Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΑΓΡΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΌ ΒΈΤΟ ΈΚΟΨΕ ΤΟΝ «ΒΉΧΑ» ΓΙΑ ΤΟ 3%!!!

Posted by olympiada στο Ιουλίου 23, 2016

image.jpegΠροεδρικό βέτο έκοψε τον «βήχα» για το 3%!

Παρασκηνιακή παρέμβαση από τον Πρ. Παυλόπουλο για να παραμείνει το πλαφόν για την είσοδο στη Βουλή – Η Ηρώδου Αττικού φοβάται τις συνέπειες για την ασφάλεια στη Θράκη

Σκληρές οριοθετικές γραμμές σε ζητήματα συνταγματικής τάξης, που αγγίζουν όμως ευαίσθητα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας, πολιτικής σταθερότητας και γενικότερου προσανατολισμού της χώρας, εγείρει πλέον η Προεδρία της Δημοκρατίας για πρώτη φορά μετά το «άτυπο βέτο» στα άναρχα σχέδια μονομερούς αποχώρησης από την ευρωζώνη, πέρυσι το καλοκαίρι.

Posted by kalinda στο Ιουλίου 23, 2016
imageΣκηνικό  για γέλια και για κλάματα σε γνωστό νησι των Κυκλάδων σε κατάστημα με τουριστικά είδη όταν πελάτης αρνήθηκε να πάρει την απόδειξη που του έδωσε ο μαγαζάτορας βρίζοντας την εφορία και λέγοντας πως ζει για να πληρώνει μόνο φόρους.
Ο μαγαζάτορας στην αρχή του ζήτησε ευγενικά να πάρει την απόδειξη για να μη βρει κάποιο μπελά αλλα ο πελάτης άρχισε να υψώνει τον τόνο της φωνής του και να βρίζει τον μαγαζάτορα λέγοντας του οτι ειναι σκλαβακι της εφορίας με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει στο απροχώρητο και εξαγριωμένος ο καταστηματαρχης να του σκάσει μια μπουνιά στα μούτρα.
Πελατες που ήταν στο μαγαζί φυγάδευσαν σηκωτό τον πελάτη.
Συμφωνα με πληροφορίες ο δαρμένος πελάτης αρνήθηκε να φωνάξει την αστυνομία και να κάνει μήνυση στον μαγαζάτορα λέγοντας πως δεν ειναι τσατσος του συστήματος .
Πηγη: brexitnews.wordpress.com

ΑΝΤΊΟ MEGA… ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΆΣΩ.

Posted by olympiada στο Ιουλίου 20, 2016

imageΔεν θα ξεχάσω τους εργαζόμενους των 700 ευρώ που χάνουν το ψωμί τους παρότι πραγματικά μόχθησαν. Όπως δεν ξέχασα το 1 εκ. Ανέργους που έχασαν την δουλειά τους κατω από τα σαρδόνια χαμόγελα και τις ιαχές «σωνόμαστε»! των βαθύπλουτων παρουσιαστών και των πάγκαλων καλεσμένων.

Άλλωστε αυτοί δεν θα μάθουν ποτέ τι ειναι να μείνεις άνεργος με ένα παιδί στην αγκαλιά και ένα παιδί στην κοιλιά, να μην ξέρεις πως θα πληρώσεις την γέννα και το νοίκι και να βλέπεις αυτό το σαρδόνιο χρυσοπληρωμένο χαμόγελο να σου κραυγάζει ότι «σώθηκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου