Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ  ΕΙΝΑΙ...
PERSONA NON GRATA



Είναι εγκληματίας οικονομικού πολέμου κατά της Ελλάδας και ως τέτοιος θα αχθεί στο δικαστήριο της Χάγης. Δεν θα τη γλυτώσει ο άρρωστος κι όσοι άλλοι δέχονται να συναγελάζονται μαζί του!

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙ την ατμοσφαιρα και το ιστορικό κάλλος της πόλης αυτής, όπου γεννήθηκε η δημοκρατία κι ο πολιτισμός!..
____________________________________
ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΦΠΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ! ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΖΟΥΝ!
   

Το ότι είμαστε κράτος οπερέτα φάνηκε χθες με το χαζό διάγγελμα του πρωθυπουργού, που βγήκε και εξήγγειλε θριαμβικά τη μείωση του ΦΠΑ.. κατά δέκα μονάδες.

Είπε ένα σωρό μπούρδες.. αλλά το βέβαιον είναι ότι οι τιμές των εστιατορίων -ταβερνείων κ.λ.π. δεν πρόκειται να μειωθούν..Και δεν θα μειωθούν διότι τα κέρδη των επιχειρήσεων σίτισης είναι τεράστια.
Η ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ...

θα πείτε κάτι τρέχει στα γύφτικα.. Όχι δεν είναι έτσι. Οι διασημότητες ελαφριές ή σοβαρές με λίγη φαντασία μπορεί να γίνουν ενεργοί πρεσβευτές του Τουρισμού μας...
Η ειδησούλα:
h-monika-mpeloytsi-me-leyko-mpikini-sthn-paro
Η Μόνικα Μπελούτσι είναι γνωστό πως βρέθηκε, όπως κάθε χρόνο, στα ελληνικά νησιά, προτιμώνται φέτος την Πάρο.
Έμεινε σε βίλα φίλων της και εντυπωσίασε στις παραλίες του νησιού, όλους όσοι βρέθηκαν κοντά της, με την ομορφιά της, το τολμηρό λευκό της μπικίνι και την απλότητα της.
Η Ιταλίδα καλλονή, κυκλοφορούσε χωρίς βεντετισμούς στο νησί, έτρωγε στα ταβερνάκια, έβγαζε φωτογραφίες, ψώνιζε, αφήνοντας όλους όσοι την συναντούσαν να σκουντιούνται και να την δείχνουν, συνηθισμένη σε ψιθύρους η φωνές θαυμασμού... Πάντως από μαστάρια πάμε καλά σινιόρα Μπελούτσι... Φτου σου παιδί μας... 

 http://newpost.gr/

Ε,ΚΑΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ...


h-eshea-kataggellei-ton-alpha-9-89 Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΦΑ!

Για "αντεργατική συμπεριφορά" κατηγορείται από την ΕΣΗΕΑ ο ραδιοφωνικος σταθμός ALPHA 9,89, διότι "επιχειρεί να εξαναγκάσει τους δημοσιογράφους σε υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας, καταργώντας παντελώς τους όρους των προηγούμενων ατομικών συμβάσεων".
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας του ραδιοφωνικού σταθμού « ALPHA 9,89». Η εργοδοσία του σταθμού επιχειρεί να εξαναγκάσει τους 

ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...

Ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

ragdaia-epideinwsh-ths-ygeias-toy-andrea-mparkoylh
Η σύζυγος του Ανδρέα Μπαρκουλη, Μαρία, έγραψε στη σελίδα της στο Facebook συντετριμμένη για την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού: «Αγαπημένοι μου φίλοι, ο Ανδρέας βρίσκεται στην εντατική, μετά από οξύ πνευμονικό οίδημα. Ήθελα να το μάθετε από μένα γιατί είστε ότι πιο σημαντικό είστε στη ζωή μου, μετά φυσικά από την οικογένεια μου. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ».
Δυστυχώς τα νέα για την υγεία του ηθοποιού δεν είναι καλά. Η κατάσταση του θεωρείται οριακή. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται από χθες το βράδυ, ύστερα από παρέμβαση της Άννας Φάνσου.
Δίνει τη μάχη του για άλλη μια φορά…
 http://newpost.gr/

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ... ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!

Ο Ομπάμα τον θέλει για να τον δικάσει...δηλαδή δολοφονήσει ...Σχεδόν καμιά χώρα δεν του δίνει άσυλο Ο Πούτιν τα μασάει .."Δεν πα να πνιγεί ο μπάσταρδος..εμένα μ΄εμνδιαφέρουν οι καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ" ..Ρε τέτοια ανήθικα στοιχεία κυβερνάνε τον κόσμο. Διαβάστε τα πιο κάτω:


«Δεν θέλω να ζήσω σε μια κοινωνία που κάνει αυτού του είδους τα πράγματα ... Δεν θέλω να ζήσω σε έναν κόσμο όπου τα πάντα που κάνουμε και λέμε καταγράφονται. Αυτό δεν είναι κάτι που είμαι πρόθυμος να υποστηρίξω ή να ζήσω με αυτό» είπε στην εφημερίδα Guardian ο 30χρονος Edward Joseph Snowden και έβαλε φωτιά στα...μπατζάκια όχι μόνο του Μπάρακ Ομπάμα, αλλά σε πάρα πολλούς σε όλο τον κόσμο. Κι αν πιστέψουμε όσα είπε ο ίδιος σε μια συνομιλία που είχε (20 Μαίου) στο Χόνγκ-Κόνγκ(πριν πάει στη Ρωσία) ο "φάκελλος Ελλάδα"(μετά απο αυτούς που αφορούν ΗΠΑ και Γερμανία είναι ο πιο "γεμάτος" απο απόρρητες πληροφορίες)! Τις αποκαλύψεις Σνόουντεν υποστηρίζει βέβαια και ο Ασανζ του δικτύου Wikileaks που επίσης είναι διεθνής(απο τις ΗΠΑ) καταζητούμενος(έγκλειστος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο).

ΑΦΕΡΙΜ ΔΕΣΠΟΤΑ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΏΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

Γράφει o Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ

Τελικά ὁ Ὑπουργός Ἀνάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκης τό τόλμησε. Ἔγινε ὁ Ἠρόστρατος πού στό Ὀρθόδοξο Γένος τῶν Ἑλλήνων κατέθεσε νομοθέτημα γιά τήν ἀποϊεροποίηση τῆς ἡμέρας τοῦ Κυρίου, τήν ὁποία καθόρισε στίς 7 Μαρτίου τοῦ 321 ὁ ἅγιος Ἰσαπόστολος καί Θεόστεπτος Αὐτοκράτωρ Κωνσταντῖνος ὁ μέγας. Ἀλλά ὁ σύγχρονος αὐτός Ἠρόστρατος δέν εἶναι μόνος του, οὔτε ἐνεργεῖ ἀπό ἰδίᾳ πρωτοβουλία. Ἔχει τήν συναίνεση τοῦ Πρωθυπουργοῦ τῆς Χώρας καί τοῦ Ἀντιπροέδρου τῆς Κυβέρνησης καί δημιουργεῖ εὐλόγους συνειρμούς ἡ ταυτόχρονη ἀναγγελία τῆς προσκλήσεως τοῦ κ. Πρωθυπουργοῦ ἀπό τόν Πρόεδρο τῶν ΗΠΑ κ. Μπάρακ Ὀμπάμα στίς 8 Αὐγούστου ἐ.ἔ. γιά τήν ὁποία ἀγωνίζετο ἐπί μῆνες μέ μεσίτες τούς προύχοντες τοῦ Ἑβραϊκοῦ λόμπυ τῶν ΗΠΑ, ὅπως δημοσιοποιήθηκε στόν Τύπο.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΣΑΣ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Νόμος του κράτους το πολυνομοσχέδιο

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 4 ώρες‎
... - Το άρθρο για τη Δημοτική Αστυνομία είχε τις μεγαλύτερες "απώλειες" με τους Α. Κακλαμάνη (ΠΑΣΟΚ) και Δ. Κυριαζίδη (ΝΔ) να είναι απόντες και τον Π.Κουλουλόπουλο (ΠΑΣΟΚ) να το καταψηφίζει-Δυσαρέσκεια για τη στάση του Κοιν. Εκπροσώπου του ...

Κλείνουν και σταθμοί του Μετρό λόγω Σόιμπλε

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 6 ώρες‎
Μετά την απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων και πορειών αύριο, στο μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας, λόγω της έλευσης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, κλειστοί θα είναι και σταθμοί του Μετρό, με εντολή της αστυνομίας, προκαλώντας μεγάλα ...

Μεγάλη πυρκαγιά στο Αλεποχώρι, σε ύφεση η φωτιά στην Πάρνηθα

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 36 λεπτά‎
Σε ύφεση είναι η φωτιά που ξέσπασε στις 21:05 την Τετάρτη στη θέση Πέτρα της Βαρυμπόμπης, στους πρόποδες της Πάρνηθας, ωστόσο, τα ξημερώματα της Πέμπτης ένα άλλο ισχυρό μέτωπο ξέσπασε πάνω από το Αλεποχώρι Μεγάρων, στην περιοχή Νέο Μάζι.

Μόνιμη υπό όρους η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 7 ώρες‎
Πεποίθηση του οικονομικού επιτελείου ότι η μείωση αυτή θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην ελληνική οικονομία, καθώς θεωρείται πως ενισχύει την ψυχολογία των συμμετεχόντων στην αγορά, καταναλωτών και επιχειρήσεων. Σχετικά θέματα. Μείωση ΦΠΑ στην .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου