Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ... ΤΗ ΡΙΚΑ ΤΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΑ ΠΡΏΤΑ ΒΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ!.. ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...αξιόλογος και σοβαρος ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Δύσκολες ώρες για την Ρίκα Διαλυνά - Πέθανε ο σύζυγός της

Δύσκολες ώρες για την Ρίκα Διαλυνά - Πέθανε ο σύζυγός της
Δύσκολες ώρες περνά η Ρίκα Διαλυνά. Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός βυθίστηκε στο πένθος μετά το θάνατο του συζύγου της Νίκο Χρυσικόπουλου που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 36 χρόνια με την Ρίκα Διαλυνά να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της και στα εύκολα και στα δύσκολα.

ΓΑΜΟΣ ....ΕΠΙ ΚΛΙΝΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο Τάσος και η Αποστολία έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα με έναν άκρως ασυνήθιστο τρόπο. Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου...







Μία ξεχωριστή τελετή γάμου έγινε χθες στην Α΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου. Ο Τάσος και η Αποστολία, η οποία νοσηλεύεται στην κλινική, ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να παραβρίσκονται στο μυστήριο και να δίνουν τις θερμότερες ευχές τους για την κοινή τους ζωή.



Το συγκινητικό, όσο και ασυνήθιστο αυτό γεγονός δημοσιοποίησε μέσω ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος, ο οποίος έγραψε: «Στη σημερινή εφημερία η συγκίνηση περισσεύει. Δύο νέοι άνθρωποι ο Τάσος και η Αποστολία ενώθηκαν εις σάρκα μία. Η Αποστολία έλαμπε από τη χαρά της, χαμογελούσε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ζούσε τις στιγμές με μεγάλη υπερηφάνεια. Ο Τάσος δεν άφησε από τα μάτια του την Αποστολία. Να ζήσουν ευτυχισμένα κάθε στιγμή. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της Α' Παθολογικής είναι κοντά τους και τους εύχονται τα καλύτερα. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ».
Πηγή: thessalianews.gr

ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ... ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΕΡΛΕ ...ΦΑΤΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Η ΦΑΤΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΞΕΒΡΑΚΏΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ;


Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. 

Κοτζιά, σε δημοσιογράφους κατά 

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ:την έξοδό του από τον 

χώρο της Διεθνους 

Διάσκεψης για το 

Κυπριακό 

Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ, τι άλλαξε κι έρχεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ την Πέμπτη;
Ν. Κοτζιάς: Αν ρωτάτε εμένα, τίποτα. Αλλά είναι καλό που έρχεται. Θέλω να πω το εξής: Σήμερα κάναμε μια συζήτηση γύρω από τη Συνθήκη των Εγγυήσεων, αποδείξαμε ότι πρέπει να τερματιστεί η παρουσία της και υποβάλαμε δέκα ερωτήματα όσον αφορά τη Συνθήκη Συμμαχίας και την παρουσία των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων, στα οποία ερωτήματα αναμένουμε κάποιος να μας απαντήσει. Τα ερωτήματα αυτά από την πλειοψηφία των πλευρών θεωρήθηκαν ορθά, σωστά και ως ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε. Διότι κάποιοι κάνουν γύρω-γύρω από τα ζητήματα και δεν καταλήγουμε. Κάποιοι θέλουν να έρθουν οι Πρωθυπουργοί, τους απάντησα ξανά ότι για να έρθουν οι Πρωθυπουργοί πρέπει να έχουμε προχωρήσει. Διότι αν λένε ότι πέρασαν οι ημέρες και πρέπει να έρθουν οι Πρωθυπουργοί, τους λέω ότι θα έρθουν οι Πρωθυπουργοί με αυτή τη νοοτροπία, θα ξαναπεράσουν οι ημέρες και θα λένε ότι θα πρέπει να έρθουν οι Πρόεδροι. Καλό σας βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου