Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

O ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ 400 ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥ ΡΑΜΑ!!!... FSB_and_Putin
Σύμφωνα με πολλούς μάρτυρες και πληροφορίες, άνω των 400 Ρώσων επίλεκτων πρακτόρων της GRU εισήλθαν στην Αλβανία, προκειμένου να προβούν σε επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης της χώρας.
Πρόκειται για κανονικό ρωσικό υβριδικό πόλεμο και εφόσον εξελιχθούν τα γεγονότα για επικείμενο αστικό πόλεμο ειδικά στην ΠΓΔΜ , στην οποία τα μέλη του VMRO συσπειρώνονται και ετοιμάζονται να αντιδράσουν δυναμικά.ΠΛΗΖ...ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ...ΜΟΛΥΒΙ!!!



Πάνω από 400 Ρώσοι αξιωματικοί εισήλθαν στην Αλβανία από διαφορετικές οδούς και δρομολόγια , και έχουν ως επιχειρησιακό στόχο να δημιουργήσουν σε Τίρανα και Σκόπια ταραχές, δολοφονίες σημαινόντων προσώπων και προβοκάτσιες , αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ .
Αυτήν την πληροφορία πιστοποίησε εμμέσως και ο Αμερικανός ΥΦΕΞ Brian Yee, ο οποίος όταν ρωτήθηκε «εάν γνωρίζει περί επιχειρήσεων αποσταθεροποίησης της Αλβανίας» απάντησε μηδιάζοντας .
«Όλα θα μεταβληθούν στην περιοχή ταχύτατα . Τίρανα, Πρίστινα, και Σκόπια ευρίσκονται σε «βαθύ μετασχηματισμό » με την εκ νέου εμφάνιση του αλβανικού ζητήματος. Σε αυτές τις χώρες οι Αλβανοί ευρίσκονται μπροστά σε μεγάλες θεσμικές μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν ολόκληρη την περιοχή», δήλωσε μάλιστα Αλβανός αξιωματούχος με τον όρο της ανωνυμίας.
«Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την «αλβανική μεταρρύθμιση»( Έτσι λένε οι Αλβανοί την προσπάθεια δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας). Αλλά το κέντρο αυτής της μεταρρύθμισης είναι στα Τίρανα, έτσι ώστε ολόκληρη η ρωσική αντίδραση να επικεντρώνεται στην αποσταθεροποίηση πρώτα της Αλβανίας και μετά των υπόλοιπων περιοχών.
Ολόκληρος ο αλβανικός κόσμος στα Δυτικά Βαλκάνια βρίσκεται στη διαδικασία μετασχηματισμού για τα αδιαμφισβήτητα δικαιώματα των Αλβανών. Αυτό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πολύ γρήγορα και αναμένεται να είναι όλα υπέρ μας . Υπάρχουν τρεις αλβανικές «μεταρρυθμίσεις» σε εξέλιξη σε Τίρανα, Πρίστινα και Σκόπια. Και οι τρεις πραγματοποιούνται από τους Αμερικανούς», τονίζει το αλβανικό άρθρο .
«Αυτό θα είναι το νέο αλβανικό κράτος στα Δυτικά Βαλκάνια. Όλα είναι υπέρ της προβολής των δικαιωμάτων των Αλβανών που ανάγονται εδώ και ένα αιώνα. Ως εκ τούτου η ιστορία της Αλβανίας έχει εισέλθει σε μια νέα φάση, έχει εισέλθει στο στάδιο της μέγιστης ταυτότητάς της και προστατεύεται διεθνώς από όλη την Δυτική Ευρώπη», καταλήγει το δημοσίευμα.
Μετά τις εκλογές στο Κοσσυφοπέδιο, θα λάβουν χώρα τα γεγονότα που θα είναι συνταρακτικά.
Την ίδια στιγμή επίκεινται στρατιωτικές ασκήσεις Ρωσίας, Σερβίας, Λευκορωσίας ενώ για 10 ημέρες Έλληνες και Σέρβοι αλεξιπτωτιστές εκπαιδεύτηκαν σε σερβικό έδαφος , ενόψει από ότι φαίνεται τελικά ραγδαίων εξελίξεων.

«Τι να κρύβεται άραγε πίσω από τις στρατιωτικές ασκήσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Σερβίας, και γιατί η Σερβία αποτελεί κύριο στόχο του Πούτιν; Η απάντηση είναι απλή , η Ρωσία θέλει πάση θυσία να σταματήσει τη διεύρυνση της ΕΕ, και για αυτό θα πράξει τα πάντα», αναφέρει ο Σέρβος διεθνής αναλυτής Πάβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου