Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΊΧΟΥΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ... 

Τον γύρο των ελληνικών social media κάνει ένα τραγούδι Ισπανών το » Mi último tango en Atenas» (Το τελευταίο μου τανγκό στην Αθήνα), το οποίο ωστόσο είναι γεμάτο με ελληνικές λέξεις! Ναι δεν έχει ούτε μία ισπανική αλλά μόνο ελληνικές οι οποίες λόγω της ισπανικής προφοράς ακούγονται σχεδόν ίδιες με την ελληνική προφορά!
Στο εν λόγω ισπανικό τραγούδι οι APURIMAC συναντούν την δική μας μεγάλη καλλιτέχνιδα, την Έλλη Πασπαλά σε ένα μοντέρνο tango.
Το βίντεο κλιπ, όπως θα δείτε και εσείς, κάνει ένα οδοιπορικό στους μελαγχολικούς δρόμους της Αθηνάς με τελικό προορισμό την μόνη ελπίδα: τον άνθρωπο.
Ο Αργεντίνος συνθέτης Daniel Armando, δήλωσε σε συνέντευξη του, ότι το εμπνεύστηκε όταν είχε πάει στην Κούβα και εισερχόμενος σε ένα βιβλιοπωλείο είδε ένα βιβλίο με τίτλο Οι 17,000 Ελληνικές λέξεις στην Ισπανική γλώσσα.
«Έζησα δύο χρόνια στην Ισπανία και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι Ελληνικές λέξεις είναι πολύ περισσότερες. Θα μού πείτε, πού το ξέρεις, τις μέτρησες; Δεν χρειάζεται. Όλες οι λέξεις πού υποδηλώνουν κάποια έννοια επιστημονική, κοινωνιολογική, ανθρωπιστική και όχι μόνο είναι Ελληνικές. Αυτό βέβαια συμβαίνει σε όλες τις γλώσσες», είπε.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2013/07/ispaniko-tragoudi-ellinikoi-stichoi-athina/#ixzz2XrYM8A6D

Δείτε το βίντεο του ισπανικού τραγουδιού με τους ελληνικούς στίχους στην Αθήνα:
Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού φέτα με ψωμί

Η...ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!..ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ...ΠΕΦΤΕΙ!...Από τον Ολύμπο μέχρι Πελοπόνησο... Όλα τα Δωδεκάνησα καταχωρούνται στην Τουρκία... Τα Σκόπια χάβουν τη Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία με την Καβάλα... πάει στους Βούλγαρους!... Δεν είναι αστείο... ΟΙ ΗΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ!

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»

Συντάχθηκε απο τον/την Mavrogenous 
NEAELLADAXARTIS
Αυτή είναι η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζει το χάρτη της Ελλάδας, γεωγραφικά μικρότερη. Δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις γεωγραφικές διεκδικήσεις των γειτονικών μας χωρών και αφορμή προβολής του... την αδυναμία υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων ή από εσκεμμένες για κάποιους , κυβερνητικές σκοπιμότητες να γίνει η Ελλάδα μας γεωγραφικά μικρότερη. "Αυτή είναι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ " .

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ-ΜΑΪΜΟΥ!!! ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΝΔ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"!

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis
PROTO-THEMA-GALLOP
Τι παιχνίδι-σικέ παίζετε εκεί ρε; Ο Θέμος τι ρόλο βαράει; Τι ντέφι του Σαμαρά κρατάει; Το γκάλοπ που έγινε για λογαριασμό του "Πρώτου Θέματος" λέει:
"Κερδισμένοι από την πολιτική κρίση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - Παγιώνει το προβάδισμα ο Σαμαράς - Ανακτά δυνάμεις ο Βενιζέλος - Ο Κουβέλης πληρώνει ακριβά το τίμημα της αποχώρησης από την τρικομματική κυβέρνηση"! Πρόκετιαι για γκάλοπ κομμένο και ραμμένο στο πολιτικό παιχνίδι που θέλει να παίξει η εφημερίδα του Αναστασιάδη. Γκάλοπ εκτός τόπου και χρόνου, πουανακηρύσσει σχεδόν αυτδύναμη κυβέρνηση τη ΝΔ!!!
Άει σιχτιρ και πάλι προπαγανδιστές!

ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΨΕΥΤΗΣ..ΑΛΛΑ ΟΡΙΤΖΗΝΑΛ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗΣ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΗς ΚΟΥΤΡΑΣ ΤΟΥ

ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ!!!
Διαρρέει ο Στουρνάρας ότι το Λουξεμβούργοθα δώσει ονόματα καταθέτων. Σε ποιους τα λέει αυτά τα παραμύθια; Σε όποιον τσιμπήσει και τα φάει. Για νομικούς λόγους το Fishing απαγορεύεται. Αυτό που δεν λέει ο Στουρνάραςείναι ότι το... 
Fishing επιτρέπεται, σύμφωνα με τις συμβάσεις, μόνο για την παροχή στοιχείων όταν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για διάπραξη ποινικών αδικημάτων η φορολογικής απάτης εκατομμυρίων ευρώ. Για κανένα άλλο λόγο. Όμως, τέτοιο σοβαρό θέμα με στοιχεία δεν υπάρχει για κανένα Έλληνα, σύμφωνα με το υπ. Οικονομικών. Μιλάμε για τον ΨΕΥΤΗ. Ότι έκανε με την λίστα Λαγκάρντ θα κάνει και τώρα. Απολύτως ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ... (FIMOTRO)




ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΖΗΤΆΕΙ Ο Β. ΠΟΛΎΔΩΡΑΣ

Ριζοσπάστης - ‎πριν από 2 ώρες‎
Ανοιχτά υπέρ της συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Β. Πολύδωρας, μιλώντας χτες σε ραδιοφωνική εκπομπή («Real FM»). Σε ερώτηση για το εάν πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με τη Χρυσή Αυγή, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ...

ΑΊΓΥΠΤΟΣ: Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΉΝΙΟ - ΔΙΟΡΊΑ 48 ΩΡΏΝ ΣΤΟΥΣ ...

Το Βήμα Online - ‎πριν από 10 ώρες‎
Επιβεβαιώνοντας τον βαρύνοντα πολιτικά ρόλο του στην Αίγυπτο, ο στρατός έδωσε διορία 48 ωρών στον πρόεδρο Μόρσι «να ακούσει τα αιτήματα του λαού», παίρνοντας εμμέσως αλλά πολύ καθοριστικά θέση υπέρ των διαδηλωτών. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ...

ΝΤΟΥΆΙΤ ΧΆΟΥΑΡΝΤ: ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΊΕΣ ΛΈΙΚΕΡΣ, ΜΆΒΕΡΙΚΣ ΚΑΙ ΡΌΚΕΤΣ

Onsports.gr - ‎πριν από 4 ώρες‎
Τα… βαριά όπλα κατεβάζουν οι Λος Άντζελες Λέικερς, Χιούστον Ρόκετς και Ντάλας Μάβερικς, ώστε να διεκδικήσουν τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Από σήμερα (01/07) ο «σούπερμαν» είναι και επίσημα unrestricted free agent, οπότε ξεκινά η «κούρσα» για την ...

ΜΕ ΤΟ "ΔΕΞΊ" ΣΤΟ ΝΈΟ ΕΞΆΜΗΝΟ Η WALL

Capital.gr - ‎πριν από 7 ώρες‎
Περιόρισαν στο τέλος τα κέρδη τους οι βασικοί δείκτες της Wall Street για να τερματίσουν μακριά από τα υψηλά της ημέρας στο κλίμα που διαμόρφωσαν σήμερα τα μικτά στοιχεία για την πορεία του αμερικανικού μεταποιητικού κλάδου. Οι βασικοί δείκτες ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΕΙ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΌΤΙ ΜΠΛΌΚΑΡΑΝ ΨΉΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ...

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 57 λεπτά‎
Κλιμακώνει την κριτική του για το συνεχιζόμενο «μαύρο» στις συχνότητες της ΕΡΤ και καταθέτει πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Έντονα αντέδρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής για τη στάση που τήρησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου