Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

TΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Μούγκα οι νταβατζήδες για τον γιο του Σκουρλέτη: Η διαπλοκή στηρίζει την συμμορία του Σύριζα

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=aplAVC1-wJE

Μούγκα οι νταβατζήδες για τον γιο του Σκουρλέτη: Η διαπλοκή στηρίζει την συμμορία του Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Πέρασαν 5 ημέρες από την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, οπότε και συνελήφθη ο κανακάρης του συριζαίου αρχιμνημονιακού υπουργού Σκουρλέτη.

Πέντε ολόκληρες ημέρες και κανένα από τα διαπλεκόμενα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων δεν είδε, δεν άκουσε και φυσικά δεν είπε τίποτα. Η διαπλοκή και η πλουτοκρατία (Μπόμπολας, Ψυχάρης, Κυριακού, Κοντομηνάς κ.ο.κ.) κάλυψαν για μία ακόμη φορά την συμμορία του Σύριζα, την κυβέρνηση των κουκουλοφόρων, που το πρωί ψηφίζει μνημόνια και το βράδυ στέλνει τα ορφανά της να εγκληματούν σε βάρος της Χρυσής Αυγής.


Αλλά και η έτερη μνημονιακή συμμορία της ΝΔ δεν είπε λέξη, δεν καταδίκασε τη βία, ούτε μίλησε για "αναρχικό παρακράτος", καλύπτοντας απόλυτα τα συνεταιράκι της στο ξεπούλημα της Ελλάδος.

Τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται ο γιος του Σκουρλέτη και τα συντρόφια του είναι: επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια. Φανταστείτε να είχε συλληφθεί γιος βουλευτή της Χρυσής Αυγής για επίθεση στα γραφεία του Σύριζα. Θα είχε κλειστεί πάραυτα στη φυλακή όλη η κοινοβουλευτική μας ομάδα, όλοι οι συγγενείς του μέχρι 4ου βαθμού και όλο το κόμμα θα είχε χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση.

Για τον κανακάρη του Σκουρλέτη όμως δεν τρέχει τίποτα και η επανάσταση με τα λεφτά του μπαμπά συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου