Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ... ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ- Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΕΙ...ΔΙΟΤΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΗΨΗΜΗ... Μια ακόμη κοτσάνα από τις πολλές που εκπέμπει ο νεανίας εξυπνάκιας φωστήρας και παντελώς άπειρος ...και οι χαζομαρες του καναλιου που εμπιστεύθηκε τον ταλαίπωρο και ανορθόδοξο τυπάκο!
Δειτε Τι Λεει ο ΣΚΑΙ....

Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για τις δηλώσεις Μπογδάνου

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.


Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΪ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της 


ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης.

Ο κ. Μπογδάνος στη μεσημεριανή του εκπομπή ανέφερε ατυχώς ότι πρώην σύντροφοι του πρωθυπουργού βρίσκονται πίσω από την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου."

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ...ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ απίστευτου ΚΑΛΛΟΥΣ!

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/350367/anakoinosi-skai-gia-tis-diloseis-bogdanou/#ixzz4mJiwBrVD
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Ο νεανίας ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ αντικείμενο σληρού σχολιασμού  από μέρους μας από τα πρώτα βήματα της εμφάνισής του  στο ΣΚΑΙ....Είχε ένα λοφίο -για πρωτοασχολούμενο με τη δημοσιογραφία..που μας εξέπληξε... 
Κάποιο μεγάλο δόντι προφανώς θα είχε για να ανέχονταν τις ασυναρτησίες του... Κάποια στιγμή κατάλαβαν... ΄Ομως σε λάθος στιγμή και αιτία!. 
Είπε ο μαθητευόμενος κάποιες κοτσάνες, μερικές αρλούμπες από τις πολλές που έλεγε...ΕΘΙΓΗ... λέει ο πρωθυπουργός; Βγάζει όπως είδατε και θανατηφόρο ανακοίνωση ...παράλληλα προς αυτήν του εργοδότη του....ΤΟΥ ΣΚΑΙ...
ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ... Αλλά τι να κάνουμε; ΄Ετσι τρέχει η ζωή...Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει να  ποιεί τη δημοσιογραφία  Ο ΜΠΟΓΔ...όπως την εγκαινίασε στο ΣΚΑΙ... δεν ξέρουμε αν θα βρεθεί κάποιο άλλο μέσο να τον ξαναπροσλάβει... Μακάρι .. Αλλά τα κουκιά είναι μετρημένα.... ΠΑΝΤΩΣ αν  όντως  λατρεύει τη δημοσιογραφία...η Ε.Σ.Δ. θα κουβέντιαζε μαζί του...Και γιατί δεν φαίνεται να είναι "ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ"....

Υπογράφω πονετικά και ειλικρινά
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Πρόεδρος της Α) ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ -
Β) της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου