Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΤΙ γίνεται μωρέ λεβεντόπαιδα bloggers...Μαθαίνουμε ότι κάποιοι από σας μιλάνε ...για ενότητα των bloggers.. Χαζά πράματα ...Μα υπάρχει εδώ (από 2007) η Ε.Σ.Δ. ...(ο μόνος φορέας ενότητας ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOGGING) που μπορεί να καλύψει τα όσα κενά σας! Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι το κορόϊδο που έκανε το σύνολο του ενημερωτικού blogging στην Ψωροκώσταινά μας, που δεν έγραψε ΚΙΧ για το σκάνδαλο των bloggers ..καραβανάδων δημοσιογράφων, που κλέβουν την επισκεψιμότητα... παραπλανούν το κοινό κρύβοντας γεγονότα σημαντικά... Φυσικά δεν περιμένει κανείς από ερασιτέχνες ενημερωτές, όπως είσαι ΕΣΥ, και πολλά ... Αλλά δεν μπορείτε εσείς μπλογκάκηδες ..να μην πιάνετε έστω και τις χοντράδες της ενημέρωσης.. ΖΗΤΑΤΕ να ενωθείτε... Υπάρχει η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.. που ενώνει ..αλλά ο ερασιτέχνης ενημερωτής , όπως του λόγου σου, είναι δύσκολο να προσαρμοστεί προς τη δημοσιογραφική πρακτική... γι΄αυτό και πάθατε την πλάκα σας, -ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΒΑΣΙΚΑ- από τα μπλογκς των επαγγελματιών δημοσιογράφων... Σας καπέλωσαν!... Έτσι επειδή αυθαδιάζατε... πως δα είστε μπλόγκερς κι όχι δημοσιογράφοι!.. Δεν είστε μόνον ερασιτέχνες ..αλλά και άπατα αμαθείς σε θέματα επικοινωνίας... Η Ε.Σ.Δ ,θα μπορούσε να ανατρέψει το σκηνικό, αν και ήδη ανατρέπεται από μόνο του... Να δώσει σε σένα τον ερασιτέχνη δημοσιογράφο ταυτότητα ύπαρξης και οντότητα στο ελληνικό γίγνεσθαι!... Ενώ ξεκίνησες πρωτοπόρα στο διαδίκτυο σε καπέλωσαν οι ...δημοσιογρα-φάρες! Τα έχουμε όλα προλαλήσει...,αλλά εσύ τον χαβαλέ σου! Γιατί ως χαβαλέ ..μπήκες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και θα συνεχίσεις να παριστάνεις τη γλάστρα... της ενημέρωσης! Καταλαβαίνεις μωρέ τι λέμε; Και ζητάς μετά...να ..ενωθείτε! Την ώρα που υπάρχει η Ε.Σ.Δ. Λοιπόν κόψτε τις μαλακίες και ζυγιάστε τα πράγματα! Δεν έχετε ιδέα της δύναμης του blogging και τι πολλά ανατρεπτικά μπορεί να διαπράξει και φιμώσει αυτά τα υποκείμενα του θλιβερού Τύπου που καταγγείλαμε χθες (θα το βρεις πιο κάτω) που παραπληροφορούν και αποκρύπτουν γεγονότα!. Πρέπει να κατανοήσεις ότι δεν μας απασχολείς ιδιαίτερα. Καλαμιά στον κάμπο είσαι... ΄Ομως η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , χάρις στις πολλαπλές επεμβάσεις της, .. σου παρέχει το δικαίωμα να ελευθερολαλείς... Απέτρεψε πολλά σε βάρος σου που σχεδίαζε η διοίηκηση...ΤΗ ΦΡΕΝΑΡΑΜΕ! Και θα αποτρέψει ασφαλώς τη φαύλη πλέον εικόνα που εμφανίζεται στο διαδίκτυο , καθ΄εικόνα και ομοίωση λαμόγιων δημοσιογράφων , αυτών των τσίφτιδων ..που κόμισαν στο διαδίκτυο, όλα τα βρόμικά τους εκ του Τύπου, ενώ εσύ όταν ξεκινούσες την προσωπική σου περιπέτεια , άλλα , πιο όμορφα είχες στο νού σου! Προδώθηκες. Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , δεν πρόδωσε ,ποτέ και κανέναν ..παρά μόνο βοηθάει μπλογκερς σε κάθε πρόβλημά τους... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ! ...Γιατί μόνον χαιρετίσματα ταιριάζουν στην περίπτωσή σου! Για επικοινωνία στο e-mail: webpresunion@gmail.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ...ΙΕΡΩΝΥΜΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ... ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
undefined

Μολδαβία
Το επιτίμιο της ακοινωνησίας επέβαλε στους κυβερνώντες την χώρα η Ι. Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαβίας στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2013.
Αιτία ο «αντιρατσιστικός νόμος» που ψηφίστηκε από την Μολδαβική βουλή στις 25 Μαίου 2012.
Παρ΄ όλες τις εκκλήσεις της Εκκλησίας να αναθεωρηθεί τουλάχιστον ο νόμος που αφορά στις διακρίσεις (σ.σ. θυματοποίηση συγκεκριμένης ομάδας, ή προσώπου εξαιτίας του γενετήσιου-σεξουαλικού προσανατολισμού τους), η κυβέρνηση την αγνόησε πλήρως. 
Ας δούμε την απόφαση της Συνόδου.

ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΜΕΝΟΣ:

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ! ΑΦΕΡΙΜ ...ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα επιχειρήσουν «να κατέλθουν στις εκλογές με ένα ενιαίο κόμμα προκειμένου να διαγράψουν τα χρέη των κομμάτων τους και να παραγράψουν τις όποιες ποινικές ευθύνες», εξέφρασε με δήλωση του, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. 

Ο κ.Καμμένος εκτίμησε ότι «δεν θα τους βγει το εγχείρημα» ενώ τόνισε ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να δώσει μέχρι τέλους τη μάχη του, με όλους αυτούς που τον μάχονται, «εντός και εκτός πολιτικής». 

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!
Το “καμπανάκι κινδύνου” για όσα συμβαίνουν στην Θράκη ο στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς το έχει χτυπήσει εδώ και καιρό. Ως διοικητής του Δ΄Σώματος Στρατού γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή. Πρόσφατα σε ομιλία του είχε αναφερθεί στους κινδύνους που απειλούν την περιοχή. Στην συνέντευξή του στο Onalert αναφέρθηκε επίσης στο θέμα. 
Είπε ο πρώην Α/ΓΕΣ:
 

“Εδώ και πάρα πολλά χρόνια ειδικοί επιστήμονες, αναλυτές γεωστρατηγικής διπλωματίας αλλά και ιστορικοί και κοινωνιολόγοι ,έχουν ποικιλοτρόπως καταδείξει το μέγεθος του συνεχούς διογκούμενου εθνικού προβλήματος που λέγεται Θράκη.
 

Είναι γνωστό πως οι “δεξαμενές σκέψεις” της Τουρκίας και οι γενικότερες στρατηγικές που ακολουθούνται

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Στο νοσοκομείο ύστερα από επίθεση ο Καμίνης

Nooz.gr - ‎πριν από 4 ώρες‎
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά την αποχώρησή του από την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για τις κινητοποιήσεις. Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο κ. Καμίνης κατευθύνθηκε προς το όχημά του, όταν δέχθηκε ...

«Κατεβάζουν ρολά» σήμερα οι δήμοι σε όλη τη χώρα

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 5 ώρες‎
Εξαιρούνται οι κοινωνικο-προνοιακές δομές - Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί, μετά τη συμερινή συνάντηση με τους Κυρ. Μητσοτάκη και Γ. Μιχελάκη, λέει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Κλειστοί θα μείνουν τη Δευτέρα όλοι οι δήμοι της χώρας, σύμφωνα με απόφαση του ...

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τον απεργό πείνας Κώστα Σακκά

Το Βήμα Online - ‎πριν από 10 ώρες‎
Συγκέντρωση πραγματοποιεί το βράδυ (21:00) της Κυριακής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παράταση της κράτησης του απεργού πείνας Κώστα Σακκά, πέραν του νόμιμου ορίου προφυλάκισής του. Τη Δευτέρα θα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου