντως, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής μασονίας, που διορίζεται με δικαστική απόφαση προσωρινή διοίκηση στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος.
Μετά τις εισαγγελικές παρεμβάσεις, λόγω των αποκαλύψεων για την μαύρη ΤΡΥΠΑ στα ταμεία της Μεγάλης Στοάς, που καταγράφει 3.418 μέλη, τις άγνωστες υπόγειες διαδρομές του ποσού των 1.504.327 ευρώ, που υπεξαιρέθηκε και τις άκαρπες προσπάθειες της παλαιάς διοικήσεως, να εκφοβίσει (…) όσους ζητούσαν κάθαρση, τόσο στο κτίριο της οδού Αχαρνών & Σουρμελή γωνία, όσο και στις 107 (!) μασονικές στοές της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου