Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

"ΤΟ ΧΩΝΙ"! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΩΣ "ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ"! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ!

Ένα χρόνο πριν, τέτοια μέρα, παραμονή του δημοψηφίσματος, η εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ του Γιώργου Χριστοφορίδη έβγαινε στα περίπτερα και ζητούσε από τον ελληνικό λαό να ψηφίσει ΟΧΙ για να δώσει μια....
απάντηση στον Σόιμπλε που επί 5 χρόνια...έπινε το αίμα του ελληνικού λαού! 

Ο λαός ψήφισε σε ποσοστό 62% ΟΧΙ και ενώ περίμενε να πάει ο Τσίπρας περήφανος να ρίξει πατσανβούρα στα μούτρα του Σόιμπλε, σε 2 μέρες έφερε το 3ο Μνημόνιο! Μετάα από μερικούς μήνες ψήφισε και συμπληρωματικό Μνημόνιο (ουσιαστικά το 4ο Μνημόνιο) και μάς έφερε το διαρκές μνημόνιο μέσω του "κόφτη" που θα τεμαχίζει κάθε λίγο και λιγάκι μισθούς και συντάξεις. 
Αυτή η κυβέρνηση των Προδοτών, του Τσίπρα-Καμμένου, που ζητούσε από τον λαό (μαζί με ΤΟ ΧΩΝΙ) να ψηφίσει ΟΧΙ και που δεσμευόταν ότι θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, τον μονιμοποίησε μέχρι το 2031, με τον κόσομ να χάνει τα σπίτια του επειδή δεν μπορεί να πληρώσει αυτόν τον παράνομο φόρο! 
Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας ΤΟ ΧΩΝΙ, αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα ψεύδη του...διορίστηκε σύμβουλος στο γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη! 
Αυτή είναι η ξεφτίλα! Πολιτική και δημοσιογραφική απάτη μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου