Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

___________________________
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ...ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ  ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... 

ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
____________________________


ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ... ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΙ!


Όσο περνάει ο καιρός , τόσο και πιο πολύ συνεφιάζω αγωνιών.Κάθε μέρα τα μαντάτα έχουν δραματική χροιά,παρά το ότι ο ΕΛΛΗΝ ράτσα εκλεκτή...θεία βουλήσει... παραμένει ορθός στα πόδια του και χαμογελαστός!...Παρά το ότι ο περίγυρός του παραμένει σταθερά ΜΟΥΝΤΌΣ ΚΙ ΕΧΘΡΙΚΟΣ!

ΨΆΧΝΕΤΑΙ ..ΕΛΠΙΖΩΝ!Και φυσικά πάντα και ες ΑΕΙ επιζών!!
Ματαιοπονεί μεν...αλλά λόγω φύσης , δεν τον βάζει κάτω.Μάχεται σταθερά... εν γνώσει του ότι κοπανάει αέρα!Το ίδιο τροπάρι-βίτσιο.. το ψέλνει-άδει από την πρώτη μέρα που πάτησε σε τούτη την ιστορική ΓΗ.. ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μόνιμα ΟΡΘΟΣ!
Σήμερα παίζονται ΟΛΑ στην πανάθλια πολιτική...Κανείς μας δεν ξέρει αν αύριο το πρωϊ ξυπνήσουμε μπλεγμένοι σε πόλεμο.
Το είχα προειδοποιήσει προ καιρού.Τα πανφάγα της Οικουμένης ουδέποτε έπαψαν να επιβουλευονται τη ΜΗΤΡΑ της ζωής αυτής  που λέγεται Ελλάδα!..

θΕΩΡΏ ΆΜΕΣΑ ΈΝΟΧΟΥΣ τους σημερινους πολιτικούς μας, οι οποίοι κατά τις Γραφές,είναι για τα πανηγύρια! ..Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας που ηγούνται του έθνους μας ΤζΟΒΕΝΑ και Καρικατούρες πολιτικής. Δεν χρειάζεται να τους μνημονεύσω! Κοιτάξτε την πολιτική μας σκηνή!
Σε παλαιότερες εποχές του λαού αυτού... η πρωτοκαθεδρία δίδονταν στους γέροντες... στους κατά τεκμήριον σοφότερους!

Σήμερα; Είμαστε καταπνιγμένοι από τις αφροσύνες των Τζόβενων... που κατέχουν δε και το πρωπατορικόν αμάρτημα της μωροφιλοδοξίας..
Δεν χρειάζεται να τους ονοματίσω... Συμπαθέστατα ως παιδία... ΜΑΛΑΚΙΑ όμως ως πολιτικό εύρος... Το ζείτε άλλωστε το παιδικό θέατρό τους!    

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

Μην ανησυχείτε... ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ της πολιτικής επάρκειάς σας θα εκτεθεί από δω!Να είστε ...πληζ ψύχραιμοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου