Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΑΛΛΑΞΕ...LOOK!... AN ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ...ΧΑΛΚΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ... ΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΤΑΚΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΑΚΛΟΥ ΛΟΥΚΑ... ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΠΦΩΝΆΡΕΣ ΤΗΣ...ΚΑΤΈΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΣΟΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...

Δείτε την Ελένη Λουκά με λεοπάρ και ξανθό μακρύ μαλλί

ΝΑΤΑ ΜΑΣ...Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΣΟΝΤΑ..., ΑΥΤΗ ΝΤΕ ...Η ΛΟΥΚΑ...ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ...

 Η ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΗ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑ ΞΕΙ ...ΣΤΥΛ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ... ΓΙΑ...ΑΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Η φιλόλογος αφέθηκε στα μαγικά χέρια των ειδικών 

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Ελένη Λουκά, αμακιγιάριστη, με ατημέλητο μαλλί και αδιάφορο ντύσιμο, τουλάχιστον μέχρι τη... μαγική παρέμβαση του Τρύφωνα Σαμαρά. 

ΤΟ ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΙΝΙΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ...Κι όμως στο παρακάτω θέμα δεν φαίνεται ότι ο αμαθής Φίλης έχει κάνει φάλτσο:

Τι αλλαγές φέρνει η τροπολογία Φίλη

Μετά την αριστεία «έφαγαν» και το άριστα: Υποτροφίες θα δίνονται και με βαθμό 6,5

Μετά την αριστεία «έφαγαν» και το άριστα: Υποτροφίες θα δίνονται και με βαθμό 6,5

«Κατώφλι» πλέον και το «λίαν καλώς» σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού Παιδείας

Λίγες ώρες μετά τις αιχμές του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλου για την αριστεία όπου απευθυνόμενος στους φοιτητές και στις φοιτήτριες της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που συμμετείχαν και
 διακρίθηκαν σε Διεθνείς Νομικούς Διαγωνισμούς, τόνισε ότι «η Αριστεία όχι μόνο δεν παραβιάζει την αρχή της ισότητας αλλά την αναδεικνύει και την υπηρετεί», με τροπολογία του ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης μειώνει κάτω από το 9, τα βαθμολογικά κριτήρια για τη χορήγηση υποτροφίας από το ΙΚΥ, βάζοντας ως κατώφλι το «λίαν καλώς», δηλαδή από 6,5 και άνω.

ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ... ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΜΕΤΑ ΠΑΣΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ:


TΡΕΜΕΙ... Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ...
Τρέμει η Ευρώπη από την ιταλική τραπεζική κρίση 
Εν ταξει...είμαστε στον κυκεώνα του σιωνιστικου αφανιασμού μας...Αλλά σχεδιάζουν χωρίς τον ξενοδοχό...που ήταν πάντα οι Έλληνες! Περιμέντε! Και ψηλά το κεφάλι!

Συναγερμός και στις Βρυξέλλες - Το θέμα θα συζητηθεί στο EwG της Δευτέρας - Οι ιταλικοί τριγμοί επηρεάζουν και τη Γερμανία - Αγωνία στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου