Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Οι ιεράρχες εγκατέλειψαν το ποίμνιό τους…


Κάτω από τα ράσα, οι ποδίτσες του Σιωνισμού...κάτω από τις φανταχτερές μητροπολιτικές τιάρες, η σκέψη υποδουλωμένη στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Συνέλληνες, είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. 
ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! 

Πόπη Σουφλή

Θλιβεροί οι ιεράρχες, σιωπηλοί μάρτυρες μιάς γενοκτονίας κι ενός ορατού πολέμου που στοχεύει σε ψυχές 
Τι κάνει σήμερα η Ελληνική Ορθοδοξία; Τι κάνει η ιεραρχία της Ελληνικής Εκκλησίας; Πως αντιμετωπίζει τους ολετήρες που κυβερνούν δολοφονώντας με αργό θάνατο τους πολίτες, που στέλνουν καθημερινά σε ανείπωτη απελπισία και οδηγούν ανθρώπους σε απονενοημένες πράξεις αυτοχειρίας;

Η απάντηση είναι τραγική. Η απάντηση είναι τόσο ισοπεδωτική όση είναι και η παντελής απουσία των ιεραρχών. Των ιεραρχών που ευλογούν κυβερνήσεις λαθρελλήνων, των ιεραρχών που συναγελάζονται ή σιωπούν σε πολιτικές που δολοφονούν και που στηρίζουν με την φυσική τους παρουσία (ως ιεράρχες) πολιτικούς που δεν ανήκουν στο σώμα της Εκκλησίας και λειτουργούν εξόφθαλμα τόσο κατά του ποιμνίου της Εκκλησίας όσο και κατά της ίδιας της Εκκλησίας στην οποία έχουν κηρύξει έναν ανηλεή πόλεμο (έχοντας στοχεύσει όχι μόνο στην περιουσία της, αλλά στην αλλοίωση της πίστης των ίδιων των χριστιανών…).

Γιατί, άραγε, αυτοί οι σημερινοί ιεράρχες δεν ακολουθούν το παράδειγμα λαμπρών προσωπικοτήτων της Ορθοδοξίας, που στύλωσαν τα πόδια τους, που αντιστάθηκαν απέναντι σε απάνθρωπες εξουσίες και κυβερνήτες, που δεν δίστασαν να υπερασπιστούν τους αθώους πολίτες και διακύβευσαν όχι μόνο τις θέσεις τους και την ελευθερία τους, αλλά και την ίδια τους τη ζωή;
Γιατί, άραγε, σήμερα οι ιεράρχες σιωπούν και αρκούνται σε λόγια ανακούφισης και παρηγορίας και δεν τολμούν να σταθούν απέναντι στην λαθρέλληνες κυβερνώντες; Δεν γνωρίζουν το καθήκον τους; Δεν γνωρίζουν πως ως ποιμενάρχες οφείλουν να υπερασπιστούν το ποίμνιό τους; Δεν γνωρίζουν το παράδειγμα του Πατριάρχη Αμβροσίου, ο οποίος απαγόρευσε την είσοδο σε ιερό ναό στον Θεοδόσιο τον Μέγα; Δεν γνωρίζουν οι πανοσιολογιότατοι πως τα ίδια έκαναν και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος και ο Μέγας Βασίλειος, που κυνηγήθηκαν από την εξουσία, επειδή κατακεραύνωναν τις πρακτικές και την πολιτική τους που εξαθλίωνε τους απλούς πολίτες;

Δυστυχώς, γνωρίζουν τα πάντα. Δειλοί, μοιραίοι, άβουλοι, ανθρωπάκια ανίκανα και φοβικά, που κατέλαβαν θέσεις (ένας Θεός γνωρίζει πως) για να ασκήσουν μία εξουσία για την οποία δεν είναι απλά ανίκανοι, αλλά επικίνδυνοι να την ασκούν. Αυτοί οι ιεράρχες, που δεν τολμούν να αφορίσουν (χωρίς δεύτερη κουβέντα) όποιον πολιτικό και με όποιο τρόπο συμμετέχει στον πόλεμο κατά των Ελλήνων και κατά της Εκκλησίας του Χριστού.
Είναι οι ιεράρχες εκείνοι που έτρεξαν να κλείσουν συμφωνίες για να διασώσουν την υλική περιουσία της Εκκλησίας, αλλά αγνόησαν παντελώς το «πλήρωμα της Ορθοδοξίας» και το έδωσαν βορά στα κτηνώδη ένστικτα των δυνάμεων κατοχής και στους συνεργάτες τους που «κυβερνούν» την χώρα. Δυστυχώς για τους ίδιους, αλλά και για όλους εμάς, δεν μπορούν να σταθούν επάξια στις σοβαρότατες θέσεις που κατέχουνκαι με την απαθή επί τους ουσίας στάση τους, γίνονται υπερασπιστές των διωκτών των πολιτών και των λασπολόγων και ορκισμένων εχθρών της ίδιας της Εκκλησίας...

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα, η μόνη ελπίδα για τους πολίτες της χώρας ήταν η Εκκλησία, η δύναμη της οποίας δεν αμφισβητείται και –υπό φυσιολογικές συνθήκες- κανείς δεν θα ήθελε να την αντιμετωπίσει.
Σε αυτές τις ιστορικές στιγμές, που τα βλέμματα και οι σκέψεις των Ελλήνων έχουν στραφεί προς τους ηθικούς και πνευματικούς υπερασπιστές τους, γνωρίζουμε με τον πλέον τραγικό τρόπο την ανθρώπινη μικρότητά τους και την πνευματική αναπηρία τους, ενώ (το πιο τραγικό από όλα) βιώνουμε την ουσιαστική εγκατάλειψη τους.

Επί ματαίω προσπαθούν να βοηθήσουν ανθρώπους και να σώσουν ψυχές από την απελπισία κάποιοι λαμπροί ιερείς.
Η ιεραρχία αποφάσισε να παραμείνει ουδέτερη σε ένα μοναδικής σκληρότητας παγκόσμιο δράμα που βιώνει ο Ελληνικός λαός.
Η ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας αποφάσισε να μην συγκρουστεί –ως όφειλε φύση και θέση- με τις δυνάμεις εκείνες που δεν συμπλέουν με το χριστιανικό πνεύμα και ανοίγουν την πόρτα μιάς ζώσας κόλασης για τους Έλληνες πολίτες.
Η ιεραρχία της Ορθοδοξίας, κατάπτυστη συμπλέουσα δια της σιωπής της με τους ριψάσπιδες και τους κατοχικούς δυνάστες, προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από συσσίτια μέσω των οποίων ειρωνικότατα διαφημίζει και τους υπηρέτες του εθνομηδενισμού.

Η μόνη ελπίδα των Ελλήνων έχει στραφεί στο περιβόλι της Παναγίας και στις προσευχές των αγιοριτών μοναχών. Η μόνη ελπίδα ενός λαού του οποίου οι ηθικές αξίες και η στάση ζωής υποσκάφθηκαν, είναι η αυτοκριτική, η αυτογνωσία και ο αγώνας του να επανακτήσει εκείνες τις αξίες που τον λάμπρυναν στο παρελθόν, που τον τοποθέτησαν ως θετική δύναμη ισχύος στην κορυφή των ιστορικών εξελίξεων… Και αυτόν τον αγώνα καλείται να δώσει σήμερα ο έκαστος από εμάς, γνωρίζοντας πως μπορεί να στηριχθεί σε έντιμους και θαρραλέους ιερείς και στον συνάνθρωπό του. Ο αγώνας που σήμερα καλούμαστε να δώσουμε δεν είναι απλά δύσκολος, είναι μοναχικός, είναι ένας αγώνας στον οποίο πρέπει να αυτοκαθαρθούμε, απαιτείται να απεκγδυθούμε των κακών μας συνηθειών, να επανέλθουμε στην ανθρώπινη φύση μας και να αλληλοστηριχθούμε υλικά, ηθικά και πνευματικά, για να μπορέσουμε να σταθούμε στον στίβο της μάχης μέσα στην οποία βρισκόμαστε ή πολύ σύντομα θα βρεθούμε.
 
Εμείς, δυστυχώς, αποδεχθήκαμε την θέση μας. Γίναμε πρόβατα που δεν βρίσκονται στο λιβάδι, αλλά μπήκαν στην σειρά για το σφαγείο. Και σε αυτή τη "σειρά" κυριαρχεί η σιωπή… η σιωπή των αμνών. Απαιτείται να φύγουμε από αυτή την πορεία προς τον όλεθρό μας. Πρέπει να πάψουμε να είμαστε «πρόβατα προς σφαγή». Πρέπει να πάψουμε να αποδεχόμαστε πως οι ζωές μας είναι ο τόκος στο χρέος του μαμωνά και των δουλικών του.

Μέσα από όλα αυτά όμως πρέπει να έχουμε απολύτως ξεκάθαρο μέσα στο μυαλό μας πως μπορεί οι «αξιωματικοί» να δείλιασαν και να εγκατέλειψαν την μάχη πριν καν αυτή αρχίσει, όμως υπάρχει και Ο Στρατηγός που είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να διασώσει τους πιστούς του στρατιώτες, για να διασώσει το πλήρωμα της Εκκλησίας Του. Ας αποδείξουμε, λοιπόν, πως είμαστε στο πλευρό Του και τότε θα βιώσουμε την ευλογία της προστασίας Του βλέποντας την οργή Του προς εκείνους που νόμισαν ότι μπορούν να τον πολεμήσουν και να τον νικήσουν…

Ας ξεκινήσουμε από την αυτοκριτική (όχι αυτομαστίγωμα) και την αυτογνωσία και να είστε βέβαιοι πως θα βρούμε τον δρόμο μας και θα επανακτήσουμε την θέση που μας αξίζει, για να ζήσουμε ως άνθρωποι και όχι ως υπάνθρωποι και υπηρέτες ανθρωπόμορφων κτηνών…

Γεωργίου Μιχαήλ

Πηγή

7 σχόλια:

 1. Καθένας απο αυτους τους παπαδες για να γινει ιεράρχης, εκανε πρώτα υπακοή στον σατανά τής Στοάς.
  Απάντηση
 2. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΙ - ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΠΑΔΟΕΒΡΑΙΟΙ
  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ
  Απάντηση
 3. MΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ
  Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
  ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΣΟΡΟΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
  Απάντηση
 4. Ακομα και οι θηβετιανοι μοναχοι που ειναι κατα της βιας, εχουν αυτοκτονισει πυρπολουμενοι κατα δεκαδες σαν διαμαρτυρια της κατοχης του Θιβετ απο την Κινα.
  Σε μας οι κοιλαραδες κοιτανε μονο την μασα!
  Απάντηση
 5. Η Εθνικη Τράπεζα είναι του Εβραίου Σιωνιστή Ρότσιλντ και των
  Μασώνων Δεσποτάδων.
  Ελληνες, μην τους πιστεύετε, μην τους ακολουθείτε.
  Απομονώστε τους.
  Απάντηση
 6. Κατ'αρχάς,ας μην τους τσουβαλιάζουμε ομοθυμαδόν, γιατί υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις,μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ,αλλά υπάρχουν.
  Έπειτα, τα πολυδιαφημισμένα συσσίτια δεν τα οργανώνουν αυτοί,αλλά οι απλοί πιστοί που εθελοντικά με πολύ κούραση και αγάπη μαγειρεύουν,σερβίρουν αλλά και πρσφέρουν, από το υστέρημά τους τα απαιτούμενα τρόφιμα σκεύη ακόμα και οικοσυσκευές που απαιτούνται για την πραγματοποίηση αυτού του έργου. Δεκάρα τσακιστή δεν δίνουνε τα μασονικά αυτά κουμάσια. Το λέω μετά λόγου γνώσεως γιατί το ζω καθημερινώς.
  Γνωρίζω, από ομολογίες υψηλόβαθμων,ότι άλλοι δαπανούν τεράστια ποσά για την εξαγορά ψηφοφόρων κληρικών και άλλοι εισέρχονται στις διαβολικές στοές των μασόνων ,προκειμένου να επιτύχουν την εκλογή τους στο θρόνο τους.Γιατί άραγε; Από πόνο και αγάπη πρός το πλήρωμα της εκκλησίας; Όχι βεβαίως γιατί δεν θα χρειαζόντουσαν τότε τα χρήματα,μάλλον για κάποιο άλλο σκοπό...
  Δεν είναι Τυχαίο ότι σε τέμπλα πολλών ναών πάνω από την Ωραία Πύλη να υπάρχει το έμβλημα των μασόνων Ιλλουμινάτι. Λέτε οι απλοί Αγιογράφοι να ήταν μασόνοι και έκαναν ότι τους ήθελαν;
  Και κλείνω με το ερώτημα,πόσοι άραγε σύγχρονοι αρχιερείς απαιτούνται για να φτιάξουν όχι έναν Πανεπιστήμωνα Μέγα άγιο Βασίλειο, αλλά έναν Πατρο-Κοσμά Αιτωλό που με ένα τριμμένο και μπαλωμένο ράσο έφτιαξε 150 σχολεία επί Τουρκοκρατίας;
  Μας απέμειναν οι απλοϊκοί ιερείς να επιτελούν τα άγια μυστήρια,και αυτό μας αρκεί. Οι μεγαλοσχήμονες όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.
  Απάντηση
 7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 2000 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΣ ΔΟΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!!
  ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ.ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗΣ!ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ.ΜΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ :Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η Ε Λ Λ Α Δ Α :
  ΣΕΒΑΣ ΥΠΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου