Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η ΔΙΚΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΣΟΪΜΠΛΕ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ  ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 

ΧΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 

ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ..ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ...

Χαμός έγινε στο διαδίκτυο χθες με τις αντιδράσεις του κοινού, που χειροκροτούν την πρωτοβουλία προσφυγής στο Δικαστήριο της Χάγης των δολοφόνων του Βερολίνου  ΜΕΡΚΕΛ -ΣΟΪΜΠΛΕ.
Όλους αυτούς τους σχολιασμούς, που είναι εξαιρετικά χαρακτηριστικοί της βαθιάς επιθυμίας του ελληνικού λαού, να δει τους δολοφόνους του στο σκαμνί, θα τους αναρτήσουμε εντός της ημέρας.
Αυτή τη στιγμή σας δίνουμε μια εκπληκτική καταγγελία της κ. Χριστίνας Σαλέμη, που υπέβαλε στο δικαστήριο της Χάγης ακριβώς πριν ένα χρόνο. Η καταγγελία στρέφονταν κυρίως προς τους εδώ συνεργάτες  των Γερμανών επιβουλαίων  και δολοφόνων της χώρας.. Το κείμενο -καταγγελία αποτυπώνει πλήρως τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν και διαπράττονται σε βάρος του ελληνικού λαού.
Θα μπορούσε το κείμενο αυτό να θεωρηθεί ως συμπληρωματικό της επίσημης προσφυγής που θα γίνει  ολίγον προ των Γερμανικών εκλογών . Ασφαλώς εκτός των εγγκληματιών πολέμου Μέρκελ-Σόϊμπλε,  περιλαμβάνονται και οι Έλληνες Κουϊσλινγκς , τα ονόματα των οποίων θα βρείτε και στην πιο κάτω καταγγελία της κ. Χριστίνας Σαλεμή..από τη Χαλκίδα. Η καταγγελία είναι μακροσκελής, αλλά αξίζει να διαβαστεί και προ παντός να ενθυμούμαστε τα τεράστια, πρωτοφανή εγκλήματα των Γερμανών και των Ελλήνων συνεργατών τους. Και ιδού:



Καταγγελία Σαλεμή στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ (ICC)


(Δείτε στο τέλος και την εισαγωγική επιστολή)
Στον  Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC)
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ TOY ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ  ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ
Της Χριστίνας Σαλεμή,
Έλληνας Πολίτης, κάτοικος Χαλκίδας ( Παραλία Αυλίδας ) αριθμ. ταυτότητας Σ 839854, e-mail επικοινωνίας simelas@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου