Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ...ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ....ΜΟΝΣΕΝΙΕΡ ΠΑΠΠΑΣ...


Ο Παππάς βάζει..."ταφόπλακα" στο 

MEGA και τα "χώνει" στους μετόχους: "Βρίσκουν δικαιολογίες για να μην βάλουν το χέρι στην τσέπη"



ΣΠΑΣΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ..ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... της πλακας ΠΑΠΑΣ λέγεται ο τσίφτης της φωτό. ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΗΡ ΤΗΣ. ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ...ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΙ ΣΕ ΕΎΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!
ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΈΛΕΓΕ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ..ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΆΦΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΉ ΜΑΣ ΕΔΏ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ!... any question ...gentlemen προς τα στουρνάρια αυτά;;ΣΟΥΤ... ΛΠΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ...ΘΕ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΘΕΑΤΡΙΚΑΛΕ!...

Παντως κάποιοι γνωστές θεωρούν ότι ο εν λόγω ...εκ του πουθενά... ειναι καλκύτερος από  τον 
ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ!...τον ΜΕΓΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ!


 «Αν κάποιος δεν έχει τη διάθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη για να πάει με αξιώσεις στη δημοπρασία να μην βρίσκει άλλες δικαιολογίες» διεμήνυσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες και ανέφερε ότι ο αριθμός των τεσσάρων αδειών προέκυψε και από το ζήτημα της βιωσιμότητας, ενώ σε όσους επικαλούνται το ζήτημα του αριθμού των εργαζομένων τους κάλεσε να μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.
Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ τόνισε ότι αρκετά πριν το τέλος Αυγούστου «θα έχουμε τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες. Είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα, ίσως καθυστέρηση μίας εβδομάδας».
Χαρακτήρισε αμαρτωλή ιστορία την ιστορία της αδειοδότησης τονίζοντας ότι «έχουν ψηφιστεί 16 νόμοι, αποφάσεις ΣτΕ που λένε ότι το καθεστώς χωρίς άδεια είναι παράνομο και αντισυνταγματικό».
«Ο αριθμός των 4 αδειών προέκυψε γιατί το φάσμα δεν είναι απεριόριστο, θα πάμε σε αδειοδότηση για υψηλής ευκρίνειας δίκτυο. Κυρίως είναι το ζήτημα της βιωσιμότητας. Μη βιωσιμότητα σημαίνει, ζημίες, δάνεια και διαπλοκή. Πρέπει να σπάσει η σχέση που μοιραία αναπτύσσονταν μεταξύ καναλιών, πολιτικών και τραπεζών» ανέφερε.
Ερωτηθείς για το Mega τόνισε ότι «οι μέτοχοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε αύξηση ΜΚ, αυτό υποδηλώνει πράγματα για τη βιωσιμότητα. Με προβληματίζει το γεγονός ότι ορισμένοι αντιστρέφουν την πραγματικότητα. Κάποιοι προκρίνουν το θέμα των θέσεων εργασίας. Όταν συζητούσαμε το νομοσχέδιο υποστήκαμε επίθεση στο ζήτημα του αριθμού των εργαζομένων. Να μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα» σημείωσε.
Χαρακτήρισε επιχειρηματική επιλογή των μετόχων του Mega να μην συνεχίσει την πορεία του
«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πριν το στάδιο της προεπιλογής. Εκεί ελέγχονται σειρά από ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως διαφάνεια οικονομικών, προέλευση χρημάτων. Αν κάποιος δεν έχει τη διάθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη για να πάει με αξιώσεις στη δημοπρασία να μην βρίσκει άλλες δικαιολογίες» πρόσθεσε.
Σημείωσε ακόμα ότι «θα έπρεπε πιο νωρίς να διαβλέψουμε την απόφαση της Ν.Δ. να βάλει οποιοδήποτε θεσμικό και διαδικαστικό εμπόδιο στη διαδικασία. Δεν θέλησε να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια».
Σε ό,τι αφορά τη δημόσια ραδιοτηλεόραση είπε ότι υπάρχουν σκέψεις για τον απογαλακτισμό της από τον κρατικό μηχανισμό.
«Ο στενός εναγκαλισμός των κυβερνήσεων με τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα δεν είχε ευεργετικά αποτελέσματα στο παρελθόν», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «δεν είναι ωραίο θέαμα να αλλάζουν οι διοικήσεις κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου