Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ...ΘΑΝΟΥ!,, Η ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΊΑΣ

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΘΑΝΟΥ.ΚΙ ΑΣΦΑΛΏΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ!...ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ!
Πάντως η δημοσιογραφία μας ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ!
Προχώρα Μανδαμ Θάνου και μη σκιάζεσαι!

Γράφουν: ανοήτως:

"ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΤΩΝ 400 € ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΘΑΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ! ΑΦΕΡΙΜ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ...ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ: 63 ΕΤΩΝ ΜΕ ΣΩΜΑ 20ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΛΟΥΕΤΑ...VIVA ...ZAPATA!


H Έλλη Στάη κάνει τα μπάνια της στον Αστέρα της Βουλιαγμένης  με...

μαύρο μπικίνι. Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1954, άρα η Έλλη είναι 63 ετών. ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PRESS-BANK ...αμέσως πιο κάτω!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ......Α..ΡΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ... ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΕΣΑΙ;

42ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΠΙ 15 ΜΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΑ ΣΤΡΩΜΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΧΛIΔΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

Γράφει ο Nikolaos Kotsovos: "Τι ζω ..τι ζω ...σε ρυθμους Πομπηιας ..πηγαν στο Προεδρικο να τους ευχηθει .....σε αλλη γη σε αλλα μερη ..σε τροχια Sakis ..... και απο την αλλη μια γυναικα αυτοκτονησε γιατι την ειχε απληρωτη 15 μηνες ο Καρυπιδης. Ένα απομενει ή να δουμε τον Καρυπιδη στο Προεδρικο ή να δουμε τον ΠτΔ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗς ΑΜΟΙΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
Εκτος αν παει στο Προεδρικο ο Αγγελοπουλος του σορβαιβορ .."
Και ιδού το ρεπορτάζ (Πρώτο Θέμα) από την τραγική αυτοκτονία της 42χρονης:


Η κάπαρη, το περίεργο αυτό φυτό με την αψιά μυρωδιά και τη γεύση, που ευδοκιμεί πάνω στις πέτρες, στα βράχια και τους γκρεμούς και φημίζεται για τις ευεργετικές ιδιότητες του που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό, μας δίνει με τα μπουμπούκια, τους καρπούς και τα φύλλα του ένα εξαίσιο τουρσί.
Στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού, η κάπαρη κάνει την εμφάνισή της σε όλα τα ελληνικά νησιά, αλλά συναντάται κατά κύριο λόγο στα διάσπαρτα, ξερά νησιά των Κυκλάδων. Μπορεί κανείς να τις δει παντού να ξεφυτρώνουν από βράχους και τοίχους, να ανθίζουν κατά μήκος του δρόμου, περιμένοντας κάποιον να τις μαζέψει.
Η επίσημη ονομασία της είναι Capparis spinosa, και πρόκειται για έναν θάμνο, τα μπουμπούκια και τα φύλλα του οποίου, (καπαρόφυλλα), συλλέγονται, γίνονται τουρσί- και καταναλώνονται έτσι όλο τον χρόνο. Η συλλογή της κάπαρης γίνεται κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο, όταν ακόμα τα μπουμπούκια της δεν έχουν ανοίξει. Τα μπουμπούκια της κάπαρης και τα καπαρόφυλλα χρησιμοποιούνται σε πολλές συνταγές κυρίως μέσα σε σαλάτες και κρύα ορεκτικά πιάτα.
Στην κάπαρη, αποδόθηκαν θεραπευτικές ιδιότητες. Ο φλοιός της ρίζας χρησιμοποιείται στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων όπως αρθρίτιδες, ρευματισμοί, πονόδοντοι και σε παθήσεις του δέρματος. Στην αρχαιότητα πίστευαν ότι το φυτό έχει θεραπευτικές αλλά και μαγικές ιδιότητες. Ο αρχαίος γιατρός Διοσκουρίδης συνιστούσε τα φύλλα και τη ρίζα του φυτού για να εξαφανίζονται τα πρηξίματα. .....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου