Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΒΑΝΙΖΑΝ ΑΙΣΧΡΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ , ΕΙΤΕ ..ΣΦΥΡΙΖΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ... ΕΤΣΙ ΦΑΛΥΡΙΣΕ Η ΕΛΛΑΣ!

ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

TA ANEΚΔΟΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ…ΠΟΥ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ…ΩΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ..ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ… ΚΕΝΟΙ & ΔΟΤΟΙ!

( θα τα πούμε όλα εδώ…Παράγινε η πλάκα με τις δημοσιογραφικές ορντινάτσες των κομμάτων!)
Bασικά τα πιο κάτω καλόπαιδα  της δημοσιογραφίας ,  (δοτοί.. τοποθετημένοι με μέσο είναι) .. ΠΟΤΕ και σε καμιά περίπτωση, σε όλο τον ανθόσπαρτο, δημοσιογραφικό βίο τους δεν αγωνίστηκαν , για κάτι ελληνικό, για την ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! Δεν έχουν ούτε μία κατάθεση, υπέρ της Αγίας ΓΗΣ αυτής! Αν έχουν ενστάσεις να μας τις πουν!..Δεν είναι κακά παιδιά… αλλά υστερούν αφόρητα δημοσιογραφικά!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα …κι όχι το μόνο..Η παρακάτω μακέτα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο… εδώ και δέκα μέρες… Αλλά τα καλόπαιδα… δεν βγάζουν κιχ… .Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ..Να πουν βρε δυο λόγια για τα θιγόμενα στην παρακάτω ρουμπρίκα είναι υπέρ ή σ-κατά; Για να καταλάβουμε έτσι τη σκατένια δημοσιογραφική..οντότητά τους…..που μας τα έχει πρήξει πια! Τέρμα πια ο τυχοδιωκτισμός των ΜΕDIανθρώπων!Και λυκανθρώπων της παραπληροφόρησης! Η λίστα πιο κάτω θα συμπληρώνεται συνεχώς… 
… Έχουν καταντήσειshownews-ΜΕΝ πληροφόρησης.. Καραγκιόζηδες δηλαδή…Αλλά η πληροφόρηση, το νέο, η είδηση, δεν είναι σώου! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ …ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ… αλλά ως εκ φύτρας νάνοι… το βουλώνουν!Να τους χαίρεστε και να τους λέτε …”αχ τι ωραία που τα λέτε, τι ωραία που είναι η …εκπομπή σας!” Βουρ μαλάκια κι εσείς…Μα σε μαλάκια απευθύνονταν πάντα οι εικονιζόμενοι ,που ούτε ως delivery θα μπορούσαν να επιβιώσουν τα ορνίθια αυτά που παριστάνουν τον δημοσιογράφο! ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ..γιατί δεν συγκινούνται δημοσιογραφικά από  τα παρακάτω δύο θέματα: Γιατί;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου