Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ....







Σάλος έχει προκληθεί από τη δήλωση του ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Καζάκου για τους χιλιάδες νέους Έλληνες που αναζητούν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.


Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Κώστας Καζάκος χαρακτήρισε τους νέους και τις νέες αυτές ως προδότες επειδή δεν μένουν στον τόπο τους. Μετά όμως την κατακραυγή που προκάλεσε ανασκεύασε την αρχική δήλωση και είπε ότι εννοούσε ότι προδότες είναι όλοι αυτοί που αναγκάζουν να φύγουν οι νέοι στο εξωτερικό.
Η αλήθεια πάντως δεν είναι ούτε στην μια δήλωση ούτε στην άλλη την ανασκευασμένη. Η αλήθεια είναι ότι φεύγουν οι νέοι αλλά και όλων των ηλικιών πλέον επιστήμονες, γιατί έτσι βολεύει και το κράτος που τους δέχεται αλλά και την χώρα μας. Υπάρχει πολιτικός σχεδιασμός που αναγκάζει τους Έλληνες να φεύγουν στο εξωτερικό.
Το ελληνικό κράτος αδυνατεί να καλύψει τα κενά των επιστημόνων του, όχι γιατί υπάρχει τόση υπερπροσφορά επιστημόνων, αλλά λόγω κρίσης αδυνατεί καθαρά να τους πληρώσει. Προτιμά το κράτος να κάνει κατασπατάληση των εσόδων του, από τον κακό χειρισμό των πολιτικών επιλογών από το να πληρώσει αξιοπρεπώς τους επιστήμονές του και να τους κρατήσει εντός Ελλάδος.
Η υπερπληθώρα λοιπόν, ιατρών και επιστημονικού προσωπικού ακολουθεί το δρόμο της μετανάστευσης. Η Ευρώπη γενικά αλλά και κράτη εκτός Ευρώπης έχουν υιοθετήσει την λογική του γερμανικού SPAREN που σημαίνει εξοικονόμηση, σε όλους τους τομείς της εργασίας. .....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου