Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017


ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ.... ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ ΤΟ!...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ...ΑΛΓΟΣ!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ......ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΠΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ... ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! 


Στ. Κοντονής: Ελέγχεται η απόφαση του ΣτΕ για μη επέκταση των ελέγχων πάνω από μια πενταετίαΣτην πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα της παραγραφής των φορολογικών υποθέσεων, αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, στο πλαίσιο επίσκεψής του στις φυλακές Μαλανδρίνου, προκειμένου να εγκαινιάσει το χώρο του παιδικού επισκεπτηρίου και το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου:
«Πρόσφατα το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε, με μια απόφαση που ελέγχεται, οι έλεγχοι να μην επεκτείνονται πάνω από μία πενταετία. Αυτοί οι έλεγχοι αφορούν όσους βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό μέσω offshore. Τα χρήματα ακολουθούν δαιδαλώδεις διαδρομές και χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποκαλυφθεί η διαδρομή τους. Επιπλέον, μέχρι το 2015, λίστες μεγαλοκαταθετών που είχε παραλάβει το ελληνικό κράτος, οι προηγούμενες κυβερνήσεις τις έχαναν και όταν αργότερα τις έβρισκαν οι έλεγχοι γίνονταν με ρυθμούς χελώνας» είπε ο κ. Κοντής.    ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ...ΝΙΚΗΤΑ...ΕΝΤΙΜΕ
ΠΡΟΧΩΡΑ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!
Κακλαμάνης: «Όχι» σε διεύρυνση της ΝΔ με στελέχη κυβερνήσεων Σημίτη
Την αντίθεσή του σε ενδεχόμενη προσπάθεια διεύρυνσης της ΝΔ με στελέχη των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του κόμματος, Νικήτας Κακλαμάνης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».
Κληθείς να σχολιάσει τα ανοίγματα που γίνονται από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη προς το ΠΑΣΟΚ και προς τα -αποκαλούμενα από ορισμένους- «ορφανά του Κώστα Σημίτη», ο κ. Κακλαμάνης εκφράζει την απορία: «Έχετε ακούσει κανένα από αυτά, που κάποιοι αποκαλούν “ορφανά του κ. Σημίτη”, να εκφράζει την επιθυμία να στοιχηθεί με τη ΝΔ;»
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΜΕ...

Το χαμηλό επίπεδο του πατριωτικού χώρου.
NA  ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ,,,ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...
Του Ηλία Ευαγγελόπουλου, μελους της Ε.Σ.Δ
Έχω κατ’ επανάληψη γράψει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει η Ελλάδα από την φυλακή υψίστης ασφαλείας που την έχουν βάλει οι δανειστές (ισχυροί) είναι να αποκτήσει ελληνική πατριωτική κυβέρνηση. Μελετώντας κάποιος την νεότερη ελληνική ιστορία, γνωρίζει τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε και παίζει ο αμερικανικός παράγοντας στη χώρα μας. Σ' αυτό συνετέλεσε τόσο η παντοκρατορία των Η.Π.Α. όσο και η οικονομική βοήθεια που έδωσαν στη χώρα μας μέσα από το οικονομικό σχέδιο Μάρσαλ. Ο βρετανικός παράγοντας έπαιξε κυρίως ρόλο στο έγκλημα της Κύπρου με την βοήθεια και την συνεργασία των Η.Π.Α..ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου