Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ 3ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ "ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ" ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ...ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΑΦΕΙ....

«Αναστήθηκε» όταν οι γονείς και οι συγγενείς του οδηγούσαν το παιδί στην τελευταία του κατοικία...

Οι συγκλονιστικές εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφουν την στιγμή που ένα 3χρονο κοριτσάκι «ξυπνά» από κώμα την ώρα που οι γονείς και οι συγγενείς του ετοιμάζονται για την ταφή του πιστεύοντας πως είναι νεκρό.

Καθώς σηκώνουν το καπάκι του φέρετρου για να στολίσουν το κορμί του παιδιού, ξαφνικά αντικρίζουν το μωρό να κουνά τα χεράκια του. Αμέσως ο πατέρας του φανερά σοκαρισμένος παίρνει το παιδί και το σφίγγει στην αγκαλιά του, ενώ μόλις συνειδητοποιεί το «θαύμα» που έχει συμβεί οδηγεί το παιδί σε κοντινό νοσοκομείο.

Το μικρό κοριτσάκι είχε αρρωστήσει βαριά και μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο, οι γιατροί αποφάνθηκαν πως ήταν κλινικά νεκρό. Όταν μάλιστα διαπίστωσαν πως δεν είχε σφυγμό, έδωσαν την άδεια στους γονείς του για την κηδεία του παιδιού τους. Όπως όμως αποδείχθηκε το παιδί δεν είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Είχε πέσει σε κώμα με αποτέλεσμα να σταματήσουν σχεδόν ολοκληρωτικά οι ζωτικές του λειτουργίες.

Ως εκ θαύματος το παιδί άρχισε να αναπνέει λίγα μόλις λεπτά πριν την ταφή του οπότε και θα ήταν μετά αργά για να διαπιστωθεί ότι ήταν ζωντανό και να σωθεί.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/07/3_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου