Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

α....ρε μάνα μου τι σου έμελε να πάθεις....

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ! ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ...

Κύπρος: Γιατί η Διάσκεψη της

 Γενεύης οδηγεί σε γκρεμό

Πολυμελής επιτροπή του International Hellenic Associationενός μη ...


ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ....


Υπερβολικός ιδρώτας, εφίδρωση και υπερίδρωση: Αιτίες και αντιμετώπιση

Η διάγνωση και αντιμετώπιση της υπερβολικής παραγωγής ιδρώτα, της υπερίδρωσης, περιγράφηκε για πρώτη φορά από τον Ιπποκράτη τον 4ο αιώνα πΧ.
Η δερματολογική αυτή πάθηση προκαλεί στεναχώρια και κοινωνικές δυσκολίες σε αυτούς που υποφέρουν.
Κατά τα τελευταία χρόνια οι γιατροί άρχισαν να αντιλαμβάνονται την έκταση του προβλήματος και να δίνουν περισσότερη προσοχή στις θεραπείες που προτείνονται για την υπερίδρωση.
Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αποτελεσματικότητα και στη μείωση των ανεπιθύμητων παρενεργειών των θεραπειών που προτείνονται.

ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΩΜΑ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

''ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ ''

''Σκέφτηκε τι θα γίνει με το στερητικό  σύνδρομο  των Χρηστών ουσιών '' 

΄΄ Θα τα γράψω ωμά ΄΄ 






Άρθρο Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Αξιωματούχος Δημοσιογράφος


Άτομα που είναι χρόνια εξαρτημένα από τη χρήση ουσιών , με αφορμή το Μενίδι όπου και πρώτη έκανα το Ρεπορτάζ , για τα όσα συμβαίνουν στην Τρενοσέ , τα δρομολόγια του τρόμου , λόγο της παραβατικότητας τους , δεν λύνει το πρόβλημα ο έλεγχος για τον εντοπισμό και η κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών , όπως και οι συλλήψεις .
Τα άτομα που θα πάθουν στερητικό σύνδρομο , είναι βέβαιο πως θα υποφέρουν χωρίς ΄΄ τη δόση τους '' και δεν ξέρουμε τι αντιδράσεις θα έχουνε και πόσο επικίνδυνοι να γίνουν , όχι γιατί θα το θελήσουν αλλά γιατί θα είναι αποτέλεσμα στερητικού συνδρόμου , όπως κρίσεις αμόκ , επιθετικότητα σε μέγιστο βαθμό ,και αυτά από τη στέρηση του εθισμού .
Η λύση λοιπόν δεν είναι στον εντοπισμό και στη σύλληψη , αλλά και συνεχείς έλεγχοι , διότι αυτό διογκώνει το πρόβλημα και δεν το λύνει. Πρέπει να λογαριάσει το κράτος πως το μέτρο αυτό δεν είναι λύση και για αυτά τα άτομα όπου οι σωματικές και ψυχικές αντιδράσεις ενός ατόμου εθισμένου σε μια ουσία πρέπει να εξεταστεί και να ληφθεί υπόψιν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου