Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΗΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΡΑΚΟΣ...

ΑΦΟΥ Η ΕΥΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ


ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (BINTEO)


Παρακαλώ να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο τελευταίο μέρος του βίντεο, όπου ο Ρώσος καθηγητής περιγράφει την κατάληξη των ψυχολογικών επιχειρήσεων, γιατί πιθανότατα περιγράφει τον τελικό στόχο της επίθεσης που δεχόμαστε.
"Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο
είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη."

ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ







Υπάρχει ένας τομέας της στρατιωτικής τέχνης που λέγεται "ψυχολογικός πόλεμος".

Δυστυχώς, όταν ακούμε τη λέξη "ψυχολογικός πόλεμος", μας έρχεται (όχι τυχαία) στο νου η γειτόνισσα μας που προσπαθεί να μας σπάσει τα νεύρα επειδή δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ





Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Υπεραμύνεται των αποφάσεων για το Δημόσιο ο Αντ. Σαμαράς

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 12 ώρες‎
Των πρόσφατων αποφάσεων της κυβέρνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπεραμύνεται ο πρωθυπουργός, ενώ σημειώνει πως η συνολική πορεία της οικονομίας δεν αμφισβητείται "από πουθενά". Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο κ. Σαμαράς αναφέρει ...

Πανελλαδικές: Οδηγίες στο παρά πέντε για τα μηχανογραφικά

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎11 Ιουλ 2013‎
Έως και σήμερα Παρασκευή οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική πύλη του υπουργείου Παιδείας και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο. Με τον προσωπικό ...

Ρωσία: Τραγωδία με λεωφορείο που μετέφερε παιδιά

Έθνος - ‎πριν από 7 ώρες‎
Πολύνεκρη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα κοντά στη Μόσχα, όταν φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε παιδιά, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων. Ρωσία: Τραγωδία με λεωφορείο που μετέφερε παιδιά. Το δυστύχημα ...

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 6 λεπτά‎
Με την εκλογή των 200 μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος. Συμφώνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν τουλάχιστον τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια.

ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ...ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΘΥΜΙΆΤΙΖΕ!

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ...

Προς σύγκρουση κυβέρνησης και εκκλησίας βαίνει η κοινωνική και η πολιτική ζωή του τόπου για πρώτη φορά από την έναρξη της περιπέτειας του μνημονίου. 
 
 
Μέχρι στιγμής η πολιτική του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που συμποσούτο, στην μη σύγκρουση με την κυβέρνηση, και συμπόρευσή της σε ότι αφορά τις σκληρές πολιτικές απέναντι στο μνημόνιο, φαίνεται ότι θα λάβει οριστικό τέλος με αφορμή δύο θέματα:
 
Πρώτον την κατάργηση της Κυριακής αργίας και δεύτερον την ανάληψη από την εκκλησία της δαπάνης μισθοδοσίας εξ'ολοκλήρου ή μέρους αυτής.

ΡΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Σε αποκάλυψη βόμβα προχώρησε ο Ρώσος πρεσβευτής Βιατσεσλαβ Σιουμσκι, ότι ουδέποτε συζητήθηκε από την κυβέρνηση Αναστασιάδη η παρόχή δανείου για να αποφευχθεί η δήμευση των τραπεζικών καταθέσεων. 
 
Στην αποκαλυπτική συνέντευξή του στο Σίγμα, ο Ρώσος Πρέσβης Βιατσεσλαβ Σιουμσκι, αποκάλυψε ότι τις κρίσιμες εκείνες μέρες του Μαρτίου, ο τέως Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, πήγε στη Μόσχα απροετοίμαστος, με αποτέλεσμα η όλη προσπάθεια να στεφθεί με αποτυχία.

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ..ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΜΑ...ΘΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ...

Επιθυμία των ΗΠΑ που εκφράστηκε μέσω του ΔΝΤ ήταν η τοποθέτηση από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο του πρώην υπουργού Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα, όπως αναφέρει απόλυτα έγκυρη πηγή της κυβέρνησης στο defencenet.gr.
Διαρρέεται ότι η επιλογή-φάρσα ενός από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου ήταν πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος δήθεν ήθελε να βολέψει κάποιους από την εσωκομματική αντιπολίτευση εκτός Ελλάδος για να μην τον ... ενοχλούν, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου