Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΕΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ...ΠΟΙΟΣ Ο ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ;..
Ομορφούλα η πρώτη, αλλά τι πουλάει; Σε ποιούς τα πουλάει; Ο δεύτερος ξεκίνησε σαν γλάστρα σε κουτσομπολίστικη εκπομπή.. και μετά βγήκε σε κάποιο κανάλι σαν περσόνα - παρουσιαστής μιας χαβαλέ εκπομπής..Χαζοχαρούμενος που ισχυρίζεται ότι είναι και ηθοποιός... Το ότι τηλεοπτικά ποιεί κάτι τις , αυτό δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ήθος  Μάλιστα δε αυτοπροβάλλεται και  ως ξύπνιος! ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ασφαλώς αυτός, αλλά τα σαϊνια του καναλιού που τον περιθάλπουν!
Εμείς λέμε απλά...ανάλατος κι ατάλαντος ο φαλακρός( ή ξυρισμένος)  αυτός εκ του πουθενά, του ποιείν το ήθος! (ηθοποιός).. Δείτε την είδηση όπως τη διατυπώνει ο Αρχιερέας Νικ. Χατζηνικολάου:
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ το realFM... του εβραίου ή εβρίτη.. Χατζονικολάου:



Διακοπή ρεύματος έγινε κατά τη διάρκεια της παράστασης που πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια και φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς, με το γνωστό του χιούμορ το διακωμώδησε! (ΣΣ Αει στο διάολο.. ο Μουτσινάς έχει και γνωστό ...χιούμορ; 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την οικονομική κρίση, τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά της σχέδια. «Εμένα μου αρέσει όταν ο κόσμος επαναστατεί και δεν κάθεται στον καναπέ του», λέει και συνεχίζει: «Για το Dancing εμένα έχουν πάρει τα αυτιά μου ότι θα γίνει αλλά έχω ραντεβού άμεσα με τον Ant
1». 


ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

ΓιΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, τι λέμε εμείς;..Προσέξτε τι δηλώνει η χαζούλα... (βασικά ΧΑΖΟΠΟΥΛΙΑ) Μακρυπούλια... "Της αρέσει (λες και είναι θέαμα ή χαλβάς Φαρσάλων )όταν  ο κόσμος που επαναστατεί!" ...λέει! Κοίτα να δεις τι καλαμπούριον ,μας έλαχε  με το μακρό ...πουλί! 
Αυτό το πράμα είναι η Μακρυπούλια... Της αρέσει..η Επανάσταση! Η ίδια απλά ...βολεύεται με τον επαναστατημένο λαό. Ε, άει σιχτίρ Μίστερ Χατζηνικολάου που παριστάνεις και τον δημοσιογράφο!
Μέχρις εδώ...Καιροσκόπε! ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ; ΕΜΕΙΣ; ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!

Καιρός είναι και ο τζιτζιφιόγκος Χατζηνικολάου..να μας πει τι γαρ εστί ...Επανάσταση και γιατί δεν την έκανε ακόμη... 

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ... Ο ΝΙΚ ΧΑΤΖ... ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΓΡΑΔΑ ΤΟΥ... 
Στην ίδια μοίρα μαζί του βρίσκονται και πολλοί άλλοι προβεβλημένοι δημοσιογράφοι -φουσκες , συνάδελφοί του.
ΦΟΥΣΚΕΣ ...που συγκυριακά... απλά γίνανε ...γνωστοί... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου