Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ...


ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Από δημοσιογραφάκος του ...δρόμου απέκτησε συμπάθειες και στους καιρούς της μεγάλης  ανεμογκαστριάς της τηλοψίας...προβιβάστηκε σε παρουσιαστή!.. Φτούρησε για μερικά φεγγάρια αλλά σήμερα το MEGA-FAVLO κανάλι... κόβει τη συνεργασία μαζί του και τον στέλνει στην ανεργία.
Ο Αρναούτογλου, δεν είναι κακό παιδί .. Μπορεί κάπου να ξανασκαλώσει... αρκεί να ξεφύγει από τον όμορφο κόσμο του... διότι το είδος είναι εν ανεπαρκεία... Δηλαδή δεν υπάρχει τέτοιο είδος την σήμερον ημέρα...Έχει τάλαντα το παιδί, ..δηλαδή τι τάλαντα , απλά επικοινωνιακά, αν και όλοι οι δημοσιογράφοι, τα έχουν... Σύσταση: Γρήγορα...Γρηγόρη φτιάξε τον άσκημο κόσμο... και θα δεις την απήχηση που θα έχεις... Διότι είπαμε δεν είσαι κακός ...αλλά ..Είσαι Σαλονικιός και οπαδός του ΠΑΟΚ και του πατσά ...ψιλοκομένου!

Η ΕΙΔΗΣΗ:
Δεν απέδωσε καρπούς το ραντεβού του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τους ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού.Το κανάλι, όπως αναφέρει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Βήμα, δεν επιθυμεί την συνεργασία του με τον παρουσιαστή και την συνέχιση της εκπομπής «Όμορφος κόσμος». 

«Πηγές από τον σταθμό αναφέρουν ότι ζητήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιστρέψει με δικές του προτάσεις, μήπως και βρεθεί κάτι ελκυστικό που θα αλλάξει τα δεδομένα.» γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου