Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!
OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!


Δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του MEGA...ΚΑΛΑ ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ!



Αυτό τουλάχιστον αποφάσισαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής τους συνέλευσης στην οποία συμμετείχαν διοικητικοί υπάλληλοι, τεχνικοί και δημοσιογράφοι… 
Η οποία ομολογουμένως δεν είχε...
την επιθυμητή απαρτία. Βεβαίως δεν έχουν καταγραφεί, διαφωνίες ή σοβαρές αντιρρήσεις ως προς τη βασική απόφαση… που λέγεται ότι θα συνοδευθεί με ένα κείμενο το οποίο  θα δοθεί – ίσως, εντός της ημέρας στη δημοσιότητα. Και θα αναφέρεται αναλυτικά στην κατάσταση που έχει περιέλθει το κανάλι, αλλά και οι εργαζόμενοι που ζουν επι ενάμιση χρόνο απλήρωτοι και χωρίς καμία ενημέρωση από την πλευρά των μετόχων.
Τώρα ως προς τις προτάσεις που συζητήθηκαν, αλλά και τις μορφές αντίδρασης… μεταξύ άλλων ακούστηκαν οι ιδέες να βγει κάποια κάρτα στην οθόνη που να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό, στάσεις εργασίας των τεχνικών, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τις τράπεζες κ.α.

Α....ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ!

Ένταλμα σύλληψης για ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας



Στον παράνομο στοιχηματισμό είχε ειδικευτεί πολυχώρος στην Πτολεμαΐδα, με «κέλυφος» εταιρεία που έχει προσωρινή άδεια λειτουργίας.
Ειδικότερα, περισσότεροι από 1.000 παίκτες του στοιχήματος πόνταραν τα χρήματα τους χωρίς να καταγράφονται, με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί και ο ιδιοκτήτης του πολύχωρου να συλληφθεί.
Μάλιστα, οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας κατάσχεσαν το μαύρο βιβλίο πελατολογίου και διαπίστωσαν πως ο τζίρος του πολυχώρου ανερχόταν περίπου στα 2 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον ιδιοκτήτη της στοιχηματικής εταιρείας, που εμπλέκεται στην υπόθεση.

ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ...ΜΕΡΕΣ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΝΤΑ!

Όταν το μυαλό λασκάρει....

Σύζυγος δολοφόνησε με δέκα μαχαιριές την γυναίκα του στο Περιστέρι! ΕΙΧΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου