Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Μπέιλ: "Παράδειγμά μας η Ελλάδα"
Ο Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε για την πορεία της Ουαλίας στο Euro 2016 και κληθείς να απαντήσει για το πόσο πιο ψηλά πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα του, επικαλέστηκε το παράδειγμα του ελληνικού θριάμβου στην Πορτογαλία.

«Όταν έλεγα ότι μετά την κατάκτηση του Champions League με την Ρεάλ, μπορώ τώρα να πάρω το Euro με την Ουαλία, πίστευα πραγματικά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ενας που βλέπει τι έκαναν η Ελλάδα και η Δανία, σκέφτεται γιατί να μην μπορεί να επαναληφθεί» είπε ο Ουαλός σε συνέντευξή του στην  ισπανική εφημερίδα «As».
«Στα προκριματικά μεγαλώσαμε σαν ομάδα. Έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπιστοσύνη, ιδιαίτερα μετά τον αγώνα κατά του Βελγίου. Νιώθουμε σαν να μπορούμε να νικήσουμε τις μεγάλες ομάδες. Στην πρώτη φάση είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά έχουμε μάθει από τα λάθη μας και από τότε έχουμε πραγματικά προχωρήσει. Κερδίζοντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα είναι ένα όνειρο, αλλά τώρα το μόνο όνειρο είναι να κερδίσει την Πορτογαλία στα ημιτελικά. Πάντα θέτουμε στόχους: πρώτα θέλαμε να περάσει στην ομάδα από τον όμιλο, μετά από τα πρώτα νοκ άουτ και τώρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο.
Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε το Euro, αλλά γνωρίζουμε επίσης τη δυσκολία. Εμείς πάμε με την ίδια νοοτροπία όπως και πριν, δεν αισθανόμαστε την πίεση. Εμείς απλά θέλουμε να προσπαθήσουμε για να απολαύσετε την περίσταση. Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει. Η ατμόσφαιρα είναι ακριβώς η ίδια. Εξακολουθούμε να αστειευόμαστε μεταξύ μας και να γελάμε πολύ».
 -----------------
Νέα βόμβα στην αγορά: Ποια πασίγνωστη εταιρεία έκανε αίτηση για πτώχευση;

Νέα βόμβα στην αγορά: Ποια πασίγνωστη εταιρεία έκανε αίτηση για πτώχευση;

KAI H JETOIL TOY ΜΑΜΙΔΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΗ ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών Jetoil της οικογένειας Μαμιδάκη κατέθεσε αίτημα
για ένταξη στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, προκειμένου και εκείνη να προστατευτεί από τους πιστωτές.

- Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε καταθέσει αίτηση για το City News ART TV - Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο φάκελος της αίτησης ήταν ελλιπέστατος - Στην κούρσα για τις 4 τηλεοπτικές άδειες παραμένουν άλλοι 10 ενδιαφερόμενοι - Μεταξύ αυτών ένα σχήμα κυπριακών συμφερόντων, μία εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη και μία εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη Λίγες ώρες μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών για την δημοπρασία για τη χορήγηση τεσσάρων αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), προέκυψε το πρώτο πρόβλημα.

   ·    ·    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου