Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝΔΙΑ-ΚΑΜΙΝΗ...ΟΙ ΚΩΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΛΟ:: Ο ΔΩΡΙΖΩΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΡΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ, ΔΙΌΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΊΣ .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡ.ΑΥΓΗΣ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δέκα χιλιάδες πολίτες έλαβαν τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή - Φωτορεπορτάζ

Από νωρίς πλήθος Ελλήνων συνέρρευσε στα γραφεία του κόμματος στον σταθμό Λαρίσης για να προμηθευτεί τρόφιμα που διένειμε η Χρυσή Αυγή
Παρά τον καυτό ήλιο και τις γελοίες απαγορεύσεις από Καμίνη και Δένδια χιλιάδες Έλληνες συμμετείχαν μαζικά στην διανομή τροφίμων, αλλά και για να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στο Εθνικιστικό Κίνημα.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από το συγκεντρωμένο πλήθος και στο μήνυμά του, πριν την έναρξη της διανομής, τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν τιμούν την επέτειο της κλεπτοκρατίας, των σκανδάλων και της προδοσίας.  
Χαμός έγινε...Φαίνεται...Με κάτι τέτοια να αποχαθούν όλα τα ρεμάλια οι ψευτοδημοκράτες1


Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kosmosurroh-sthn-dianomh-trofimwn-ths-chrushs-aughs-fwtoreportaz#.UfEzUtI8jna#ixzz2a4D6ZEjk

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ! ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ..ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!-ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ... ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ...


Κάπου εκεί απ΄όσο θυμόμαστε στα 1950, υπήρχε στην Ευρώπη ο φόβος του ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΥ. Σήμερα ο Δράκος της παγκόσμιας εξάπλωσης της ΚΙΝΑΣ είναι εδώ! ΟΧΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, αλλά εντός των Πυλών! Οι Κινέζοι είναι λαός με ποιότητα,αλλά με το money ΤΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΏΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ..προσαρμόστηκαν με το πνεύμα αυτών κι είπαν .."κωλοδυτικοί... είναι η ώρα να σας πηδήσουμε..! ' Κι αυτό κάνουν αυτή τη στιγμή.. 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΟΥΣ1

Ο ΓΕΡΟ-ΜΠΟΥΣ ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΛΕΥΧΑΙΜΊΑ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ!

Ο 89χρονος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, 41ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του θέλοντας να δείξει τη συμπαράστασή του στον μικρό Πάτρικ, τον ηλικίας μόλις δύο ετών γιο ενός μέλους της προσωπικής του φρουράς, ο οποίος δυστυχώς πάσχει από λευχαιμία.
Η συμβολική κίνηση του πρώην πλανητάρχη προκάλεσε έκπληξη αλλά και συγκίνηση σε πολλούς.




Πηγή: iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/116169#ixzz2a2GYx0cD

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ 
Κοινές Δήλωσεις Αντιπροέδρου Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου με Α.Θ.Μ. Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο B΄μετά τη συνάντησή τους
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ!

Απίστευτο αλλά αληθινό. Ο Βενιζέλος μετέτρεψε 
την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών
 σε αποκλειστικό όργανο προσωπικής του προβολής!..Δεν έχετε παρά να κάνετε ΚΛΙΚ 
στη φωτογραφία του στη δεξιά στήλη και  θα δείτε πως όλη η θεματολογία 
16-θέματα- καταλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από το
 θράσος του. Οι υφυπουργοί του κι οι άλλες δράσεις
 του Υπουργείου Εξωτερικών εξαφανίστηκαν ως δια 
μαγείας.. Λες και Υπουργείο Εξωτερικών είναι μόνο η χοντρή αφεντιά του. Επί υπουργίας 
Αβραμόπουλου τέτοιο 
φαινόμενο δεν υπήρχε... Αντίθετα μάλιστα 
προβάλλονταν πλειοψηφικά οι δραστηριότητες των υφυπουργών..κι άλλων στελεχών του 
υπουργείου! 
Τα συμπεράσματα δικά σας! Λεπτομέρειες; www.evronea.blogspot.gr 

Πόσο χρονών είναι η Καρολάϊν Κέννεντι;

ΒΡΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ...


Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διόρισε την Κάρολαϊν Κένεντι, κόρη του δολοφονηθέντος προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, στη θέση της πρέσβειρας στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.
Η 55χρονη Κένεντι, της οποίας ο διορισμός απομένει να εγκριθεί από τη Γερουσία, ήταν μία από τις πρώτες δημόσιες προσωπικότητες στις ΗΠΑ που είχε υποστηρίξει τον Ομπάμα κατά την εκστρατεία του για την διεκδίκηση του χρίσματος του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον.

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΚΕΝΕΝΤΥ; 55Ή 45;



Μέγα...διπλωματικό θέμα!!:.. Εμείς τη βγάζουμε 45 κι όχι 55. Απόδειξη η παρακάτω αποκλειστική φωτό που μας παραχώρησε, ο ρεπόρτερ που είναι δίπλα στον Ωνάση και δεν είναι άλλος από τον ιδρυτη του ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ  Απ.Βραχιολίδης!
 Εικονίζεται η μικρή Καρολάϊν τότε 12 ετών , το 1968, που παρέστη στους γάμους της μητέρας της Τζάκυ με τον Ωνάση!..Έρωτας κι αυτός! Η φωτό είναι πάνω στον Σκορπιό ..που όμως πουλήθηκε σήμερα σε Ρώσο μεγιστάνα... Πως αλλάζουν οι Καιροί..

Διπλωματικά πάντως είναι άκομψο να κάνουν μια κυρία κατά 5 χρόνια μεγαλύτερη, χώρια που δεν πρέπει να αναφερόμαστε στην ηλικία των γυναικών!. 
ΛΟΙΠΟΝ  ΤΕΛΙΚΟ...Η ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΕΙΝΑΙ 57 ΕΤΩΝ.. Χάρις στην επέμβαση του γνωστού κινηματογραφιστή-σκηνοθέτη Χρήστου Παντελίδη... αποδείχτηκε ότι είμαστε κουμπούρες στην απλή αριθμητική....Καλά τα υπολογίσαμε από το 1968 έως σήμερα  είναι 45 χρόνια... ξεχάσαμε να προσθέσουμε τα 12 χρόνια που ήταν εκείνη την εποχή το κορίτσι και τώρα πρέσβειρα στην Ιαπωνία.. Εύχαριστούμε τον Χρήστο Παντελίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου