Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΘΡΙΛΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ!.

Έτσι έπεσαν στην φονική παγίδα των ΕΚΑΜ οι φυγάδες Αλβανοί

από το "Ας μιλήσουμε επιτέλους":

Ένα μοναδικό σχέδιο εντοπισμού, παγίδευσης και εξουδετέρωσης από την Αστυνομία και την ΕΥΠ και μία πρωτόγνωρη συνεργασία ειδικών υπηρεσιών, κάτω από τις..
πλέον δύσκολες συνθήκες αναζήτησης σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου και όχι μόνο
Ο θάνατος του φυγά Αλβανού Μάριαν Κόλα, ήταν αποτέλεσμα συγκεκριμένου σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας, στον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας συνετέλεσαν με προτάσεις τους ο Αντιστράτηγος Ι. Δικόπουλος (Γενικός Επιθεωρητής ΕΛ.ΑΣ. Νοτίου Ελλάδος), ο Θ. Δραβίλλας (Διοικητής ΕΥΠ) καθώς και άλλοι επιτελείς των Σ.Α.

TV: Όλες οι εξελίξεις για τη νέα σεζόν. Ποιές εκπομπές θα δούμε

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ  


Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα», το τηλεοπτικό τοπίο τη νέα σεζόν θα διαμορφωθεί ως εξής:
ΣΚΑΪ
Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς τα σενάρια περί μετακίνησής του δεν επιβεβαιώνονται. Το ίδιο ισχύει και για όσα ακούστηκαν περί διάλυσης του διδύμου Βασίλη Λυριτζή - Δημήτρη Οικονόμου, των οποίων η εκπομπή επίσης παραμένει στη θέση της ως έχει. Σίγουροι θεωρούνται ο Νίκος Ευαγγελάτος και η ομάδα των 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ!! ΜΕ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ!

michielse

ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ

Έχει συντάξει αντίστοιχα φορολογικά νομοσχέδια για χώρες όπως το Πακιστάν, η Υεμένη, η  Συρία, η Αρμενία, η Τανζανία, η Λετονία και τα ...Σκόπια!

          Το φορολογικό νομοσχέδιο εκτός από καθαρά εισπρακτικό και αντιαναπτυξιακό είναι ένα κείμενο πρόχειρο και ασαφές που δεν απαντά στις ανάγκες  του Ελληνικού κράτους και της Ελληνικής κοινωνίας για φορολογική δικαιοσύνη και δεν προάγει την αυτοδύναμη ανάπτυξη.

ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ: 1 ΤΡΙΣ ΔΡΧ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ!

.  Kostas-Baso.jpg
Από ρεπορτάζ της Mανινας Nτανου διαβάζουμε ότι "η υπουργός Βάσω Παπανδρέου παραδέχθηκε ότι το κόστος κατασκευής της Aττικής Oδού «είναι πράγματι 1 τρισ. δραχμές», αποδίδοντας την έλλειψη πρόβλεψης για τα πρόσθετα έργα στη N.Δ., αφού, όπως υποστήριξε, η σχετική μελέτη έγινε επί των ημερών της. Aμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά της N.Δ., ότι η ο βρόχος της διαπλοκής σφίγγει γύρω από την κυβέρνηση.
Tα δημόσια έργα«O έλεγχος είναι καλοδεχούμενος, ακόμα κι αν εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπανδρέου και αναφέρθηκε στα πολυσυζητημένα δημόσια έργα αναλυτικά. Oσον αφορά την Eυρεία Παράκαμψη της Πάτρας και τις βολές περί υπερβάσεων του προϋπολογισμού, υποστήριξε ότι το κόστος του έργου ανήλθε σε 272 εκατ. ευρώ

ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ...ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ..

ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ 19ΧΡΟΝΗΣ ΚΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ! ΑΠΙΤΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ!

Πριν λίγο καιρό μια κοπέλα 19χρονων στην Ινδία παραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να πιει και να φάει για μέρες και γι αυτό οι γιατροί την εξέτασαν για να διαπιστώσουν τι συνέβαινε στο στομάχι της 19χρονης!

Προς μεγάλη τους έκπληξη βρήκαν ανάμεσαστο στομάχι και το λεπτό έντερο της κοπέλας έναν όγκο από τρίχες και κιμωλία με βάρος περίπου 2 κιλά!

Μωρε ειναι καιρός τώρα για να μιλάμε για σεξ;


ΣΕΞ; ΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΤΕ...8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ!


Είναι φυσιολογικό να μην έχεις πάντα όρεξη για σεξ, αλλά αν αποφεύγεις τον σύντροφό σου συστηματικά, τότε μάλλον πρέπει να βρεις τι φταίει. «Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τη λίμπιντο, ακόμα και σε γυναίκες στα 20 και στα 30 τους» αποκαλύπτει η Lauren Streicher, MD, βοηθός κλινική καθηγήτρια του τμήματος Μαιευτικής / Γυναικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Northwestern. Μήπως ο δικός σου λόγος είναι κάποιος από τους παρακάτω;

H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΣΑΣ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




Με τους καλύτερους οιωνούς η συνάντηση Σαμαρά – Ομπάμα

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 25 λεπτά‎
... - Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών εξήρε τις προσπάθειες προσαρμογής της Ελλάδας, αλλά, σε αντίθεση με τον Σόιμπλε, σημείωσε ότι τώρα είναι η ώρα της ανάπτυξης. - Έφερε μαζί του ειδικούς για επενδύσεις και τόνισε η δημιουργία θέσεων εργασίας ...

Ο φύλακας- άγγελος της Μυρτώς: Στο πλευρό της 16χρονης ο ...

iefimerida - ‎πριν από 20 ώρες‎
Στους ιατρικούς κύκλους είναι γνωστός εδώ και χρόνια. Ο κόσμος έμαθε το όνομα του Γιώργου Βέλμαχου όμως όταν έγινε ένας από τους ήρωες της Βοστώνης. Ηταν επικεφαλής των γιατρών που περιέθαλψαν τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης τον περασμένο ...

Ποιος είναι ο νέος γραμματέας της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 39 λεπτά‎
Με 129 ψήφους υπέρ αλλά και 63 λευκά της αριστερής πλατφόρμας εξελέγη το Σάββατο ως γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δημήτρης Βίτσας. Ο κ. Βίτσας στην ουσία συνεχίζει το έργο που πρωτοανέλαβε πριν από τέσσερα χρόνια όταν τον

Ο κόσμος το παρών, ο Στέφενς δοκιμές

Sport 24 - ‎πριν από 7 ώρες‎
Βροντερή παρουσία στην Τούμπα έδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ανοιχτή προπόνηση. Πάνω από 4.000 το παρών στις κερκίδες, ζήτησαν πρόκριση και αποθέωσαν τα νέα αποκτήματα. Μάθετε ποια σχήματα δοκίμασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ (videos). Tweet.

Αντίστροφη μέτρηση για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

NovaΣΠΟΡ FM 94.6 - ‎πριν από 6 ώρες‎
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Θανάσης Σκορδάς, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο γενικός γραμματέας Τουρισμού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου