Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

kentri kentri




dikaios3    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ...ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ!
 Κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος συνιστά η αυτοεξαίρεση των δικαστών από την υποχρέωση δήλωσης στο πόθεν έσχες μετρητών και τιμαλφών που βρίσκονται σε θυρίδες ή φυλάσσονται εκτός τραπέζης, όπως ισχύει για όλους τους υπόχρεους δήλωσης πόθεν έσχες.
    Αντί οι δικαστές, ως θεσμικά όργανα άσκησης της μιας των τριών εξουσιών του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, να διασφαλίζουν την ισονομία όπως το Σύνταγμα την ορίζει, αυτοεξαιρούνται, προκαλώντας την κοινωνία. Και λέμε αυτοεξαιρούνται διότι είναι οι ίδιοι που αποφασίζουν για τον εαυτό τους. To θεμελιώδες, μη αναθεωρητέο, άρθρο 4 του Συνάγματος παρ. 1. ορίζει ρητά και δεν επιδέχεται κανενός είδους ερμηνεία: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου».  

ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ( ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ... ΠΛΑΤΑΝΟ)

«Ο τρόμος επέστρεψε στη Γαλλία» τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος,Φρανσουά Ολάντ, στο διάγγελμά του στο γαλλικό λαό έπειτα από το φονικό χτύπημα τρομοκράτη που σκόρπισε το θάνατο στη Νίκαια...
Στις δηλώσεις του ο Ολάντ τόνισε ότι η χώρα ua βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ακόμα τρεις μήνες. Κήρυξε επιστράτευση εφέδρων για την ασφάλεια της χώρας και ανακοίνωσε πως θα να αναπτυχθούν 10.000 στρατιώτες στα σύνορα και σε στρατηγικά σημεία της Γαλλίας.

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα ΒασιλοπούλουΦωτορεπορτάζ : Βασιλοπούλου Παναγιώτα:

ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ....ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ!


Μετά την κατάχρηση Δημοσίου Χρήματος , από τους υπεύθυνους του Παραρτήματος στο Δήλεσι Βοιωτίας ,των ΕΛΤΑ Σχηματαρίου , από αστυνομικό μου Ρεπορτάζ όπου είχα κάνει και κοινοποιήθηκε στην ΕΣΔ , οπισθοδρομικές λύσεις , όπως θα δείτε και στο Φωτορεπορτάζ μου , σε υπαίθριο ταχυδρομείο μετετράπη έξω από τα ΚΑΠΗ του Δηλεσίου , δίπλα στην παραλία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου