Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ε...ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΧΑΜΕΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ... ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ! ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ.... ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΥΛΟΣ ...ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΣΟΥΝΙ!...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ! ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ!

Πότε επιτέλους θα αντιδράσει ο ελληνικός λαός; Ούτε και τώρα; Αυτοί οι...

άθλιοι της κυβέρνησης Τσίπρα νομοθετούν σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και όχι σύμφωνα με τον ελληνικό. Δείτε παρακάτω τι αποφάσισαν για τη σφαγή των ζώων χωρίς αναισθητοποίηση στους λατρευτικούς χώρους των ισλαμιστών., Πέρασαν δηλαδή τη σφαγή των ζώων με τη μέθοδο Κοσέρ και Χαλάλ: 

Κοινή Υπουργική Απόφαση 951/44337/2017 - ΦΕΚ 1447/Β/27-4-2017

ΒΡΕ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.... ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ....

Απάντηση ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ του

κ. Στράτου Ευθυμίου σε ερώτηση 

δημοσιογράφου  σχετικά με σημερινή δήλωση 

του Εκπροσώπου του τουρκικού ΥΠΕΞ

Εκτύπωση
Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με σημερινή δήλωση του  Εκπροσώπου του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Στράτος Ευθυμίου, ανέφερε τα εξής :
«Η Τουρκία συνεχίζει να εμπαίζει τη διεθνή κοινότητα, προβαίνοντας σε δηλώσεις που αποδεικνύουν ότι το θράσος της δεν έχει κανένα όριο. Έφθασε, μάλιστα, στο σημείο να βαφτίζει “εποικοδομητικό πνεύμα” την αδιαλλαξία που επέδειξε στο Crans Montana.
Η νέα κυνική ομολογία του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, κ. Çavuşoğlu, στο πλαίσιο χθεσινών δηλώσεων του από την Ακτή Ελεφαντοστού ότι δεν ήταν δυνατό να δεχθεί η Τουρκία, στη Διάσκεψη της Γενεύης, μια «ανόητη πρόταση» που προέβλεπε κατάργηση του «δικαιώματος» μονομερούς επέμβασης, κατάργηση των εγγυήσεων και αποχώρηση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο με χρονοδιάγραμμα, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη των ολοφάνερων ευθυνών της Τουρκίας για το αδιέξοδο της Διάσκεψης για το Κυπριακό και την κατάρρευση των συνομιλιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ...ΕΧΕΙ ...ΖΟΥΜΙ!

Συνέντευξη Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του «Ant1», με τo δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου

Συνέντευξη Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του «Ant1», με τo δημοσιογράφο Ν. ΧατζηνικολάουN. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Να καλησπερίσουμε τον Υπουργό Εξωτερικών, τον κ. Νίκο Κοτζιά και ξεκινώ με το πρώτο μου ερώτημα.
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σήμερα δήλωσε ότι «είναι ανόητη η πρόταση των Ελληνοκυπρίων να φύγουν τα στρατεύματα κατοχής από την Κύπρο» και πως «αυτές είναι δηλώσεις που γίνονται από την άλλη πλευρά», δηλαδή από την Κύπρο και από την Ελλάδα, «γίνονται για εσωτερική κατανάλωση». Θέλω να σας ρωτήσω ειλικρινά πάνω σε ποια βάση γινόταν η συζήτηση στην Ελβετία, όταν ο Τούρκος Υπουργός με αυτό τον προκλητικό τρόπο χαρακτηρίζει «ανόητο» αυτό που φαντάζομαι ότι όλοι οι Έλληνες και οι Κύπριοι θεωρούσαν ως προαπαιτούμενο γι' αυτό το διάλογο, το να φύγουν τα κατοχικά στρατεύματα.

ΕΛΛΗΝΟ-ΣΕΡΒΙΚΑ.....

Κοινές δηλώσεις Υπουργού Εξωτερικών, Ν. 

Κοτζιά και Πρώτου Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών της Σερβίας, I. Dačić μετά τη συνάντησή τους 


Κοινές δηλώσεις Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά και Πρώτου Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών της Σερβίας, I. Dačić μετά τη συνάντησή τους (Αθήνα, 10.07.2017)Ν. KOTZIAΣ: Καλημέρα σας. Μετά από τη Διάσκεψη για την Κύπρο, υπάρχει πάντα η συνέχεια. Η συνέχεια είναι ότι την Πέμπτη έχουμε Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία και το απόγευμα της Πέμπτης, στη Θεσσαλονίκη πάντα, έχουμε την τριμερή συνάντηση των ηγετών της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου