Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

NAI XΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΤΙΑ ΚΙ ..ΑΚΟΥΝΕ. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ... ΒΕΒΑΙΑ!

Ε, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ... Πρώτοι εμείς και ΜΟΝΟΙ επισημάναμε και στηλιτεύσαμε αγρίως, το ΝΕΡΙΤ που θέλανε ως όνομα ...αντικαταστατικο της ενδόξου ΕΡΤ.. Και, ώ του θαύματος,... μας υιοθετήσανε για μια ακόμη φορά! ( Και κανένας από τους γνωστούς- αγνώστους τραχανάδες που παριστάνουν τον δημοσιογράφο δεν είπε τίποτε, δεν έβγαλε ΚΙΧ.. (Χαζτηνικολάου, Χαρδαβέλλας ή βδέλλας, Παπαχελάς και λοιποί ...) Σας φεύγουν θέματα ΡΕ μέσα από τα χέρια και συνεχίζετε ΡΕ να ποιείτε τον δημοσιογράφο;) Χριστός και Κύριε ... Πως διάολο μπήκατε στο κουρμπέτι της δημοσιογραφίας; ( Εμείς ξέρουμε...Εσείς δα το...Υποψιάζεστε; Ευτυχείτε!)


 Ναι... αποφεύγουμε να βλογάμε τα γένια μας ,αλλά τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι μας λαμβάνουν υπόψη...  Αλλά και πάλι το νιονιό είναι λειψό ! Καλό το ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... αλλά θα ήταν ευστοχότερο αν την ονομάτιζαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!.. ( GREEK PUBLIC T.V.). Παντελή Καψή για κοίταξε τη λεπτομέρεια!

________________________________________

ΚΑΤ΄ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ Και φωστήρος ημών

 ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ

ΤΑ ΝΕΑ ...ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ-ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
Χρήστος Χωμενίδης και Ηλίας Μόσιαλος στο νέο φορέα για τη δημόσια τηλεόραση

Χρήστος Χωμενίδης και Ηλίας Μόσιαλος στο νέο φορέα για τη δημόσια τηλεόραση

Το ισχυρό και καθοριστικό για τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ εποπτικό συμβούλιο έχει αρχίσει να στελεχώνεται, με τον Παντελή Καψή να δέχεται θετικές απαντήσεις από τους Ηλία Μόσιαλο και Χρήστο Χωμενίδη, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει ο Σωτήρης Μανιάτης, στόχος του Παντελή Καψή είναι να στελεχώσει τον οργανισμό με πρόσωπα που έχουν χαρακτηριστικά σαν κι αυτά των κυρίων Μόσιαλου και Χωμενίδη ώστε να γίνουν δημιουργικά ανοίγματα και να υπάρξει η ευρύτερη δυνατή συνεννόηση. Οι επιλογές των προσώπων θεωρούνται σημαντικές του στίγματος που θέλει να δώσει ο υφυπουργός. Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Μόσιαλος , υπήρξε υπουργός Επικρατείας επί Γιώργου Παπανδρέου με αρμοδιότητα την ΕΡΤ και είναι καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE. O Xρήστος Χωμενίδης είναι γνωστός καταξιωμένος διεθνώς συγγραφέας, με αιχμηρή και παρεμβατική γραφή για την πολιτική (και όχι μόνο). Σημειώνουμε ότι αποχώρησε από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ εκφράζοντας τη διαφωνία του για τους χειρισμούς του Φώτη Κουβέλη και τελικά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση με αιχμή την ΕΡΤ.

 http://www.iefimerida.gr/node/114974#ixzz2ZH88hwnf

ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ...

ΤΡΕΞΤΕ...Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ...ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ


Ο κατάλογος με τα καταλύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των εξαήμερων διακοπών για την περίοδο 2013-2014 δόθηκε στη δημοσιότητα και αναλυτικά τα καταλύματα ανά περιφέρεια και νομό, και ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται καταλύματα σε όλη τη χώρα και όλων των ειδών, όπως ξενοδοχεία, επιπλωμένες κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ, ενώ τα στοιχεία των καταλυμάτων θα επικαιροποιούνται ανάλογα, κατά τον συνεχιζόμενο έλεγχο.

ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ......



ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ...ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ..

«Λουκέτο» στα ιδιωτικά σχολεία από τη στιγμή που θα ακουστεί το πρώτο «κουδούνι» το Σεπτέμβριο απειλούν να βάλουν οι εκπαιδευτικοί οι εργάζονται σε αυτά. Ο λόγος που τους κάνει να προσανατολίζονται από τώρα σε απεργιακές κινητοποιήσεις είναι η εγκύκλιος που τους μεταφέρει στο υπουργείο Εργασίας.
Οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στα ιδιωτικά σχολεία αντιδρούν στο γεγονός ότι θα φύγουν από τη δικαιοδοσία του υπουργείου Παιδείας, κάτι που σημαίνει πως θα έχουν τα ίδια εργασιακά δικαιώματα με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους στο σύνολό τους. Παράλληλα αντιδρούν και στην αντίστοιχη μεταφορά των ιδιωτικών σχολείων στο υπουργείο Εμπορίου.
Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.), επέκρινε το υπουργείο Παιδείας για τη στάση του και σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε ότι ο κλάδος θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις από το Σεπτέμβριο «μετά τις δραματικές εξελίξεις στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης».


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/node/115111#ixzz2ZH41vPsa

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΤΗΝ 

ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΛΗ....

Πράσινο φως για τρένο στο Λαύριο

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Και το ποτέ στην ανάπτυξη του λιμανιού του Λαυρίου αλλά και γενικότερα της Λαυρεωτικής, φαίνεται ότι θα αποφευχθεί, αφού η εκτελεστική υπηρεσία των Διευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφοράς (TEN-TEA) «άναψε πράσινο φως» για την κοινοτική συμμετοχή στη μελέτη του έργου επέκτασης του προαστιακού, ο προϋπολογισμός του οποίου υπολογίζεται για την απόσταση Κορωπί - Λαύριο σε 3,6 εκατ. ευρώ εκ των οποίων το 1,8 θα διατεθεί από την Ε.Ε. Με βάση τους νέους σχεδιασμούς, η επέκταση του προαστιακού από Κορωπί προς Λαύριο θα έχει μήκος 31 χλμ και σχεδιάζεται για ταχύτητα κίνησης των συρμών 120 χλμ την ώρα.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΣΑΣ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Καβγάδες και φωνές στη Βουλή για «προδότες» και «γουναράδικα»

Έθνος - ‎πριν από 9 ώρες‎
Ανεβαίνουν οι τόνοι στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συνεχίζεται η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, με βαριές εκφράσεις και διαλόγους μεταξύ βουλευτών τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης. Τα αίματα άναψαν με την αίτηση ...

Αναίμακτες υποχωρήσεις της κυβέρνησης και λεονταρισμοί δήμων

Το Βήμα Online - ‎πριν από 46 λεπτά‎
Ο Κώστας Ασκούνης (2ος Δ) Πρόεδρος της ΚΕΔΕ παραδίδει την έρευνα της ΚΕΔΕ για την «Εικόνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελληνική Κοινή Γνώμη» στην πολιτική ηγεσία των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής μεταρρύθμισης. Διακρίνονται επίσης ...

Γ. Βρούτσης: Ο κατώτατος μισθός θα παραμείνει σταθερός

Capital.gr - ‎πριν από 9 ώρες‎
«Δεν υπάρχει θέμα 8ωρου», τόνισε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ενώ πρόσθεσε πως ο κατώτατος μισθός θα παραμείνει σταθερός απαντώντας στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί νέας μείωσης, την οποία κάλεσε να μην τρομοκρατεί τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου