Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Μαζί ως το τέλος με τον Τσίπρα – Έχουμε περάσει πολλές φουρτούνες μαζί (ΗΧΗΤΙΚΟ)


who-is-panos-kammenos.w_hr
 Στην κυβερνητική συνύπαρξη με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος.   
Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή την παρουσία του ως κυβερνητικού εκπρόσωπου στους εορτασμούς για τα 105 χρόνια της Ικαριακής Επανάστασης στον Άγιο Κήρυκο και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην Ικαριακή Ραδιοφωνία για θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

ΑΦΕΡΙΜ ΕΦΕΝΤΥ ΙΛΙΤΖΑΛΙ,,, Μπαγάσα ...τουρκαλα!...


ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΜΥΚΟΝΟΣ! Το λαμπερό πάρτι του ισχυρού άνδρα του Survivor λίγο πριν το γάμο του με τη Σεϊμά (PHOTO & VIDEO)


acinseyma
 Ένα από τα πάρτι που έγραψε ιστορία στη Μύκονο είναι αυτό που οργάνωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στη Μύκονο, λίγες ημέρες πριν το γάμο του με την Σεϊμά Σουμπασί.
Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor επέλεξε τη Μύκονο για το προγαμιαίο πάρτι του μαζί με τη σύντροφό του.

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ...ΔΡΑΣΗ- ΟΥΣΤ ...ΡΕ! ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ!



Κατέστρεψαν δεκάδες τζαμαρίες στο κέντρο της Αθήνας για συμπαράσταση στην Ηριάννα! (φωτό)

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν στο κέντρο της Αθήνας οι αντιεξουσιαστές που πήραν μέρος στην πορεία συμπαράστασης για την Ηριάννα Β.Λ., ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισής της. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε 14 προσαγωγές, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιοι θα κρατηθούν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΚΙΝΟ!...
Είναι οι Έλληνες ο λιγότερο εκφραστικός λαός της Μεσογείου; Είμαστε ηδονιστές και μυστηριώδεις; Το διαδίκτυο πια μας δίνει την ευκαιρία να ανοίξουμε ένα «παράθυρο» στον κόσμο, ωστόσο κατά πόσο ξέρουμε τι συμβαίνει δίπλα μας ή στην άλλη άκρη της γης; Τι γνώμη να έχουν άνθρωποι από διάφορα μέρη του πλανήτη για την Ελλάδα και τους ανθρώπους που την κατοικούν; Πως επηρεάζουν οι ειδήσεις την εικόνα μίας χώρας; Ρωτήσαμε φίλους και γνωστούς στο εξωτερικό ώστε ν’ αντιληφθούμε τι εικόνα βγάζουμε προς τα έξω σαν λαός. 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ....ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!


Στον ρυθμό της «Μέδουσας» κινείται η χώρα μας τα τελευταία 24ωρα καθώς το καλοκαιρινό πλήγμα της κακοκαιριάς αποδείχθηκε φονικό.
Η «Μέδουσα», όπως ονομάστηκε η κακοκαιρία, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 48χρονος κτηνοτρόφος στην περιοχή Μέγας Κάμπος στην Αμφιλοχία από πτώση κεραυνού, ένας Ρουμάνος ορειβάτης να αγνοείται στον Όλυμπο, όπου είχε χιονοκαταιγίδα, ενώ ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές σε καλλιέργειες στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία που άφησε πίσω της η σφοδρή καταιγίδα.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ ...ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου