Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΣΚΑΣΕ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝ...ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ..που ποτέ δεν είχες στη δημοσιογραφία! ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ...ΝΑΙΣΚΕ;

Τι πρότεινε ο Καψής στους εργαζόμενους της ΕΡΤ για προϋπηρεσία και αποζημιώσεις ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ Δ.Ο.Λ ...ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ ΝΑ ..ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΡΤ ..ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΝΟΜΑ (ΝΕΡΙΤ) !
(Γιατί Ρε Καλαμπούρι Σαμαρά τέτοιο όνομα; Γιατί όχι ΝΕΡΤ, η ΕΡΙΤ;.. Γιατί όχι όποιο άλλο όνομα ..αλλά ..εβραϊκό;.. που να σας πάρει ο διάολος! Γιατί τον φαιδρό κι εξαρτημένο Καψή κι όχι όποιον άλλο με λιγότερο κακό παρελθόν; Ποιός σε κουμαντάρει ρε ΣΑΜΑΡΑ;.. Ο παναθλιέστατος και ελαφρώς συχοπαθής......ΨΥΧΑΡΗΣ,που θέλει δε και να κάνει τον γιόκα του και δήμαρχο Αθηναίων, ώστε να σας ελέγχει πατόκορφα ;





ΕΝΑΣ ΧΑΛΒΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ –ΠΑΣΟΚΟΣ …ΘΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ!
ΤΕΤΟΙΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ …ΣΑΜΑΡΑ!

Τι πρότεινε ο Καψής στους εργαζόμενους της ΕΡΤ για προϋπηρεσία και αποζημιώσεις
Είναι τόσο προκλητικά  κι αναίσχυντα αυτά τα υποκείμενα της Κυβέρνησης, ώστε τοποθέτησαν στην αναδιοργάνωση της ΕΡΤ, τον Παντελή Καψή, ένα "λαμόγιο" που μια ολάκερη ζωή σιτίζονταβν από τον ΔΟΛ... χωρίς εμείς να έχουμε επισημάνει ΟΥΤΕ μια δημοσιογραφική του προσφορά στον τόπο!
΄Οπως επίσης και το αλαφροϊσκιωτου αδελφού στο MEGA που ποιεί δα και τον σχολιαστή ενώ είναι ντάλα αμόρφωτος , όπως κια ο  Ο Παντελής που σήμερα παίζει και τον ρόλο του Υφυπουργού! 
Ουδέ έχουν τα τυπάκια, τα καψάκια αυτά να κομίσουν, -γιατί ουδέποτε εκόμισαν... αλλά χρησιμοποιούνται ως ορτντινάτσες διαφόρων θλιβερών σκοπιμοτήτων ... που ασμένως τις προωθούν. Αυττός ο Παντελάκος δεν διετέλεσε η φωνή του κυρίου Παπαδήμου;..Ενώ μεν αυτός δεν θα μπορέσει να τη σκαπουλάρει ως κοινός εγκληματίας πολέμου... Ο his master voice του, ΑΥΤΌΣ Ο ΚΑΨΕΡΌΣ, ΚΑΨΉΣ θαρρεί δα πως θα γλυτώσει;...απο τη μεγαλη δίκη των σημερινών  Εγκληματιών Πολέμου! Σε βάρος του Έθνους, λαού  αυτού που καταληστεύεται κυρίως από Γερμαναράδες!!

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ: Υπήρξαμε οι πρώτοι και οι μόνοι πανελληνίως που χειροκροτήσαμε τη διάλυση της βρόμικης ΕΡΤ ... άντρου ακολασιών της αριστεράς. και των  πολιτικών όλων των αποχρώσεων.Κυρίως όμως των πεμπτοφαλλαγγιτών τσογλανιών της Αριστεράς...  
Και βλέπουμε οι κομματικές αλητείες να χύνουν μαύρο δάκρυ για τις απολύσεις... 2650 εργαζόμενων... Κι απαντούσαμε ΜΟΝΟΝ εμείς: Να πάνε στο διάολο ΟΛΟΙ τους... Γιατί όλοι τους μπούκαραν στην ΕΡΤ , από το παράθυρο...με κομματικές ταυτότητες χωρίς καμιά αξιοκρατική διαδικασία...Να πάνε να πνιγούν όλοι οι απολυμένοι... να πουλάνε λαχεία στην Ομόνοια... να εξαφανιστούν παντελώς! 
(Μια μικρή παρένθεση, προχθές πέθανε ένα κορίτσι η Ε.Μητιληναίου, που ήταν διευθύντρια του 2ου Προγράμματος της ΕΡΤ.. Τη συμπαθούσαμε . Ήταν κόρη καλών γονιών του Στέφανου Λυναίου και της Έλλης Φωτίου, φανατικών αριστερών! Ερώτημα ο Στέφανος πως βόλεψε τη κόρη του στην ΕΡΤ; Ενώ εγώ τη δική μου ..δεν το μπόρεσα... επειδή δεν είμουν δικός τους..αριστερός δηλαδή!
Στέφανε καλέ μου υποκριτή τι κάνουμε...; Παραμένεις ακόμη φαύλος αριστερός; .Θα προωθείς το παιδί σου... Και το δικό μου παιδί, ΡΕ αλήτη, που το βάζεις! Ληναίε....γαυγίζεις χρόνια για την αριστερά σου..Σκατόν όμως έχεις παράξει έως σήμερα...Το παιδί σου μεν το.. βόλεψες... αλλά έφτυσες το δικό μου! Αυτό είναι το προοδευτικό πνεύμα της αριστεράς που τάχα μου πιστεύεις; 
Μήπως τελικά είσαι ένας  παλιανθρωπάκος ..ιδεολογικός καταφερτζής;

Να γιατί λέμε -ΟΙ ΜΟΝΟΙ που το λέμε!- ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ!

Είμαστε σκληροί; Όχι... Γιατί αυτά τα μορμολίκια, τα κομματικά σκουλίκια, δεν επέτρεψαν σε άλλους ..τόσους και περισσότερους ,πιθανόν αξιότερους... να μπούν στο ευαγές, λερό Ίδρυμα. ΕΡΤ..
Από το 1974 τουλάχιστον ανύπαρκτα, ισχνά υποκείμενα  εισβάλουν αναιδώς και αναιδέστατα ..τα κομματόσκυλα αυτά κάνουν κουμάντο στη δημόσια τηλεόραση... Περίλαμπρον όνειδος, η πασόκα ΠΡΟΣΠΕΡΤ... που ταλαιπωρεί την Ελλάδα και θαρρεί πως δα αντιπροσωπεύει κάτιτις! Ειναι ένας μηδενιστικός σύλλογος... με καλαμπούρια,  ανθρωπισκούς ,οι ουτιδανοί, που πασχίζουν ... να παίξουν κάποιο ρολάκο κομπάρσου... Αλλά πλην όμως αφέθηκαν λόγω πολιτικής μαλάκυνσης ..να κάνουν τον σπουδαίο, αυτοί οι υπαλληλίσκοι ..που αυτή τη στιγμή έχουν καταλάβει τα στούντιο της ΕΡΤ και κάνουν δα...και εκπομπές!ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ..

Θα το ξαναπούμε και μηνυματικά! Μακάρι ο άκαπνος δημοσιογραφικά ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ-δότός ήταν πάντα μια ζωή-..ΛΌΓΩ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΤΡΌΣ
(Τους σήμερον Καψήδες τους έστησε τσαρδάκι ο άξιος πατήρ τους Γιάννης, Πασόκος μεν , αλλά σοβαρός έτσι;)..Μακάρι ..Αλλά μη λέμε και μαλακίες η ΕΡΤ , η νέα έχει συγκεκριμένη δρομολόγηση!
Θα ξαναστηθεί -αύριο...σήμερα , περιμένετε... με τα παλιά καλούπια, που όμως θα ελέγχεται από τα αφεντικά του καψερού Καψή!..Βασικά του ΔΟΛ και λοιπών εμπλεκομένων φαυλέστατων ιδιωτών των ΜΜΕ ... 
Επειδή οτ κλείσιμο της ΕΡΤ πηγάζει από τον Σαμαρά αποκλειστικά... όπως είπαμε ...ελαφρώς χαρήκαμε! Νομίσαμε ότι η απόφαση διάλυσης της ΕΡΤ, στηρίζονταν σε κάποιο πλάνο... είχαν μελετηθεί κάποια πράματα...Τρίχες κατσαρές. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται 


Τι πρότεινε ο Καψής στους εργαζόμενους της ΕΡΤ για προϋπηρεσία και αποζημιώσεις

Τι πρότεινε ο Καψής στους εργαζόμενους της ΕΡΤ για προϋπηρεσία και αποζημιώσεις

ΕΝΑΣ ΧΑΛΒΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ –ΠΑΣΟΚΟΣ …ΘΑ ΑΝΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ!
ΤΕΤΟΙΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ …ΣΑΜΑΡΑ!
Διευκρινίζεται ότι για τον υπολογισμό της αποζημίωσης θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τη μη εφαρμογή του ορίου αποζημίωσης που ισχύει για το Δημόσιο (εξαίρεση από α.ν. 173/1967).
Σημεία-κλειδιά για αποζημιώσεις και προσλήψεις
- Σε ό,τι αφορά το εάν η αποζημίωση θα υπολογιστεί με βάση τη συνολική προϋπηρεσία του κάθε εργαζόμενου από την πρώτη ημέρα απασχόλησης στην ΕΡΤ, ανεξαρτήτως είδους σύμβασης και ανεξαρτήτως του αν η προϋπηρεσία αυτή είχε αναγνωριστεί για μισθολογική εξέλιξη, σημειώνεται πως υπογράφηκε χθες τροποποίηση της ΚΥΑ, ώστε ο υπολογισμός των αποζημιώσεων να γίνεται κατ΄ εφαρμογή του ν. 4024/2011 και για δημοσιογράφους της ΚΥΑ 2/17805/0022.
- Δηλαδή για το μόνιμο/τακτικό προσωπικό με βάση των πρώτη ημέρα πρόσληψης και για εργαζόμενους, των οποίων οι συμβάσεις μετατράπηκαν σε συμβάσεις αορίστου χρόνου (ΣΙΑΧ) με βάση το ΠΔ 164/2004, λαμβάνεται υπόψη προϋπηρεσία από την πρώτη ημέρα της συμβάσεως αυτής (εκάστοτε τελευταίας) συν οιοσδήποτε άλλος χρόνος προϋπηρεσίας αναγνωρίζεται στη σύμβαση αυτή.
- Αναφορικά με το μεταβατικό σχήμα, για την επιλογή των 2.000 εργαζομένων θα υπάρξει πρόβλεψη για προτίμηση υποψηφίων με προϋπηρεσία στην ΕΡΤ κατά την τελευταία 2/3ετία και ο καθορισμός των ειδικοτήτων θα γίνει βάσει οργανογράμματος. Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος θα αναφέρονται αριθμός ανά ειδικότητα.
- Στους 2.000 περιλαμβάνονται και οι 153 εργαζόμενοι των Μουσικών Συνόλων.
- Οι περιφερειακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν και κατά το μεταβατικό στάδιο, με τον τελικό αριθμό να καθορίζεται βάσει του οργανογράμματος.
- Στις μεταβατικές συμβάσεις οι αποδοχές θα καθοριστούν με βάση την ισχύουσα σήμερα νομοθεσία για το Ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή εφαρμογή του Ενιαίου Μισθολογίου (ν. 4024/2011). Η προϋπηρεσία λαμβάνεται υπόψη για την κατάταξη στο εκάστοτε μισθολογικό κλιμάκιο (προϋπηρεσία με την έννοια της εργασιακής εμπειρίας).
Τέλος, στο ερώτημα τέλος πως θα διασφαλιστεί η συμμετοχή των εργαζομένων της ΕΡΤ στο πρόγραμμα κινητικότητας (κίνητρα για πρόωρη συνταξιοδότησης) ενώ θεωρούνται για την κυβέρνηση ήδη απολυμένοι, διευκρινίζεται ότι θα υπάρχει πρόβλεψη για νομοθετική ρύθμιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου