Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017


ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε ; ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ...ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ,ΧΑΡΑΝ ΜΕΓΑΛΗ;ΜΑ ΤΟΣΟΝ...ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΔΕΣ ...ΕΙΜΑΣΤΕ;....


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!



 Πως να πάει ..άλλο μωρέ με το νιονιο που κουβαλάμε; 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 

ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ

(ΌΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΑ... ΤΙΝΑΖΩ...)

KEIMENA ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ 

ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

Ως μελλοθάνατος ..ως γνωστόν, δεν χαμπαρίζω από τίποτα...ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ άλλωστε!
*** Η μεταθάνατιος λεγόμενη ζωη με έχει παιδέψει αρκετά... αλλά ,να μα την πίστη, δεν την ...βλέπω πουθενά. Δεν υπάρχουν αποδείξεις ούτε επιστημονική ούτε καμιά σοβαρή ανθρώπινη μαρτυρία. 
Οι  διάφορες φτιαχτές εκκλησίες μας παραμυθιάζουν με πολλά παιδαριώδη πως δα ...αν είμαστε καλά παιδιά θα κληρονομήσουμε την αιώνιο ...ζωή κι άλλα ευτράπελα.

Δεν επιθυμώ να κλονίσω τις πίστες σας.Τη δική μου και μόνο εκτίμηση σας καταθέτω.... και μάλιστα με απόλυτα ψυχρή δημοσιογραφική εκτίμηση ...για να μη ξεχνάμε και τη δουλειά που διακονώ!

*** Θα μπορούσα φυσικά να ξεπουπουλιάσω τις διάφορες ..."θεόπνευστες" Εκκλησίες, αλλά δεν μ΄ενοχλούν και ενδεχομένως δεν ενοχλούν και τους πιστούς τους... Προς τι λοιπόν να τις ανακατέψω; Στο κάτω της γραφής τα ιδεώδη τους είναι αγαθά...΄Εστω κι αν πουλάνε μεταθανάτιον είρήνη και γαλήνη... Στο κάτω της γραφής αυτά εξασφαλίζονται μόλις επέλθη ο θάνατός μας!...
Αν και μερικές "θρησκείες" μας ξεπαστρεύουν προ ώρας μας υποκινώντας μας στην εξόντωση άλλων ...αλλοθρήσκων... 
Αν κάποιες δοξασίες ήσαν περισσότερο φιλάνθρωπες...σίγουρα θα είμαστε ευτυχέστεροι!

*** Αλλά οι διάφορες εκκλησίες είναι σαν τα μπακάλικα.  Μαγαζάκια που επίσης λειτουργούν με άδεια κρατική.Μερικές από τις θρησκευτικές αυτές οργανώσεις έχουν γιγαντωθεί σε ασύληπτο βαθμό (π. χ. Η καθολική, η ορθοδοξία, ο προτεσταντισμός  κι άλλες μικρότερες είναι τεράστιοι οικονομικοί οργανισμοί με μεγάλη περιουσία και επιρροή)...Δρούν με σύγχρονο μαρκετινγκ και ισολογισμούς εμπορικούς... πλην όμως ανεξέλεκτοι... Είναι βασικά κράτος εν κράτει... Η πλάκα είναι ότι δεν ελέγχονται... Κι όταν από κάποιους έρθεί θέμα ελέγχου των Ιερών και οσίων τους... τότε έχουμε το πιο σπαρταριστό θέατρο...με βεβαία την ήττα των αποθρασυνθέντων ... για έλεγχο...

*** Ποιοί κουμαντάρουν αυτούς τους εκκλησιαστικούς φορείς; Μα μια χούφτα ξύπνιων .... αετονύχηδων , κατά τον ίδιο τρόπο  που λειτουργούν οι μεγάλες διεθνιστικές εταιρίες...
Πάντως είναι χαριτωμένο Εκκλησίες που πουλάνε μεταθανάτιον ευτυχίαν στους οπαδούς τους ... δουλεύουν ... τους πάντες εν πίστη και αίώνιον ζωην! ΑΜΗΝ! 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... Διότι διατρέχω τον κίνδυνο να φαω επι κεφαλής όλα τα Δισκοπότηρα!
***ΔΕΝ ΣΚΙΑΖΟΜΑΙ ΑΣΦΑΛΏΣ...Αλλά θεωρώ μάταιον να ανακατευτώ με πίτουρα!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 



H ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ :

Στη Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή και

και παράβαση της νομοθεσίας από τους αλλοδαπούς προς δυο παθόντες ... 
Και όι ίδιοι οι λουόμενοι τους ακινητοποίησην ... 

Διαβάστε το Ρεπορτάζ:







Σχόλιο μου : '' Προσέχεται ως πρόληψη , τα προσωπικά σας αντικείμενα κατά την εξόρμηση σας στις παραλίες .''
Γύρω σας παρακολουθούν τις κινήσεις σας οι δήθεν λουόμενοι ληστές , όπου σε κάποια ξένοιαστη στιγμή σας θα δράσουν γρήγορα και χωρίς δισταγμό για να σας αφαιρέσουν αντικείμενα που σας ανήκουν.'' 




Συνελήφθησαν, προχθές στις 
08/ 07/2017 το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 24χρονος Αλγερινός και ένας 16χρονος Σύριος, διότι ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν σε παραλία στην Πάτρα και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι, που περιείχε ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό από λουόμενους.

ΚΑΙ ..ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ.... ΝΑ ΚΛΑΙΣ!


Ο Ακης Τσοχατζοπουλος προσπαθησε ματαια να ξεπνυνει το ονομα του με τη βοηθεια Σροιτερ και Βερυκιου

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρόσφατα αποφυλακισθείς -για λόγους υγείας- Άκης Τσοχαζόπουλος δηλώνοντας πως «ούτε το δάχτυλο στο μέλι έβαλα, ούτε δωροδοκήθηκα» και επανέλαβε τα περί πολιτικής δίωξής του. Αθώωση και δικαίωση προσδοκά από την εκδίκαση της υπόθεσής του, στο Εφετείο.

Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σαμαράς

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, μίλησε για πολιτική δίωξή του από τον Κώστα Σημίτη, με ευθύνη και του Γιώργου Παπανδρέου.

ΣτΕ: Ακύρωση της Υπουργικής Απόφασης για ίδρυση φαρμακείων από μη φαρμακοποιούς

Ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας υπουργική απόφαση με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις ίδρυσης φαρμακείων και από μη φαρμακοποιούς. Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έμεινε στο τυπικό μέρος της υπόθεσης, καθώς όπως αναφέρεται, το ζήτημα πρέπει να ρυθμιστεί με Προεδρικό Διάταγμα.

Το δικαστήριο έκανε δεκτές τις αιτήσεις του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής και Θεσσαλονίκης, με τις οποίες ζητούσαν να ακυρωθεί η από 20.5.2016 απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Υγείας για «τις ρυθμίσεις επαγγέλματος φαρμακοποιού και την ίδρυση φαρμακείου».
Κατόπιν αυτού, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν προχώρησε στην ουσία της υπόθεσης. Η υπουργική απόφαση ανέφερε ότι μπορούσαν να ιδρυθούν φαρμακεία από μη αδειούχους φαρμακοποιούς υποχρεωτικά υπό εταιρική μορφή (Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης), αρκεί ένα μέλος να είναι φαρμακοποιός και να έχει μετοχικό μερίδιο 20%. 
naftemporiki.gr

ΠΡΕΖΑ TV

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ...ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ  ΠΟΤΑ!


ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... ΚΑΡΚΙΝΟ! ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ Π - Ο - Τ - Ε ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ.



Έρευνα-σοκ από το Πανεπιστήμιο Λαβάλ, στο Κεμπέκ του Καναδά το 2014, αποκάλυψε ότι υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ της κατανάλωσης ανθρακούχων ροφημάτων και του καρκίνου του μαστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου