Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ; Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΖΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ;...ΑΕΙ ΣΧΤΙΡ!...ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ!

ΡΟΜΠΑ ΠΑΝΤΟΥ…!!! ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙ «ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ» Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΖΑΚΟΣ!..

ΚΑΖΑΚΟΣ
Πως το λένε οι αριστεροί και δεξιοί διαμαρτυρόμενοι; Α ναι. Το θυμήθηκα: «χούντα ζούμε».
Τη χούντα των Μνημονίων. Ε αυτά ακούει ο Κώστας Καζάκος και είπε να κηρύξει ανένδοτο. Να πάει σε αντίσταση. Και προσοχή παιδιά. Όποιος δεν αντισταθεί ακόμα και θυσιάζοντας τη ζωή του, ακόμα και πεινώντας μένοντας στην Ελλάδα, ακόμα και ξεχνώντας τα μεταπτυχιακά και τους κόπους των σπουδών του για να εργάζεται για 600 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι ύποπτος. Είναι να δείτε πως το είπε ο μετρ…α ναι. Προδότης.

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ....


Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών

Γιατί η Ε.Ε. στηρίζει τη καταστροφή της Μεσογείου..

ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ...ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΦΡΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ; ΑΡΕ...ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ...
***
turkish trawler

Μεγάλα ψάρια κινδυνεύουν με αφανισμό, 39 αποθέματα ψαριών υπεραλιεύονται, η αλιεία του μπακαλιάρου έχει ξεπεράσει κατά 5 φορές τα αειφορικά όρια, θαλάσσιες χελώνες αλιεύονται από συρόμενα εργαλεία, ενώ ο βυθός
ερηµοποιείται με τεράστιο ενεργειακό κόστος. Όλα αυτά αποτελούν συνέπειες της βιομηχανικής αλιείας, η οποία λαβαίνει το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής στήριξης της ΕΕ στον αλιευτικό κλάδο.

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΔΌΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΌΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΆ ΣΠΟΥΔΏΝ 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σειρά εκπαιδεύσεων προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα «ολοκληρωμένης διαχείρισης εξωτερικών συνόρων»


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε , σειρά εκπαιδεύσεων προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα «ολοκληρωμένης διαχείρισης εξωτερικών συνόρων», σε Αθήνα και Βέροια. 

Ειδικότερα από 13-03-2017 πραγματοποιήθηκαν συνολικά (15) εκπαιδεύσεις στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας (Σ.Μ.Ε.) και της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας (Σ.Μ.Ε.Β.Ε.), με τη συμμετοχή συνολικά (268) αστυνομικών.

Ρεπορτάζ Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ 



Κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων για θέματα διαχείρισης εξωτερικών συνόρων, εκτίμησης κινδύνου – στρατηγικής ανάλυσης, λήψης συνεντεύξεων και ταυτοποίησης υπηκοότητας μη νόμιμων αλλοδαπών και για τα ανθρώπινα – θεμελιώδη δικαιώματα κατά τη συνοριακή φύλαξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου