Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΤΕ ΩΡΕ;...ΠΑΡΑΕΧΟΥΜΕ ΟΥΡΑΝΙΟ....

Βρήκαμε ουράνιο και δεν το λέμε;

  • Ως πρόλογο για το κείμενο που ακολουθεί και έχοντας ακριβείς για το θέμα πληροφορίες, θα ήθελα να υποβάλω μία ερώτηση προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Πόσες αναφορές έχουν σταλεί από τα ΙΓΜΕ της περιφέρειας στα εκάστοτε αρμόδια υπουγεία κύριε πρωθυπουργέ; Πόσες αναφορές έστειλαν οι κατά τόπους προϊστάμενοι των ΙΓΜΕ, όπου αναφέρουν ευρήματα ορυκτού πλούτου, σε μεγάλες ποσότητες και μάλιστα ορυκτών που αποδίδουν οικονομικά; Μπορεί κανείς από την κυβέρνηση να απαντήσει; Η απόκρυψη οικονομικών στοιχείων που θα αποφέρουν βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών, θεωρείται ποινικό αδίκημα; Είναι δυνατόν κάποιος εισαγγελέας να διατάξει προκαταρκτική πανελλαδική έρευνα προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες που αφορούν τα αποτελέσματα ερευνών του ΙΓΜΕ σε όλη την επικράτεια;

ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ... Νο 3 ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ...ΛΟΓΩ ΒΑΘΕΙΑΣ ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ!-ΜΙΑ ΑΠΟΓΥΜΝΩΤΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ !


Η αποθέωση της ηλιθιότητας


Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος 

Η Ελλάδα το 2008 είχε μεν δημόσιο χρέος στο 112% του ΑΕΠ της, αλλά το συνολικό χρέος της, το ιδιωτικό και το δημόσιο δηλαδή, ήταν στα επίπεδα της Γερμανίας – ενώ το επόμενο έτος, παρά την (τεχνητή) διόγκωση των ελλειμμάτων, το συνολικό χρέος της παρέμενε χαμηλότερο από πολλές χώρες (γράφημα).

ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ....Νο 2! ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ....


Ο ορισμός της αποχαύνωσης


Οι Έλληνες, από το 2010 και μετά, παρακολουθούν με απόλυτη ψυχραιμία την κηδεία τους, χωρίς να αντιδρούν καθόλου σαν να μην πρόκειται για τους ίδιους, αλλά για κάποιους άλλους – έχοντας αλλοτριωθεί από τις ανόητες ενοχές και τους αδικαιολόγητους φόβους τους.

Γράφει ο Ιάκωβος Ιωάννου
«Η κυλιόμενη χρεοκοπία θα συνεχίζεται, η χώρα θα λεηλατείται, οι συντάξεις και οι μισθοί θα μειώνονται, οι φόροι θα αυξάνονται, οι γάζες στα νοσοκομεία θα είναι είδος πολυτελείας, η ινσουλίνη, η βενζίνη και το χαρτί υγείας επίσης, ενώ οι Έλληνες θα φοβούνται όλο και περισσότερο τη σύγκρουση – σκύβοντας κάθε φορά το κεφάλι« (πηγή).
«Η Ελλάδα δανείζεται από τους εταίρους της, χωρίς τα χρήματα να φτάνουν ποτέ στη χώρα», σύμφωνα με μεγάλη γερμανική εφημερίδα (SZ). Για παράδειγμα, κάτω από την εγγραφή «πληρωμές προς την ελληνική Δημοκρατία» του προϋπολογισμού του 2015 της Γερμανίας, εμφανίζονται 412 εκ. € – τα οποία δεν κατέληξαν στα ταμεία της Ελλάδας κατά την εφημερίδα.

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ,,,,


ΠΑΜΕ  ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ... ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ

Tο τελευταίο «χαρτί»

Γράφει ο Χρήστος Γιανναράς 

Η​​τημένη απάτη ή δικός μας αυτευνουχισμός να μιλάμε, ακόμα σήμερα, για «δημοκρατία»; Στον τόπο μας, φυσικά, στο άμεσο πεδίο όπου πραγματώνουμε τη (μία και μοναδική) ζωή μας.

Tα κόμματα εμπαίζουν στην πράξη κάθε προϋπόθεση δημοκρατίας: Δεν διαφοροποιούνται πολιτικά, εξομοιώνονται αδιάντροπα από μόνη την εξουσιολαγνεία τους, δεν πιστεύουν σε τίποτα. «Συντηρητικοί» συγκυβερνούν ανετότατα με φανατισμένα αντίπαλους «σοσιαλιστές», «ριζοσπάστες» αριστεροί με ακραίους «εθνικιστές». Oλοι ασκούν την ίδια (έξωθεν υπαγορευόμενη «μέχρι σημείων στίξεως») πολιτική, κανένας δεν διερωτάται ούτε καν για περιθώρια αυτενέργειας – έστω στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου