Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;


Η κόρη του «βασιλιά των τσιγγάνων» διορίστηκε σύμβουλος του Κουρουμπλή!..ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ!

Μπορεί να διορίζουν συγγενείς, φίλους, φίλες και άλλους «σύντροφους» στο Δημόσιο, αλλά ο Π. Κουρουμπλής το …τερμάτισε! Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μάλλον του τελείωσαν τα «δικά μας παιδιά» με παππούδες στο ΕΑΜ και άλλες …αριστερές περγαμηνές και διόρισε ως σύμβουλο επί θεμάτων Ρομά την κόρη του «βασιλιά των Τσιγγάνων» Νίκου Χαλιλόπουλου, Χριστίνα.
Η Χριστίνα Χαλιλοπούλου είχε χρηματίσει και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ. Η όμορφη δικηγόρος, με σπουδές στη Βρετανία, εκτός από πολυετή εμπειρία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης είναι κόρη του «βασιλιά των Τσιγγάνων» και γνωστού τραγουδιστή Νίκου Χαλιλόπουλου.

Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Guildhall-City του Λονδίνου και αφού αποφοίτησε ως αριστούχος συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών, με ειδίκευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, στο North London University.
Από το 1997 οργανώθηκε στη φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη βρετανική πρωτεύουσα. Το 2004 επέστρεψε στην Αθήνα, ύστερα από πρόταση του τότε γραμματέα της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και το 2012, αυτή τη φορά μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού, μελέτησε και συνέταξε το εθνικό σχέδιο για την ενσωμάτωση των Τσιγγάνων, το οποίο και παρέδωσε στον Α. Σαμαρά.
 
Την περίοδο 2004-2006 διετέλεσε θεματική υπεύθυνη προγραμμάτων ευάλωτων κοινωνικά ομάδων της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ το 2006, εξελέγη για πρώτη φορά Νομαρχιακή Σύμβουλος στην Ηλεία.
Το 2007 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ και συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής Β’ Αθήνας. Το 2011 τοποθετήθηκε επικεφαλής του εθνικού σχεδιασμού του στρατηγικού σχεδίου δράσης ενσωμάτωσης Roma της Γραμματείας Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας.
Το 2012-2013 συμμετείχε ως μέλος στην Εκτελεστική Γραμματεία της Ν.Δ. και το 2013 ανέλαβε αναπληρώτρια Γραμματέας τη Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου